NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Tweedehands jacuzzi

Verlangt u naar een eigen jacuzzi in de tuin, op uw terras of in huis? Maar weet u niet helemaal of het écht iets voor u is of vindt u het voorlopig nog een te grote investering om uw eigen privé jacuzzi nieuw te kopen? Waarom dan geen tweedehands jacuzzi kopen? Bij Gervi vindt u regelmatig een tweedehands jacuzzi te koop. Uiteraard kan u bij ons altijd rekenen op optimale kwaliteit en service voor een jacuzzi, óók wanneer u een 2dehands jacuzzi bij ons aankoopt!

2dehands jacuzzi kopen: waar moet u op letten?

Tussen de zoekertjes in de krant of online ziet u regelmatig een 2dehands jacuzzi staan. Maar als u bij particulieren een 2ehands jacuzzi gaat kopen, kan u er dan wel zeker van zijn dat u kwaliteit koopt en dat er geen (verborgen) gebreken zijn in de jacuzzi? Wanneer een jacuzzi gebruikt is, hoe kan u er dan zeker van zijn dan de jacuzzi pomp nog goed werkt en of de verbruikskosten van de jacuzzi niet de pan uit rijzen omdat het een energieverslindend model betreft? En wat weet u over de uitvoering, de leeftijd, het merk,… van de jacuzzi?

Een 2e hands jacuzzi kopen bij Gervi
Een 2e hands jacuzzi kopen bij Gervi

Jacuzzi kopen tweedehands bij Gervi

Wilt u zelf op een zo voordelig mogelijke manier ervaren hoe ontspannend het is om uw eigen jacuzzi te hebben en zoekt u een jacuzzi te koop tweedehands? Ten aanzien van de nieuwprijs, betaalt u voor een occasie jacuzzi uiteraard heel wat minder. Maar het blijft hoe dan ook toch een flinke investering en u wilt terecht waar voor uw geld. Bij Gervi kan u daarvan op aan als u een jacuzzi 2dehands koopt.

Groot aanbod tweedehands jacuzzi’s vindt u bij Gervi
Zonder zorgen een tweedehands jacuzzi kopen
Wij hebben wel eens klanten die toe zijn aan een nieuwere, uitgebreidere, meer luxueuze of grotere jacuzzi en daardoor hun gebruikte jacuzzi bij ons inruilen voor een nieuwe jacuzzi. Vooraleer wij op onze beurt de tweedehands jacuzzi te koop aanbieden, controleren wij hem uitvoerig en taxeren we de inruilwaarde. Wij kijken daarbij naar de uitvoering, de leeftijd, de hygiëne, de algemene en technische staat van de jacuzzi. Bij ons kan u dus zonder zorgen een goede, mooie en in prima staat verkerende jacuzzi tweedehands aankopen. Kom gerust eens naar de showroom of bezoek regelmatig onze website om het actuele aanbod tweedehands jacuzzi’s te zien.
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws