Een parasol van Tuuci

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe design parasol voor uw tuin of uw restaurant? Dan biedt het merk Tuuci uit Miami de perfecte stijlvolle bescherming voor wat de zomerdag u te bieden heeft. De innovatie en technologie van Tuuci is een indirecte knipoog naar de scheepsindustrie en het design van de parasol creëert tegelijkertijd een meerwaarde voor de sfeer in uw tuin of op uw terras. Tuuci ontwikkelt herkenbare en inspirerende design parasols die eenvoudig en doeltreffend geïntegreerd kunnen worden op de gewenste plek, voor een betere buitenbeleving. Kies daarom voor een zorgeloze zomer met de parasols van Tuuci. 

 

Al onze parasols

 

Parasol Tuuci: de mogelijkheden

In de eerste plaats zorgt de parasol ervoor dat u geen schade oploopt door te veel te worden blootgesteld aan zonlicht gedurende de dag. En natuurlijk ook dat u zonder last van de zon in uw ogen lekker een boek in uw tuin, aan het zwembad, of op uw dakterras kunt lezen. Ze zijn echter ook goed bestendig tegen een zomerse bui of windvlagen. U hoeft dus zeker niet in paniek te raken als u een aantal alarmerend grijze wolken in de lucht ziet. Wanneer echt noodweer ontstaat, dan kunt u bovendien de parasols eenvoudig sluiten en eventueel verplaatsen. De parasols van Tuuci voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dit maakt parasols dan ook uitermate geschikt voor zowel thuisgebruik als voor horecagelegenheden of zelf (privé-) stranden. 

 
De producten danken hun duurzaamheid onder andere aan een voortdurende ontwikkeling, krachtige frames van sterke materialen en een zeer weersbestendig doek. U kunt er dus ook op rekenen dat u met een Tuuci parasol lang voorzien bent. Een voorbeeld van de kwalitatieve producten uit het assortiment van Tuuci is de gebruiksvriendelijke Tuuci Ocean Master of Tuuci Ocean Master Classic, die geen zonnestralen doorlaat en tegelijkertijd krachtige windstoten kan weerstaan. 

Tuuci parasol prijzen en Gervi

Voor een nieuwe Tuuci parasol of talloze andere tuinmeubelen en wellness artikelen voor u in de tuin, is Gervi uw ideale distributeur en partner. Naast een nieuwe Tuuci parasol kunt u bovendien ook kiezen voor bijhorende accessoires, zoals optionele hoezen en voeten. Uw producten aanschaffen bij Gervi betekent kunnen profiteren van kundig advies van onze medewerkers, de mogelijkheid om het assortiment echt te kunnen ervaren en uitproberen in onze showroom, of gewoon simpelweg op elk moment van de dag uw favoriete artikelen op internet kunnen uitkiezen in onze catalogus en webshop

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken