Whirlpool

In een whirlpool bubbelbad kan u heerlijk ontspannen loungen in ergonomische (lig)stoelen en tegelijkertijd genieten van weldadige warmte én een heerlijke massage. Dit is niet alleen super ontspannend, maar het doet ook wonderen voor uw lichamelijke gezondheid. Geen wonder dat steeds meer mensen overwegen om hun eigen whirlpool te kopen.

 

De naam ‘whirlpool’ is eigenlijk afkomstig van de wirlpool jets die krachtige waterstralen in het bad pompen en hierdoor waterkolkjes (‘whirlpools’) doen ontstaan. In die zin is een whirlpool bad eigenlijk niets anders dan een ander woord voor bubbelbad of een jacuzzi.

 

Ontdek onze whirlpools

Voordelen van een whirlpool bad

De massagejets zijn één van de belangrijkste kenmerken van een whirpool bad. Zij zijn verantwoordelijk voor de hydromassage, die uw spieren doet ontspannen, uw bloedsomloop stimuleert en pijn aan spieren of gewrichten verlicht. Afvalstoffen, zoals (melk-)zuren worden namelijk sneller afgevoerd waardoor de pijn minder wordt. Mensen met artritis of reuma hebben daarom zeker baat bij regelmatige whirlpool baden. Ook wie last heeft van haarvatvernauwingen, hoge bloeddruk, spataderen of cellulitis zal de voordelen merken van een frequent gebruik van het whirlpool bad. 

Het aantal jets, de positionering ervan en de variatie in jets bepalen mede de kwaliteit en de prijs van een whirlpoolbad. Sommige whirlpools baden zijn naast het hydromassagesysteem ook nog voorzien van een luchtsysteem. Luchtjets op de bodem van het bad doen soms honderden kleine bubbels ontstaan, die een heerlijk ontspannen gevoel geven en voor een effectieve lymfedrainage zorgen.

Whirlpool buiten of binnen?

Wilt u een whirlpool bad kopen, dan heeft u allereerst de keuze tussen een bad met whirlpool voor in uw badkamer / indoor spa whirlpool of een whirlpool in uw tuin. Bij Gervi bent u voor zowel een indoor als een outdoor bubbelbad whirlpool aan het juiste adres. Als specialist in wellness kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de creatie van uw eigen privé wellness oord binnen of in uw tuin. 

Daarnaast kan u bij ons ook rekenen op een excellente dienst na verkoop. Wij hebben diverse whirlpool onderdelen op voorraad, zodat we in snel en vakkundig whirlpool onderhoud kunnen voorzien. Bent u zelf vrij handig? Dan hoeft u het onderhoud whirlpool niet eens uit te besteden. Als onderdelen aan vervanging toe zijn, kan u deze bij ons eenvoudig in de winkel of online bestellen! 

Whirlpool bad kopen

Of u nu wacht op een voordelige whirlpool aanbieding, of niet… het kopen van een whirlpool bad 2 persoons (of voor meerdere personen) is toch altijd een investering. Tenminste toch wanneer u gaat voor kwaliteit; online kan u een tijdelijke opblaasbare whirlpool al vanaf enkele honderden euro’s op de kop tikken. Laat u echter niet om de tuin leiden. Vaak is bij dergelijke baden de motor minder krachtig en zijn er veel minder jets. Opblaasbare bubbelbaden zijn ook minder goed geïsoleerd dan de échte whirlpool baden, zodat het energieverbruik flink kan oplopen. 
Vindt u het ook zo’n aantrekkelijk vooruitzicht om waar en wanneer het u uitkomt te kunnen genieten van uw eigen privé whirlpool? Informeer gerust naar de mogelijkheden bij Gervi! Met ruim 30 jaar aan ervaring op het vlak van jacuzzi’s, kunnen we u volkomen eerlijk en professioneel adviseren. Zo hoeft de duurste whirlpool uit ons ruime assortiment zeker en vast niet per se het bubbelbad te zijn dat echt bij u past. Wanneer u vooral ontspannen wilt kunnen genieten van warm water en minder belang hecht aan de kracht van de hydromassage door de whirlpool waterjets, dan kan een goedkopere whirlpool 2 persoons, zonder al te veel toeters en bellen, al volstaan. Is de hydromassage functie voor u vooral van belang, dan zal u bereid moeten zijn meer te betalen. 
Wilt u vooraf zeker zijn of een eigen whirlpool de investering echt waard is? U kan bij Gervi ook een whirlpool huren. We merken wel dat eens onze klanten de voordelen van een eigen massagebad ontdekken, al snel tot kopen over willen gaan. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken