NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Zonnebank

Een heel jaar lang van een gezond kleurtje kunnen genieten? Met een zonnebank bij u thuis heeft u het jaar rond een zomers gevoel en u hoeft er niet eens uw huis voor te verlaten. Mensen gebruiken een zonne bank overigens niet alleen om bruin te worden en te blijven; u kan er ook heerlijk onder relaxen. Door de warmte kunnen uw spieren zich ontspannen en een zonnebank sessie kan zelfs helpen bij het bestrijden van symptomen van huidkwalen of reumatische aandoeningen. 

Zonnebanken hebben niet altijd een even goede reputatie. Maar een verantwoord gebruik van de huidige generatie zonne banken, minimaliseert sterk de risico’s en kan u juist gezonder en meer relaxed maken. Overmatig en onbeschermd zonnen is immers evenzeer gevaarlijk! Wilt u graag een eigen zonnebank aankopen? In de zonnenbank winkels van Gervi krijgt u gedetailleerde informatie over de verschillende modellen en mogelijkheden. Bij Gervi kan u bijvoorbeeld ook een luxe zonnebank met uitgebreide opties, zoals aromatherapie en ontspannende muziek, kopen.

een zonnebank bij u thuis
Lotus - Professionele zonnebank van uwe

Zonnebank kopen, waar moet u op letten?

U zoekt een zonnebank te koop? Dan heeft u een uitgebreide keuze want er worden heel wat zonnebanken te koop aangeboden. Allereerst is het belangrijk om na te denken over het model. Wilt u graag een zonnecombinatie, met zonnebank lampen zowel onder als boven en eventueel ook een aparte gezichtsbruiner? Of heeft u daarvoor in huis niet de ruimte voor? Dan kan een zonnehemel meer geschikt zijn. De zonnebank prijs voor een zonnecombinatie ligt uiteraard hoger dan voor enkel een hemel. 
prijs zonnebank is ook afhankelijk van de uitvoering
Zonnebank te koop? Bij Gervi
Maar de prijs zonnebank is ook afhankelijk van de uitvoering. Zonnebank prijzen verschillen naargelang het gebruikte materiaal. Vindt u comfort heel belangrijk? Kies dan voor een bank met acrylplaat. Een acrylplaat vormt zich naar uw lichaam, zodat u in een ontspannen houding nog comfortabeler van de warmte kan genieten. Daarnaast zijn ook de ventilatoren bijzonder belangrijk voor uw comfort. Uwe heeft bijvoorbeeld zonnebanken die uitgerust zijn met iCool, een intelligent klimaatcontrolesysteem, waarbij een luchtdouche voor extra koeling voor het gezicht zorgt en er gekoelde lucht doorheen de dubbele acrylplaat van het ligvlak gevoerd kan worden.

De prijs zonnebanken hangt tot slot ook af van de opties die u wenst. Misschien wilt u graag infraroodlampen, speciaal ter vermindering van spierpijn? Of wat dacht u van een speciale Vitamine D zonnebank? Veel mensen hebben, zonder het te weten, een vitamine D tekort, wat zich kan manifesteren in lusteloosheid, vermoeidheid en zelfs ernstige gewrichtspijn en spierkrampen. Bij de Vitamine D zonnebank, verkrijgbaar bij Gervi, is de verhouding UV-A en UV-B in de zonnebank lampen in die mate aangepast, dat u optimaal van het vitamine D effect van zonlicht kan profiteren. Naast een bruin kleurtje, zal u zich weer fitter en energieker voelen!

Kwalitatieve zonnebanken te koop bij Gervi

Voor goede prijzen een zonnebank kopen? Daar kan u bij Gervi op rekenen. Wij hebben er bewust voor gekozen om enkel in ons aanbod te koop zonnebanken op te nemen die prijs-kwaliteit onklopbaar zijn. Uwe zonnebanken bijvoorbeeld! Dit hoog aangeschreven Duitse merk staat bekend om de futuristische zonnebanken met uniek design en voorzien van de laatste innovaties. Alvorens te kopen, de zonnebank komen uittesten? Dat kan volledig gratis en vrijblijvend in één van de Gervi zonnecentra! Zo weet u zeker of de te koop zonnebank beantwoordt aan uw wensen. Hoeft u niet per se het nieuwste van het nieuwste? Bekijk dan gerust ons aanbod tweedehands zonnebanken.

Wilt u als professional zonnebanken kopen? Ook dan kan u bij Gervi terecht! We hebben zelf een uitgebreide ervaring met onze zonnebankcentra en helpen u graag op weg. Neemt u gerust contact op voor meer informatie en ons uitgebreide aanbod professionele zonnebanken, zonnebanklampen en zonnebank producten.
professional zonnebanken kopen
Gervi is professionele zonnebank verkoper

Liever een zonnehemel?

Vindt u de zonnebanken prijzen te hoog? Of heeft u niet de ruimte om een complete zonnecombinatie te plaatsen? Dan kan een zonnehemel uitkomst bieden. Zonne hemels hebben alleen lampen aan de bovenkant; u moet zich dus wel tussendoor omdraaien om een egaal bruin kleurtje te krijgen. Er zijn ook mobiele zonnehemels te verkrijgen. Deze kan u niet alleen makkelijk verplaatsen maar ook in- en uitklappen, zodat u ze eenvoudig kan opbergen; soms zelfs onder het bed.

zonnehemel te koop
Lichttherapie met de hoogtezon van KLAFS & Gervi
Bij Gervi hebben we onder meer ook de state of the art ‘Sonnenwiese’ zonnehemel te koop van Klafs. Deze kan u eigenlijk echt vergelijken met een echte ‘zonne hemel’: de Sonnenwiese hangt aan het plafond en geeft u lichttherapie, net als de zon. De Sonnenwiese is verkrijgbaar in 2 varianten: eentje met UV-straling zodat u een natuurlijke en duurzame bruine teint bekomt, of een variant die met warmtestralen de aanmaak van collageen en het herstel van de huid stimuleert, zodat uw huid gladder en sterker wordt. Klafs raadt aan dagelijks zo’n 10 tot 15 minuten onder de Sonnenwiese te relaxen. 
Dan haalt u genoeg vitamine D binnen, verbetert u uw botopbouw, stimuleert u uw lichaamseigen afweer, voelt u zich vitaler en meer ontspannen en krijgt uw gemoed ook een boost… net alsof u van een zonnige dag kan genieten. Combineert u deze zonnehemel nog met de Sway wiegbank van Klafs, dan combineert u de unieke voordelen van ‘powernapping’ met lichttherapie.

Zonnehemel kopen

Als u voor complete zonnebanken de prijs te hoog vindt, dan kan u eens het aanbod zonnehemels te koop doorspitten. Prijzen voor een te koop zonnehemel variëren al naargelang het model en de uitvoering. Met hoeveel en welke soort lampen is de hemel uitgerust? Is er een aparte gezichtsbruiner? Vergeleken met een zonnetunnel, is de airco-functie uiteraard minder van belang. Maar wist u dat ook zonnehemels uitgerust kunnen zijn met snufjes voor extra comfort, zoals muziek en aromatherapie. 

Zonnebanklampen kopen: waar moet u op letten?

U wilt nieuwe zonnebanklampen kopen of oude zonnebanklampen vervangen? Dan neemt u best eerst contact op met onze technische dienst (+32 89 76 05 36) of stuurt u ons online uw vraag door. Gervi beschikt over een uitgebreid gamma zonnebanken en zonnebanklampen van diverse merken. Wij checken dan eerst of uw zonnebanklampen of onderdelen in stock zijn en plannen in dat geval zo snel mogelijk een afspraak in met u.

Weet u niet wat kiezen? Kom eens langs in één van onze zonnebank winkels; de wellness experts van de Gervi dienst zonnehemel verkoop kunnen u professioneel advies verlenen. Vóór de verkoop de zonnehemel zelf eens uitgebreid testen? Dat kan in één van onze zonnebankcentra! Wilt u graag zonnehemels kopen voor professioneel gebruik? Ook daarvoor kan u bij Gervi.be terecht! Neemt u gerust contact op met onze dienst verkoop zonnehemels; we helpen u graag verder!
zonnebank winkels met zonnebanken en zonnebanklampen te koop
Vitamine D zonnebanklampen

Heel belangrijk: de zonnebanklampen

Het aanbod zonnebanken en zonnehemels is dermate groot, dat we kunnen begrijpen dat u door het bos de bomen niet meer ziet. En dan die prijzen… er zijn al zonnehemels voor 600 euro, maar sommige kosten wel 1.800 euro. Voor een zonnetunnel kan u 1.500 euro maar ook 15.000 euro betalen. Ok, de uitvoering en technische snufjes spelen daar een rol in. Maar ook voor een zonnebank ‘zonder toeters en bellen’ zal u kunnen merken dat de prijzen zonnebanken en zonnehemels flink kunnen verschillen. 
zonnebanklampen te koop
Een goede zonnebanklamp is belangrijk

Een belangrijke factor daarbij zijn de zonnebanklampen. Het is op het zicht vaak moeilijk in te schatten wat de kwaliteit is van de gebruikte UV, UV-A, UV-B, infrarood zonnebanklamp is. U zal het echter snel merken aan de duurzaamheid. Een zonnebank lamp gaat gemiddeld 450 tot 500 branduren mee. Daarna zal de UV-output verminderen en zal u veel minder snel bruinen.

Zonnebanklampen kopen.

Moet u nieuwe zonnebank lampen kopen? Dan heeft u een uitgebreide keuze. Er zijn ‘gewone’ zonnebank lampen, maar ook zogeheten snelbruinlampen. Houdt u ervan om op een zo kort mogelijke tijd bruin te worden, dan kiest u best voor een zonnebanklamp met een hoger percentage UV-B. Houdt u er juist van om zo lang mogelijk van de warmte te kunnen genieten zonder dat u verbrandt, dan is een zonnebank lamp met een lager UV-B percentage eerder aangewezen. En dan zijn er ook nog infraroodlampen en collageenlampen.

 

Zoekt u goede zonnebanklampen te koop? Laat u dan altijd vakkundig adviseren welke lampen het best zijn én het best aansluiten bij uw wensen! Bij Gervi.be hebben we een gespecialiseerde dienst verkoop zonnebanklampen en bijhorende zonneproducten. Heeft u behoefte aan technische assistentie bij het vervangen van de zonnebanklampen? Of wilt u uw zonnebank verplaatsen? Neemt u gerust contact met ons op! We zijn u graag van dienst!

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

zonnebank zonnebanken zonnebanklampen uwe zonnebank professionele zonnebank

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

zonnebank zonnebanken zonnebanklampen uwe zonnebank professionele zonnebank

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws