01
02
03

Tuinzetels

Hoe heerlijk is het om te kunnen genieten van een mooie buitenruimte en ontspannen naar de natuur te kunnen kijken vanuit een gemakkelijke tuinzetel of misschien wel vanuit uw eigen jacuzzi? Een goede outdoor living is onlosmakelijk verbonden met een prettige wellness-ervaring. Bij wie kan u dan beter terecht voor uw tuinzetels dan wellness-expert Gervi?

 

Ontdek meer tuinmeubelen bij Gervi Outdoor

Tuinzetels vormen de basis van uw outdoor living interieur. Een goede tuinzetel is comfortabel, gaat lange tijd mee en heeft bovendien een prachtig design. Neemt u dus de tijd om op zoek te gaan naar het juiste meubilair. Bij Gervi vindt u een groot assortiment aan kwaliteitszetels voor uw outdoor living omgeving. U kan inspiratie opdoen via de website, in de webshop winkelen, of u kan naar één van de showrooms komen voor uitgebreid en deskundig advies.

Oriënteren op de juiste tuinzetels

Bij het kiezen van de juiste buitenzetels is het van belang dat u zich goed oriënteert op het aanbod. Bij Gervi bent u dan aan het goede adres. Niet alleen bieden wij een zeer ruim assortiment aan tuin zetels van uitstekende kwaliteit, u heeft bij ons ook de mogelijkheid om zowel online als offline uitgebreid te zoeken in ons aanbod.

Bekijk bijvoorbeeld eerst eens het aanbod op de website om een idee te krijgen wat Gervi op het gebied van tuinmeubilair voor u kan betekenen. Wanneer u direct een keuze heeft kunnen maken, kan u de gewenste tuinzetels direct aanschaffen in de webshop. Wilt u liever uitgebreid en deskundig advies van één van de experts? Kom dan langs in de showroom, waar u samen met één van de medewerkers een goed geïnformeerde keuze kan maken. Stel samen met ons uw ideale tuinzetels lounge samen.

Design buitenzetels

Stijlvolle tuinzetels dragen bij aan een prettige outdoor living ervaring. Gervi biedt daarom een ruim assortiment aan unieke designzetels. Kies bijvoorbeeld voor het opvallende en stijlvolle design van Dedon. Deze zetels worden gekenmerkt door hun ronde model en comfortabele design. U zal ultiem kunnen relaxen in deze buitenzetels. Wilt u een nog opvallender design in uw tuin of buitenomgeving? Kies dan voor de prachtige kunstlederen zetels van MYYOUR. Deze design buitenzetel is te verkrijgen in verschillende uitgesproken kleurencombinaties, maten en modellen.

 

Kan u niet kiezen? Kom dan eens naar één van onze showrooms in Maasmechelen, Hasselt, Wilsele, Gent of Gistel om het aanbod in het echt te bekijken en uit te testen.

Uitgebreid assortiment tuinzetels te koop

Gervi heeft design meubels van DedonRoberti en MYYOUR in het assortiment. Elk design heeft zijn eigen unieke kenmerken en uitstraling. Kiezen kan dus behoorlijk lastig zijn. Vraag daarom via de website onze luxueuze brochure aan. Dit is vooral aan te raden als u zich nog aan het oriënteren bent op de uitstraling en inrichting van uw outdoor living. Het bekijken van onze uitgebreide brochure is het perfecte hulpmiddel om uw ideale buitenomgeving te ontwerpen. En natuurlijk kan u voor deskundig advies over het samenstellen van een outdoor living ook in één van onze showrooms terecht.

Vraag een offerte aan

Goede tuinzetels zijn niet goedkoop. Als u lang plezier wilt hebben van kwalitatief goede meubels, zal u daar in moeten investeren. Het is dus belangrijk dat u van tevoren weet wat een nieuwe tuinzetel u zal gaan kosten. Gervi begrijpt dit maar al te goed en biedt u daarom de mogelijkheid om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. U kan deze offerte eenvoudig aanvragen via de website. Vraag de offerte aan voor één meubelstuk, of voor een volledige set. U wordt dan binnen drie werkdagen gebeld of gemaild door één van onze experts. Goede tuinzetels zijn vaak maatwerk. Onze offertes zijn dat daarom ook.

Gervi biedt u luxueuze tuinzetels en een persoonlijke en deskundige service. Of u nu snel en eenvoudig in onze webshop wilt bestellen, of uitgebreid met ons in gesprek wilt over uw ideeën, wij bieden u altijd een traject op maat.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken