NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Verbruik jacuzzi? 

Wanneer mensen overgaan tot de aankoop van een jacuzzi, vrezen ze er altijd voor dat hun energiekosten de hoogte in zullen gaan. Zeker nu de energieprijzen blijven stijgen. Verbruik spa, energieverbuik, stroomverbruik,... Mensen vragen zich snel af wat het kost. Jacuzzi’s hebben namelijk elektriciteit nodig voor de verwarming, de jets en de circulatie van het water. Wanneer u een HotSpring spa koopt bij Gervi, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. HotSpring spa's zijn energiezuinige spa's van zeer hoge kwaliteit, speciaal geproduceerd om het spaverbruik zo laag mogelijk te houden en uw kosten dus te minimaliseren.

HotSpring jacuzzi’s zijn ontworpen om efficiënt te werken en u geld te laten besparen. Verbruik jacuzzi laag houden is onze prioriteit.
HotSpring houdt u jacuzzi verbruik zo laag mogelijk!

Wat verbruikt een jacuzzi?

HotSpring spa's zijn ontworpen om efficiënt te werken en u geld te laten besparen. Verbruik jacuzzi? Het verbruik van een jacuzzi hangt af van het model dat u hebt gekocht, van de ingestelde temperatuur, hoe vaak u de spa gebruikt, de gemiddelde omgevingstemperatuur en uw plaatselijke energieprijs. 

Energieverbruik jacuzzi

De modellen uit de Highlife® Collection zijn volledig geïsoleerd met meerdere lagen polyurethaanschuim van hoge dichtheid. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het isoleren van commerciële vriezers. Kiest u voor een model uit de Limelight® Collection, dan is uw spa voorzien van een innovatieve FiberCor™-isolatie. Hier is de omkasting helemaal gevuld tot een dichtheid die vier keer groter is dan die bij de meeste spa’s aangehouden wordt.

Verbruik jacuzzi? De modellen uit de Highlife® Collection zijn volledig geïsoleerd met meerdere lagen polyurethaanschuim van hoge dichtheid.
Verbruik jacuzzi? Onze spa's zijn voorzien van dikke isolatie

De ingestelde temperatuur en de mate van gebruik bepalen ook het spa stroomverbruik

Uiteraard is het vanzelfsprekend dat de ingestelde temperatuur een invloed heeft op het energieverbruik. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger het spaverbruik zal liggen. Wanneer uw spa eenmaal op temperatuur is, is het verbruik zeer laag om de spa op temperatuur te houden. Verbruik jacuzzi laag houden? Dan zorgt u best voor zo weinig mogelijk temperatuurschommelingen in uw spa. Enkel bij lange afwezigheid is het aan te raden om de temperatuur van de spa te verlagen om het verbruik te minimaliseren.

Energieverbruik jacuzzi? De regio waarin u woont alsook de plaatselijke energieprijs bepalen ook sterk de bedrijfskosten.
Het jacuzzi verbruik is afhankelijk van de regio waar u woont

Omgevingstemperatuur en plaatselijke energieprijs voor uw spa

De regio waarin u woont alsook de plaatselijke energieprijs bepalen ook sterk de bedrijfskosten van uw spa. Wilt u weten hoeveel het jacuzzi verbruik u kost en hoe u het energie verbruik zo laag mogelijk kan houden? Vraag uw plaatselijke HotSpring dealer voor een persoonlijke calculatie.

Verbruik jacuzzi? HotSpring houdt het zo laag mogelijk!

 • Alle HotSpring jacuzzi's worden geleverd met een luxueuze, speciaal gemaakte cover met een hoge R-waarde en een dichte schuimkern die volledig afgesloten is om de warmte van de spa vast te houden.
 • De SilentFlo 5000™-circulatiepomp laat het water voortdurend circuleren en gebruikt daarbij minder stroom dan een lamp van 40 watt.
 • Wij ontwerpen onze verwarmingen voor ultieme efficiëntie zodat de warmte-overdracht naar het water maximaal is.
 • De krachtige Wavemaster™-jetpompen zijn speciaal geschikt voor het aansturen van de jets en worden alleen geactiveerd als u ze nodig hebt.
 • Met het SmartJet™-systeem kunt u alleen de specifiek door u gewenste jets in uw jacuzzi aanzetten, wat inhoudt dat er minder kracht nodig is en er minder energie verbruikt wordt.
 • Alle jacuzzi modellen zijn voorzien van een LED-verlichting met dimmer. Deze verlichting verbruikt minder energie dan standaardlampen.
Verbruik jacuzzi? HotSpring houdt het zo laag mogelijk!
Verbruik jacuzzi? HotSpring houdt het zo laag mogelijk!
Stroomverbruik jacuzzi? Wij ontwerpen onze verwarmingen voor ultieme efficiëntie zodat de warmte-overdracht naar het water maximaal is.
Geen zorgen over hoog stroomverbruik van uw spa

Vragen over verbruik jacuzzi?

Het gespecialiseerd verkoopsteam van Gervi en alle HotSpring verkooppunten helpen u graag verder bij de realisatie van uw project. Vragen over verbruik jacuzzistroomverbruik of de energiekosten worden graag beantwoord! Aarzel dus niet om contact om te nemen met een HotSpring verdeler in uw buurt! 

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws