01
02
03

Tuintafel

Is uw tuin tafel aan vervanging toe? Of houdt u ervan om in de zomer bourgondische barbecuefeestjes te organiseren en kan u daarvoor wel een grotere tuintafel of misschien zelfs meerdere tuintafels gebruiken? Voor een uitgebreid aanbod tuin tafels van gerenommeerde merken als Dedon en Roberti bent u bij Gervi aan het juiste adres.

 

Ontdek meer tuinmeubelen bij Gervi Outdoor

Tuintafel kopen bij Gervi

Wilt u een nieuwe tuintafel kopen voor bij uw bestaande tuinstoelen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat uw tafel zowel qua hoogte als qua stijl bij uw stoelen past. Ook het materiaal van de tuintafel te koop is een criterium om mee rekening te houden. Houdt u van een natuurlijke uitstraling? Dan kan u één van de populaire teakhouten tuintafels kopen. Vindt u het echter essentieel dat u zo weinig mogelijk omkijken hebt, dan is het wellicht beter om eens naar het aanbod all weather tuintafels te koop te kijken. 

Design tuinmeubelen

Bij Gervi hebben we aandacht voor het design in uw tuin. We hebben dan ook een ruim assortiment aan outdoor living waar u vrolijk van wordt in de zomer. Naast onze tuinmeubelen kan je bij ons ook terecht voor uw buitenkeuken of luxe barbecue. Al deze elementen vormen in uw luxe tuin dan een prachtig geheel. Zeker wanneer u dan ook nog eens gasten kan ontvangen in een van onze wellness producten.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken