NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Wellness thuis

Om eens echt goed te relaxen en uw batterijen op te laden is een dagje of weekendje wellness een echte zaligheid. Maar terug thuis, begint de hectiek weer van vooraf aan. Hoe heerlijk zou het zijn om aan de stress van alledag te kunnen ontsnappen en zowel fysiek als mentaal helemaal tot rust te kunnen komen, telkens wanneer u dat maar wilt? Dat is te realiseren met een thuis wellness.

Gervi.be helpt u met de inrichting van uw eigen wellness huis. Onze specialisten staan u met deskundig advies bij en denken graag mee met de perfecte inrichting voor u en uw gezin. Of u nu een uitgebreide wellness ruimte thuis ter beschikking heeft, of slechts een beperkte, uw wellness aan huis is bij Gervi in goede handen; van de toestellen tot het interieur.

Gervi.be, uw wellness winkel

Op Gervi.be vindt u een uitgebreide webshop, waar u alles voor de inrichting van uw wellness thuis kan vinden. Bij ons kan u niet alleen terecht voor een omvangrijke aanbod jacuzzi’s, swimspa’s, sauna’s, infraroodcabines en stoombaden maar ook voor alle artikelen om uw wellnessruimte thuis verder aan te kleden, zoals meubilair, buitendouches en buitenverlichting. Als u dat wenst, creëren we bij u thuis een echte hammam naar oriëntaals design. Bezoek onze showroom in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en ontdek alle privé wellness mogelijkheden. Gervi is tevens een wellness groothandel, waar ook professionele klanten kunnen aankloppen. 

De voordelen van uw eigen spa

Een eigen spa bij u thuis hebben, heeft als voordeel dat u na een drukke werkdag direct kan ontspannen en stoom kan afblazen. U hoeft niet meer naar een spa in uw buurt maar kan bij thuiskomst direct de spa en wellness ruimte in de privacy van uw eigen woonst induiken. U voelt uw spieren ontspannen en uw stress wegebben in uw eigen wellness sauna. Daarna voelt u zich helemaal gerevitaliseerd en klaar om de volgende uitdagingen aan te kunnen. Dat is trouwens ook de reden waarom veel mensen graag in hun welness spa aan hun dag beginnen. Wellness en sauna hebben als effect dat uw lichaam als het ware wordt schoongespoeld. Afvalstoffen worden afgevoerd, vochtreserves worden ververst en u krijgt een flinke dosis verse energie. Daarnaast krijgt u ook mentaal een fikse opkikker, onder meer omdat het natuurlijke feelgood-stofje endorfine wordt aangemaakt. Laat de dag maar komen; u bent er klaar voor!

Geniet van een luxe wellness ervaring bij u thuis

Heerlijk genieten van een prive wellness is een luxe die steeds meer mensen zich willen én kunnen veroorloven. Puur wellness betekent ‘u goed voelen’; het is een manier van leven, waarbij u zichzelf de aandacht geeft die nodig is. Stap even uit de stresswereld en geniet van een buitengewoon gevoel in uw eigen huis. Gervi.be helpt u bij de creatie van deze luxe in uw eigen huis. 

Bij ons vindt u alleen exclusive wellness artikelen van hoogwaardige kwaliteit en exclusieve merken. Gervi bood nu al ruim 30 jaar geleden de eerste jacuzzi’s voor thuisgebruik in Vlaanderen aan en heeft vandaag de dag alles in huis om u een totaalconcept in luxe welness te kunnen bieden. Onze wellness experts helpen u vanaf de eerste ideeën tot de effectieve realisatie en begeleiden u, indien u dat wenst, ook bij elke stap van het proces om uw wellness privé zó te maken, zodat het uw stoutste dromen overtreft. Neemt u gerust contact met ons op, download de brochures voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag bij de creatie van uw eigen plek om even helemaal tot rust te komen.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

wellness wellness thuis privé wellness wellness experts luxe wellness

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

wellness wellness thuis privé wellness wellness experts luxe wellness

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws