01

The Wellness Series: optimaliseer je fysieke én mentale gezondheid

De afgelopen maanden waren bewogen… De onzekerheid en onduidelijkheid heeft veel teweeg gebracht bij de meesten onder ons.
Maar wat als we nu een andere beweging tot stand zouden brengen?
Één van veerkracht.
Één van mentale én fysieke gezondheid.
Één van positiviteit!

 

Gervi lanceert daarom The Wellness Series. Een reeks workshops om jouw welzijn te verhogen. Want daar gaat wellness om: actief bezig zijn met het verbeteren van je welzijn.

 

We laten een expert op vlak van wellness aan het woord. 4 experts die allemaal wellness vanuit een andere invalshoek bekijken.

 

Dus wat denk je ervan? Klaar om je welzijn tot een hoger niveau te tillen?

 

Bring. It. On.

Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Vul je gegevens hieronder in en selecteer de workshop(s) waaraan je wenst deel te nemen:

Naam *
Voornaam *
Telefoon/GSM *
E-mail *

The Wellness Series Workshops

 

Mentale weerbaarheid met Kenneth Vandendriessche 

Woensdag 15 september, 18:00 - 21:00u bij Gervi Antwerpen

 

Ben jij sportief en gedreven? Of wil je gewoon een actievere levensstijl?

Wil je weten hoe je sport kan inzetten om beter om te gaan met stress? Hoe je je mentale weerbaarheid sterker kan maken?

 

Schrijf je dan zeker in voor deze workshop!

 

Tijdens deze workshop zal triatleet Kenneth Vandendriessche je mentaal én fysiek uitdagen om je grenzen te verleggen. Een aspect waar hij als triatleet constant mee geconfronteerd wordt. Een confrontatie waarvan hij gemerkt heeft dat het voordelen heeft in zijn persoonlijk én professioneel leven.

 

Wie is Kenneth?

Kenneth is een triatleet met heel wat overwinningen op zijn naam. Op Ironman Lanzarote dit jaar was hij de eerste Belg en had hij de 8ste plaats. Een positie waar je heel trots op mag zijn.

 

Zin om erin te vliegen?

Schrijf je dan nu in! Het aantal plaatsen is beperkt tot 15 personen.

 

 

Kracht van het denken met Monique Dassen 

Zaterdag 23 oktober, 10:00 - 16:00u bij Gervi Outdoor (Maasmechelen)

 

Gedachten zijn krachtige dingen. Ze bepalen vaak, bewust en onbewust, of iets gaat lukken. Begin je bijvoorbeeld met gezonder eten, maar denk je van te voren al dat je het niet gaat volhouden? Dan is de kans groter dat het niet lukt.

Het placebo-effect illustreert perfect wat de kracht van je gedachten is. Als je overtuigd bent dat een pil werkt, dan heeft deze ook daadwerkelijk effect, zelfs als er niks in zit. Je kan je er daadwerkelijk beter door voelen.

Het gaat dan dus niet om wat er in de pil zit, maar om welke overtuigingen je hebt bij die pil. Je hersenen zijn het medicijn.

Omgekeerd werkt het ook zo, dat wordt wel het ‘nocebo-effect’ genoemd. Geloof je niet in een medicijn, dan is de kans ook kleiner dat deze aanslaat. Je geest is zo sterk, dat het de werking kan verminderen. Best heftig!

Het is nog onduidelijk hoe dit precies werkt en in hoeverre een placebo daadwerkelijk ziektes kan genezen, maar dat je gedachten effect op je lichaam hebben staat vast.

Ben je klaar om next level te gaan in je leven? Om gelukkiger te zijn, meer vertrouwen te hebben en meer vrijheid te voelen?

Dan is het van essentieel belang dat je leert hoe krachtig jouw gedachten zijn. Hier begint namelijk je hele uitkomst. Alles wat je in je leven creëert begint met je gedachten.

Deze workshop helpt jou al een eerste stap op weg naar je persoonlijke groei en andere uitkomsten in je leven.

 

Deze workshop is gratis.

 

Wim Hof methode met Dirk Janssen (afgelopen)

Zondag 4 oktober, 10:00 - 16:00u

Gervi Maasmechelen

 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de basisprincipes van de wetenschappelijk onderbouwde Wim Hof methode en kom je in contact met je oerkracht. Dit ervaart je door de combinatie van de WHM-ademhalingstechniek, de (graduele) blootstelling aan koude en inzet (mindset/focus). Onder begeleiding krijg je ook een onvergetelijke ervaring in een ijsbad (geen verplichting!).

Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar vereist een gezond basisniveau. Uit voorzorg adviseren we niet deel te nemen wanneer je zwanger bent of last hebt van epilepsie. Mensen met een cardiovasculaire aandoening of andere ernstige gezondheidsproblemen dienen voorafgaand aan deelname eerst hun huisarts te raadplegen.

Programma:

  • Theorie van de 3 componenten van de Wim Hof methode
  • Ademhalingsoefeningen
  • Yoga-oefeningen / stretching
  • Lunch (voorzien door Gervi)
  • Focus- en mindsetoefeningen
  • Ijsbad
  • Evaluatiemoment

 

Stresspreventie met Kim Meylemans (afgelopen)

Woensdag 14 oktober, 18:00 - 21:00u
Gervi Maasmechelen

 

Kim is Belgische skeletonster en heeft al deelgenomen aan prestigieuze competities zoals de Olympische Spelen. Tijdens deze workshop spreekt ze over:

 

  • Skeleton, haar sport
  • Inzichten over mentale gezondheid in het leven van topsporters
  • Manieren om stress in het dagelijkse leven beter aan te kunnen

 

Door middel van voorbeelden en oefeningen ga je samen met Kim ontdekken hoe je stressbestendig kan zijn in je dagdagelijkse leven.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken