Wellness thuis

Om eens echt goed te relaxen en uw batterijen op te laden is een dagje of weekendje wellness een echte zaligheid. Maar terug thuis, begint de hectiek weer van vooraf aan. Hoe heerlijk zou het zijn om aan de stress van alledag te kunnen ontsnappen en zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust te kunnen komen, telkens wanneer u dat maar wilt? Dat is te realiseren met een thuis wellness.

Gervi.be helpt u met de inrichting van uw eigen wellness huis. Onze specialisten staan u met deskundig advies bij en denken graag mee met de perfecte inrichting voor u en uw gezin. Of u nu een uitgebreide wellness ruimte thuis ter beschikking heeft, of slechts een beperkte, uw wellness aan huis is bij Gervi in goede handen; van de toestellen tot het interieur.

Gervi.be, uw wellness winkel

Op Gervi.be vindt u een uitgebreide webshop, waar u alles voor de inrichting van uw wellness thuis kan vinden. Bij ons kan u niet alleen terecht voor een omvangrijke aanbod jacuzzi’s, swimspa’s, sauna’s, infraroodcabines en stoombaden maar ook voor alle artikelen om uw wellnessruimte thuis verder aan te kleden, zoals meubilair, buitendouches en buitenverlichting. Als u dat wenst, creëren we bij u thuis een echte hammam naar oriëntaals design. Bezoek onze showroom in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en ontdek alle privé wellness mogelijkheden. Gervi is tevens een wellness groothandel, waar ook professionele klanten kunnen aankloppen. 

De voordelen van uw eigen spa

Een eigen spa bij u thuis hebben, heeft als voordeel dat u na een drukke werkdag direct kan ontspannen en stoom kan afblazen. U hoeft niet meer naar een spa in uw buurt maar kan bij thuiskomst direct de spa en wellness ruimte in de privacy van uw eigen woonst induiken. U voelt uw spieren ontspannen en uw stress wegebben in uw eigen wellness sauna. Daarna voelt u zich helemaal gerevitaliseerd en klaar om de volgende uitdagingen aan te kunnen. Dat is trouwens ook de reden waarom veel mensen graag in hun welness spa aan hun dag beginnen. Wellness en sauna hebben als effect dat uw lichaam als het ware wordt schoongespoeld. Afvalstoffen worden afgevoerd, vochtreserves worden ververst en u krijgt een flinke dosis verse energie. Daarnaast krijgt u ook mentaal een fikse opkikker, onder meer omdat het natuurlijke feelgood-stofje endorfine wordt aangemaakt. Laat de dag maar komen; u bent er klaar voor!

Geniet van een luxe wellness ervaring bij u thuis

Heerlijk genieten van een prive wellness is een luxe die steeds meer mensen zich willen én kunnen veroorloven. Puur wellness betekent ‘u goed voelen’; het is een manier van leven, waarbij u zichzelf de aandacht geeft die nodig is. Stap even uit de stresswereld en geniet van een buitengewoon gevoel in uw eigen huis. Gervi.be helpt u bij de creatie van deze luxe in uw eigen huis.
Bij ons vindt u alleen exclusive wellness artikelen van hoogwaardige kwaliteit en exclusieve merken. Gervi bood nu al ruim 30 jaar geleden de eerste jacuzzi’s voor thuisgebruik in Vlaanderen aan en heeft vandaag de dag alles in huis om u een totaalconcept in luxe welness te kunnen bieden. Onze wellness experts helpen u vanaf de eerste ideeën tot de effectieve realisatie en begeleiden u, indien u dat wenst, ook bij elke stap van het proces om uw wellness privé zó te maken, zodat het uw stoutste dromen overtreft. Neemt u gerust contact met ons op, download de brochures voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag bij de creatie van uw eigen plek om even helemaal tot rust te komen.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness wellness thuis privé wellness wellness experts luxe wellness