Verwelkom wellness in Genk

Het idee van een spa is dat u tot rust kunt komen en in de watten wordt gelegd. U kunt daarom het best in uw eigen privé-omgeving genieten van wellness in Genk. Met een jacuzziinfraroodcabine of sauna in Genk, kunt u uw dag beginnen of eindigen met een rustmomentje voor uzelf, zo lang als u dat wilt. 

Een stoombad of sauna in Genk

De mogelijkheden in wellness-land zijn eindeloos en het is daarom goed om na te denken over wat voor invulling u wilt geven aan uw thuis-spa in Genk. Hebt u buiten nog plek over in uw tuin, of is er misschien een plek in de badkamer waar u zichzelf al wel in een infraroodcabine of stoombad ziet zitten?  De aanschaf van een sauna of jacuzzi in Genk kan een flinke investering zijn. U kunt natuurlijk voor een standaard uitvoering gaan in verschillende gewenste maten. Wilt u net even iets anders? Dan kunt u ook uw eigen sauna ontwerpen en samenstellen. De prijzen van wellness-producten variëren sterk en zo is er alleen al een scala aan standaard sauna’s te koop voor verschillende budgeten.
Ook is het mogelijk om outlet producten te kopen, wanneer u iets minder te besteden hebt en toch ook graag wilt genieten van de luxe en voordelen van een spa in of aan huis. Naast design is een belangrijk aandachtspunt de isolatie en kwaliteit van de materialen. Wanneer u bijvoorbeeld op het internet een sauna te koop in Genk ziet voor een lage prijs, dan kunt u te maken hebben met een sauna die slecht geïsoleerd is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij sauna’s zonder dampscherm of een gebrek aan isolatie tussen de planken. Dit geldt ook voor de kachel, die afgestemd dient te zijn op de grootte van de sauna. 

Tijd voor uw spa in Genk

Gervi brengt al sinds 1985 wellness-artikelen op de Belgische markt. Wij kunnen u daarom uitstekend verder helpen met al uw vragen en wensen omtrent spa en wellness. Daar blijft het niet bij; wilt u liever op een actievere manier gezond blijven? Gervi is niet alleen specialist op het gebied van sauna’s, infraroodcabines en jacuzzi’s, maar kan ook van betekenis zijn als het gaat om nieuwe fitnesstoestellen in Genk. Deze installeren en werken wij vervolgens af bij u thuis, zodat u helemaal klaar bent om te genieten. Download vandaag nog de gratis brochure! Als u graag wat persoonlijk advies hebt over de aankoop van een sauna of jacuzzi in Genk kunt u bij ons terecht in een van onze showrooms in HasseltMaasmechelenWilsele of Gent.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

jacuzzi genk jacuzzi in genk wellness wellness in genk genk