Wellness in Oost Vlaanderen, speciaal voor u

Tover uw huis om tot een spa en beleef nu oprechte wellness in Oost Vlaanderen. Het aanschaffen van een jacuzzi of sauna is de uitgelezen manier om stress gerelateerde klachten te verminderen. Vaak slaapt u na een bezoekje aan uw eigen jacuzzi of sauna een stuk beter en worden de herstelprocessen in uw lichaam bevorderd. Bovendien, wat is er nu fijner dan lekker plonzen en ontspannen in een jacuzzi of sauna, zonder dat u zich hoeft te irriteren aan de drukte in een kuuroord? 

 

Met uw eigen infraroodcabine, kunt u simpelweg 24 uur per dag beschikken over uw eigen spa in Oost Vlaanderen en twaalf maanden in het jaar relaxen in uw eigen badkamer of tuin.

Ontspannen in uw sauna

Het is heerlijk om een avondje voor uzelf te houden, zonder dat u gestoord wordt. Met een nieuwe eigen sauna in Oost Vlaanderen, beleeft u zen momenten voortaan gewoon thuis. Hebt u moeite met de hoge temperaturen in een gewone sauna? Misschien is een infraroodcabine of stoomcabine dan iets voor u. U kunt door de verschillende mogelijkheden op het gebied van spa-producten tegenwoordig genieten van een prettige warmte in een cabine, zonder in te leveren op doeltreffendheid.

De functies van een jacuzzi

Een jacuzzi geeft een unieke invulling aan feestelijke gelegenheden en is tegelijkertijd uw eigen persoonlijk ervaren masseur. De jet stralen, bruisende warmte en stuwkracht in een jacuzzi zorgen voor een rustgevend gevoel en gaan verscheidene lichamelijke klachten op een effectieve en eenvoudige wijze te lijf. Wilt u een jacuzzi kopen in Oost Vlaanderen, dan geniet u zelfs in uw tuin het hele jaar door. In Scandinavië wordt de jacuzzi zelfs vaker gebruikt wanneer het buiten vriest.
Het contrast tussen de temperatuur buiten en de watertemperatuur in uw jacuzzi zorgt niet alleen voor een heerlijke en speciale ervaring; het heeft ook een therapeutisch effect op uw lichaam. 

Een jacuzzi of sauna van Gervi 

Wilt u de talloze en indrukwekkende mogelijkheden op het gebied van spa-artikelen zelf bij langs gaan en alles uitproberen en ontdekken? Kom langs en kijk rond in een van de vier showrooms van Gervi, laat u adviseren en geef daarna uw perfecte invulling aan uw thuis-spa. Wilt u tijdelijk genieten van een spa in huis, of weet u het nog niet helemaal zeker? Gervi geeft u ook de mogelijkheid om een jacuzzi of sauna uit te proberen of tijdelijk te huren. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken