Zonnebank 

Een heel jaar lang van een kleurtje kunnen genieten? Met een zonnebank bij u thuis heeft u het jaar rond een zomers gevoel en u hoeft er niet eens uw huis voor te verlaten. Mensen gebruiken een zonne bank overigens niet alleen om bruin te worden en te blijven; u kan er ook heerlijk onder relaxen. Door de warmte kunnen uw spieren zich ontspannen en een zonnebank sessie kan zelfs helpen bij het bestrijden van symptomen van huidkwalen of reumatische aandoeningen.

 

Al onze zonnebanken

Zonnebanken hebben niet altijd een even goede reputatie. Maar een verantwoord gebruik van de huidige generatie zonne banken, minimaliseert sterk de risico’s en kan u juist gezonder en meer relaxed maken. Overmatig en onbeschermd zonnen is immers evenzeer gevaarlijk! Wilt u graag een eigen zonnebank aankopen? In de zonnenbank winkels van Gervi krijgt u gedetailleerde informatie over de verschillende modellen en mogelijkheden. Bij Gervi kan u bijvoorbeeld ook een luxe zonnebank met uitgebreide opties, zoals aromatherapie en ontspannende muziek, kopen.

Zonnebank kopen, waar moet u op letten?

U zoekt een zonnebank te koop? Dan heeft u een uitgebreide keuze want er worden heel wat zonnebanken te koop aangeboden. Allereerst is het belangrijk om na te denken over het model. Wilt u graag een zonnecombinatie, met zonnebank lampen zowel onder als boven en eventueel ook een aparte gezichtsbruiner? Of heeft u daarvoor in huis niet de ruimte voor? Dan kan een zonnehemel meer geschikt zijn. De zonnebank prijs voor een zonnecombinatie ligt uiteraard hoger dan voor enkel een hemel. 
Maar de prijs zonnebank is ook afhankelijk van de uitvoering. Zonnebank prijzen verschillen naargelang het gebruikte materiaal. Vindt u comfort heel belangrijk? Kies dan voor een bank met acrylplaat. Een acrylplaat vormt zich naar uw lichaam, zodat u in een ontspannen houding nog comfortabeler van de warmte kan genieten. Daarnaast zijn ook de ventilatoren bijzonder belangrijk voor uw comfort. Ergoline heeft bijvoorbeeld zonnebanken die uitgerust zijn met Aqua Fresh en Climatronic Plus, een intelligent klimaatcontrolesysteem, waarbij een luchtdouche voor extra koeling voor het gezicht zorgt en er gekoelde lucht doorheen de dubbele acrylplaat van het ligvlak gevoerd kan worden.
De prijs zonnebanken hangt tot slot ook af van de opties die u wenst. Misschien wilt u graag infraroodlampen, speciaal ter vermindering van spierpijn? Of wat dacht u van een speciale Vitamine D zonnebank? Veel mensen hebben, zonder het te weten, een vitamine D tekort, wat zich kan manifesteren in lusteloosheid, vermoeidheid en zelfs ernstige gewrichtspijn en spierkrampen. Bij de Vitamine D zonnebank, verkrijgbaar bij Gervi, is de verhouding UV-A en UV-B in de zonnebank lampen in die mate aangepast, dat u optimaal van het vitamine D effect van zonlicht kan profiteren. Naast een bruin kleurtje, zal u zich weer fitter en energieker voelen!

Kwalitatieve zonnebanken te koop bij Gervi

Voor goede prijzen een zonnebank kopen? Daar kan u bij Gervi op rekenen. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel in ons aanbod te koop zonnebanken op te nemen die prijs-kwaliteit onklopbaar zijn. Ergoline bijvoorbeeld! Bij Gervi Gistel kan u terecht voor meer informatie over deze zonnebanken.

Wilt u als professional zonnebanken kopen? Ook dan kan u bij Gervi terecht! We hebben zelf een uitgebreide ervaring met onze zonnebankcentra en helpen u graag op weg. Neemt u gerust contact op voor meer informatie en ons uitgebreide aanbod professionele zonnebanken, zonnebanklampen en zonnebank producten.

Zonnebanklampen kopen: waar moet u op letten?

U wilt nieuwe zonnebanklampen kopen of oude zonnebanklampen vervangen? Dan neemt u best contact op met Patrick van Gervi gistel (+32 59 51 03 92). Gervi beschikt over een uitgebreid gamma zonnebanken en zonnebanklampen van diverse merken. Wij checken dan eerst of uw zonnebanklampen of onderdelen in stock zijn en plannen in dat geval zo snel mogelijk een afspraak in met u.

Weet u niet wat kiezen? Kom eens langs in één van onze zonnebank winkels; de wellness experts van de Gervi dienst zonnehemel verkoop kunnen u professioneel advies verlenen. Vóór de verkoop de zonnehemel zelf eens uitgebreid testen? Dat kan in één van onze zonnebankcentra! Wilt u graag zonnehemels kopen voor professioneel gebruik? Ook daarvoor kan u bij Gervi.be terecht! Neemt u gerust contact op met onze dienst verkoop zonnehemels; we helpen u graag verder!

Zonnebanklampen kopen.

Moet u nieuwe zonnebank lampen kopen? Dan heeft u een uitgebreide keuze. Er zijn ‘gewone’ zonnebank lampen, maar ook zogeheten snelbruinlampen. Houdt u ervan om op een zo kort mogelijke tijd bruin te worden, dan kiest u best voor een zonnebanklamp met een hoger percentage UV-B. Houdt u er juist van om zo lang mogelijk van de warmte te kunnen genieten zonder dat u verbrandt, dan is een zonnebank lamp met een lager UV-B percentage eerder aangewezen. En dan zijn er ook nog infraroodlampen en collageenlampen.

 

Zoekt u goede zonnebanklampen te koop? Laat u dan altijd vakkundig adviseren welke lampen het best zijn én het best aansluiten bij uw wensen! Bij Gervi.be hebben we een gespecialiseerde dienst verkoop zonnebanklampen en bijhorende zonneproducten. Heeft u behoefte aan technische assistentie bij het vervangen van de zonnebanklampen? Of wilt u uw zonnebank verplaatsen? Neemt u gerust contact met ons op! We zijn u graag van dienst!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

zonnebank zonnebanken zonnebanklampen uwe zonnebank professionele zonnebank