01
02
03

Tuinstoelen

Zoekt u een heerlijke tuin stoel om in te loungen? Of zijn uw tuinstoelen aan vervanging toe, maar doet uw tuintafel nog prima dienst? Ook voor losse tuin stoelen kan u bij Gervi terecht.

 

Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, hebben we bewust gekozen voor een assortiment hoogwaardig tuinmeubilair van gerenommeerde merken als DedonRoberti en MyYour. Een tuinstoel van deze merken zit niet alleen uiterst comfortabel maar ziet er ook prachtig uit. 

 

Ontdek meer tuinmeubelen bij Gervi Outdoor

Diverse design tuinstoelen te koop bij Gervi

Gaat u tuinstoelen kopen voor bij uw huidige tuintafel, dan is het zeer belangrijk om goed de hoogte van respectievelijk de tafel en de stoelen in de gaten te houden. Wanneer u geen overschot aan terrasruimte of bergruimte hebt, kan het handig zijn om te kiezen voor stapelbare tuinstoelen. Tot slot is het ook voornaam dat de tuinstoelen qua stijl bij uw tafel passen. In het uitgebreide aanbod te koop tuinstoelen bij Gervi vindt u zowel strakke, minimalistische stoelen als gezellige armstoelen. Het is maar wat u verkiest en hoe u uw stoelen wilt gebruiken: louter en alleen om te eten of ook om gezellig tot in de avonduurtjes te kunnen keuvelen. 
Wilt u een lounge tuinstoel kopen? Ook hiervoor bent u bij Gervi aan het juiste adres! Wij bieden voor elk wat wils: van een comfortabele eenpersoons loungezetel al dan niet met voetenbankje tot een romantische ‘loveseat’ tuinstoel te koop!

Outdoor living

Door gebruik te maken van design tuinmeubelen wordt uw tuin een echte outdoor living ervaring. Als je dan ook nog een buitenkeuken of wellness artikel in uw tuin hebt staan wordt gasten uitnodigen altijd een leuke beleving.

Voor een heel uitgebreid aanbod aan sauna’s, en jacuzzi’s kan u ook op de website van Gervi terecht. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop of kom naar een van onze showrooms om het volledige aanbod te ontdekken.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken