Tweedehands jacuzzi

Verlangt u naar een eigen jacuzzi in de tuin, op uw terras of in huis? Maar weet u niet helemaal of het écht iets voor u is of vindt u het voorlopig nog een te grote investering om uw eigen privé jacuzzi nieuw te kopen? Waarom dan geen tweedehands jacuzzi kopen? Bij Gervi vindt u regelmatig een tweedehands jacuzzi te koop. Uiteraard kan u bij ons altijd rekenen op optimale kwaliteit en service voor een jacuzzi, óók wanneer u een 2dehands jacuzzi bij ons aankoopt!

2dehands jacuzzi kopen: waar moet u op letten?

Tussen de zoekertjes in de krant of online ziet u regelmatig een 2dehands jacuzzi staan. Maar als u bij particulieren een 2ehands jacuzzi gaat kopen, kan u er dan wel zeker van zijn dat u kwaliteit koopt en dat er geen (verborgen) gebreken zijn in de jacuzzi? Wanneer een jacuzzi gebruikt is, hoe kan u er dan zeker van zijn dan de jacuzzi pomp nog goed werkt en of de verbruikskosten van de jacuzzi niet de pan uit rijzen omdat het een energieverslindend model betreft? En wat weet u over de uitvoering, de leeftijd, het merk,… van de jacuzzi?

Jacuzzi kopen tweedehands bij Gervi

Wilt u zelf op een zo voordelig mogelijke manier ervaren hoe ontspannend het is om uw eigen jacuzzi te hebben en zoekt u een jacuzzi te koop tweedehands? Ten aanzien van de nieuwprijs, betaalt u voor een occasie jacuzzi uiteraard heel wat minder. Maar het blijft hoe dan ook toch een flinke investering en u wilt terecht waar voor uw geld. Bij Gervi kan u daarvan op aan als u een jacuzzi 2dehands koopt.

Wij hebben wel eens klanten die toe zijn aan een nieuwere, uitgebreidere, meer luxueuze of grotere jacuzzi en daardoor hun gebruikte jacuzzi bij ons inruilen voor een nieuwe jacuzzi. Vooraleer wij op onze beurt de tweedehands jacuzzi te koop aanbieden, controleren wij hem uitvoerig en taxeren we de inruilwaarde. Wij kijken daarbij naar de uitvoering, de leeftijd, de hygiëne, de algemene en technische staat van de jacuzzi. Bij ons kan u dus zonder zorgen een goede, mooie en in prima staat verkerende jacuzzi tweedehands aankopen. Kom gerust eens naar de showroom of bezoek regelmatig onze website om het actuele aanbod tweedehands jacuzzi’s te zien.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken