01
02
03

Tuinbank

Een mooie en comfortabele tuinbank is de basis van uw tuinmeubilair. Een tuin bank vormt het hart van uw meubilair en de juiste tuinbank zorgt ervoor dat uw outdoor living een geheel wordt. Tuinbanken zijn er in verschillende soorten en maten, waardoor het moeilijk kan zijn om uw keuze te maken. In Gervi vindt u een betrouwbare partner bij het samenstellen van uw outdoor living. Gervi helpt u met het verwezenlijken van uw ideale outdoor living en staat u bij vanaf de oriëntatiefase tot het moment van aankoop.

 

Het assortiment van Gervi bestaat uit verschillende soorten tuinbanken. Van een mooi basismodel tuinbank tot design tuinbanken… Gervi heeft altijd de juiste tuin bank te koop voor u.

 

Ontdek meer tuinmeubelen bij Gervi Outdoor

Een tuinbank kopen: enkele praktische tips

Gervi helpt u van begin tot eind bij de aanschaf van een geschikte tuin bank. Bij tuinbanken kopen komt namelijk meer kijken dan u aanvankelijk misschien verwacht. Niet alleen het design is belangrijk, u zal ook de juiste keuze moeten maken op het gebied van materiaal en de mate van onderhoud die de tuinbank nodig heeft.

Kijk daarom goed naar uw eigen behoefte en stel u zelf volgende vragen. Als u een onderhoudsvrije bank wilt, zal u niet elk materiaal kunnen kiezen. En waar wilt u de tuinbank gebruiken? In de (overdekte) veranda of op uw terras of in de tuin? Wist u dat sommige tuinmeubelen geschikt zijn om zowel binnen als buiten te gebruiken? Dit biedt u weer extra mogelijkheden. En wat als het winter wordt? Heeft u er de ruimte voor om uw tuinbank op te slaan, of wilt u deze liefst buiten laten overwinteren? In dat laatste geval is het aangewezen om tuinbanken van zeer goede kwaliteit en gemaakt van duurzame all weather materialen te kiezen. Zo weet u zeker dat ze de diverse weersomstandigheden goed kunnen doorstaan en dat u er jarenlang plezier van zal hebben.
Wilt u graag deskundig advies? Leg dan uw wensen en behoeften bij onze professionals neer. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

De juiste tuinbank te koop

Het assortiment te koop tuinbanken is zeer divers en uitgebreid. Een tuinbank kopen is dan ook iets waar u gerust de tijd voor kan nemen. Mooie en kwalitatief goede tuinbanken zijn niet goedkoop en als u een design tuinbank wilt, zal u een behoorlijke investering moeten doen. Wilt u tuinbanken kopen dan is het aangewezen om u eerst goed te oriënteren en te vergelijken. Gervi helpt u hierbij. Niet alleen hebben wij een ruim assortiment tuinbanken te koop, wij helpen u graag met het maken van een goed geïnformeerde keuze. 

Kom bijvoorbeeld eens langs in één van onze showrooms te Maasmechelen, Hasselt, Gent en Wilsele. U kan hier ons exclusieve aanbod design tuinbanken van gerenommeerde merken als DedonRoberti en MYYOUR uitgebreid bekijken en uitproberen. Onze experts staan voor u klaar om u te informeren over de eigenschappen, materialen en mogelijkheden die u op het vlak van tuinmeubilair heeft. 

Tuinbank online kopen

Lukt het u niet om op korte termijn eens tot bij ons te komen en wilt u zich graag al eens een goed beeld vormen van de mogelijkheden die wij u bieden? Kijk dan al eens rond op onze website en / of vraag onze outdoor living brochures aan via onze website. Binnen enkele dagen krijgt u de brochure met ons gehele aanbod al thuisgestuurd. Zoek gericht op de te koop tuinbank van uw wensen of doe inspiratie op voor een geheel nieuwe outdoor living. 

Heeft u naar aanleiding van ons aanbod in de brochure of op de website al een keuze kunnen maken? Dan kan u uw gewenste tuinbank online kopen. In de efficiënte webshop op Gervi.be kan dat zeer eenvoudig, veilig en snel. U kan bij ons ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan eenvoudig via de website. Binnen drie werkdagen neemt een medewerker van Gervi contact met u op om de details door te spreken. De offerte wordt opgesteld naar aanleiding van de door u opgegeven informatie. U krijgt dus echt een persoonlijk kostenplaatje.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken