Triosol cabine = 3 x gezondheid!

Een Triosol cabine is… zoveel meer dan een infraroodcabine. Triosol staat voor drievoudig wellnessgenot door de combinatie van drie verschillende warmtebronnen. De combinatie van vlaktestralers, infraroodstralers en een zoutverdamper zorgt voor een unieke drievoudige werking in uw infraroodcabine. Vergeet even de alledaagse sleur en ontspan uw lichaam en geest. Gun uzelf meer levenskwaliteit en tank wat vitaliteit met de Triosol infraroodcabine van Infraworld! Lees verder voor de 3 infraroodcabine voordelen!
Wilt u weten hoe een infraroodcabine u kan helpen? Vul dit formulier in en Gervi bezorgt u GRATIS en VRIJBLIJVEND een voorstel op maat!

Infraroodcabine gezondheid!

Helende warmte

De Triosol infraroodcabine van Infraworld zorgt voor helende warmte voor spier- en gewrichtspijnen dankzij de VITALlight-stralers. De VITALlight-straler verwent uw huid, bloedvaten en spieren met zijn ABC-infraroodspectrum, dat vergelijkbaar is met dat van de zon. 

De VITALlight ABC-straler covert het volledige ABC-spectrum, maar focust vooral op de korte A-straling. Deze stralers zijn dan ook strategisch geplaatst in de infraroodcabine zodat ze goed inwerken op uw rug, schouders en nek. Door deze gerichte straling zorgt deze voor een opwarming van specifieke delen van het huidoppervlak. De intensiteit van deze straler kan ingesteld worden tussen 40 en 100%, dankzij de multifunctionele Triocontrol sturing. 

Relaxatie en stressverlichting

De vlaktestralers van Infraworld geven u een aangename en behaaglijke infraroodwarmte. Deze vlaktestralers, die de volledige binnenkant van de infraroodcabine bekleden, zorgen voor de ontspannende en verwarmde C-straling. Ze zorgen voor een groot bestralingsveld en verwarmen daarbij het huidoppervlak gelijkmatig van alle kanten. Geheel volgens uw eigen smaak kiest u ofwel voor een zachte ontspannende warmte (40°) of voor een intensievere infraroodstraling (80°).

Weldaad voor het lichaam

Infraroodcabines en gezondheid. Vele mensen vragen zich af of een infraroodcabine de gezondheid stimuleert. Het antwoord is ja! De Sole-Therme zoutverdamper zorgt voor lucht die verrijkt is met mineralen en sporenelementen uit natuurlijke zoutsteen. Zout heeft een heilzaam effect op de huid en luchtwegen. Het inademen van deze zouthoudende lucht kan dus verzachtend, ontstekingsremmend en preventief werken. Kortweg een weldaad voor uw huid, uw luchtwegen en uw gemoed.

Ontdek de infraroodcabine voordelen!

De Triosol infraroodcabine, dat is wellness voor bij u thuis. De infraroodcabines met de Triosol technologie kan u ontdekken in al onze verkooppunten. Onze wellness specialisten vertellen u graag meer over de infraroodcabine voordelen en infraroodcabines en gezondheid in het algemeen!

 

Voor meer informatie over het ABC-spectrum, kan u hier terecht!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken