NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Triosol cabine = 3 x gezondheid!

Een Triosol cabine is… zoveel meer dan een infraroodcabine. Triosol staat voor drievoudig wellnessgenot door de combinatie van drie verschillende warmtebronnen. De combinatie van vlaktestralers, infraroodstralers en een zoutverdamper zorgt voor een unieke drievoudige werking in uw infraroodcabine. Vergeet even de alledaagse sleur en ontspan uw lichaam en geest. Gun uzelf meer levenskwaliteit en tank wat vitaliteit met de Triosol infraroodcabine van Infraworld! Lees verder voor de 3 infraroodcabine voordelen!

Wilt u weten hoe een infraroodcabine u kan helpen? Vul dit formulier in en Gervi bezorgt u GRATIS en VRIJBLIJVEND een voorstel op maat!

De Triosol infraroodcabine van Infraworld zorgt voor helende warmte voor spier- en gewrichtspijnen dankzij de VITALlight-stralers.
De VITALlight ABC-straler zorgt voor helende warmte

Infraroodcabine gezondheid!

Helende warmte

De Triosol infraroodcabine van Infraworld zorgt voor helende warmte voor spier- en gewrichtspijnen dankzij de VITALlight-stralers. De VITALlight-straler verwent uw huid, bloedvaten en spieren met zijn ABC-infraroodspectrum, dat vergelijkbaar is met dat van de zon. 

De VITALlight ABC-straler covert het volledige ABC-spectrum, maar focust vooral op de korte A-straling. Deze stralers zijn dan ook strategisch geplaatst in de infraroodcabine zodat ze goed inwerken op uw rug, schouders en nek. Door deze gerichte straling zorgt deze voor een opwarming van specifieke delen van het huidoppervlak. De intensiteit van deze straler kan ingesteld worden tussen 40 en 100%, dankzij de multifunctionele Triocontrol sturing. 

Relaxatie en stressverlichting

De vlaktestralers van Infraworld geven u een aangename en behaaglijke infraroodwarmte. Deze vlaktestralers, die de volledige binnenkant van de infraroodcabine bekleden, zorgen voor de ontspannende en verwarmde C-straling. Ze zorgen voor een groot bestralingsveld en verwarmen daarbij het huidoppervlak gelijkmatig van alle kanten. Geheel volgens uw eigen smaak kiest u ofwel voor een zachte ontspannende warmte (40°) of voor een intensievere infraroodstraling (80°).

Deze vlaktestralers, die de volledige binnenkant van de infraroodcabine bekleden, zorgen voor de ontspannende en verwarmde C-straling.
De vlaktestralers zorgen voor de C-straling
DeSole-Therme zoutverdamper zorgt voor lucht die verrijkt is met mineralen en sporenelementen uit natuurlijke zoutsteen.
Infraroodcabines en gezondheid met Sole-Therme

Weldaad voor het lichaam

Infraroodcabines en gezondheid. Vele mensen vragen zich af of een infraroodcabine de gezondheid stimuleert. Het antwoord is ja! De Sole-Therme zoutverdamper zorgt voor lucht die verrijkt is met mineralen en sporenelementen uit natuurlijke zoutsteen. Zout heeft een heilzaam effect op de huid en luchtwegen. Het inademen van deze zouthoudende lucht kan dus verzachtend, ontstekingsremmend en preventief werken. Kortweg een weldaad voor uw huid, uw luchtwegen en uw gemoed.

Ontdek de infraroodcabine voordelen!

De Triosol infraroodcabine, dat is wellness voor bij u thuis. De infraroodcabines met de Triosol technologie kan u ontdekken in al onze verkooppunten. Onze wellness specialisten vertellen u graag meer over de infraroodcabine voordelen en infraroodcabines en gezondheid in het algemeen!

 

Voor meer informatie over het ABC-spectrum, kan u hier terecht!

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws