NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Thuis sporten met Technogym

Wilt u afvallen? Of net wat spiermassa bijkomen? Of wilt u gewoonweg dagelijks bewegen om u goed te voelen? Wat uw doelstelling ook is, in het gamma fitnesstoestellen voor thuisgebruik van Technogym vindt u ongetwijfeld een toestel dat aan uw behoeftes tegemoet komt. Technogym is bij velen vooral gekend door zijn professionele toestellen voor fitnesscentra, hotels, en revalidatiecentra. Maar, er is ook een collectie voor thuisgebruik beschikbaar. Deze toestellen zijn afgeleid van de professionele Technogym toestellen, maar voorzien van specifieke ergonomische en veiligheidsfuncties voor een thuisomgeving.

Technogym is bij velen vooral gekend door zijn professionele toestellen voor fitnesscentra, hotels, en revalidatiecentra.
Ontdek het gamma fitnesstoestellen voor thuisgebruik van Technogym

Cardio- of krachttraining?

Cardiotraining betekent dat u door te bewegen uw hartslag opdrijft en zo stelselmatig uw conditie opbouwt. Daarvoor is elk cardiotoestel is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate). U draagt een hartslagmeter die continu communiceert met uw toestel. Stijgt of daalt uw hartslag, dan past het toestel automatisch zijn weerstand en snelheid aan. Met krachttraining gaat u aan uw spierkracht werken. Door bvb. gewichten te tillen, gaat u bepaalde spiergroepen activeren en verstevigen. Welke doelstelling u ook nastreeft (conditie, afvallen, verstevigen), idealiter bestaat uw training altijd uit zowel cardio- als krachttraining.

FORMA: cardiotraining bij uw thuis

De FORMA lijn bestaat uit 5 fitnesstoestellen voor thuisgebruik: de Spazio Forma (opklapbare loopband), Jog Forma (loopband voor hardlopers), Bike Forma (fiets), Recline Forma (ligfiets) en Synchro Forma (crosstrainer). Elk toestel is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate).

UNICA lijn: krachttraining bij uw thuis

De Unica is een krachttraining toestel voor thuisgebruik. Het is vervaardigd uit dezelfde materialen als professionele fitnessapparatuur en heeft een verfijnd en elegant design dat perfect aansluit bij elk interieur. Het is het meest uitgebreide toestel voor lichamelijke fitheid en spierversteviging dat er bestaat. Er kunnen maar liefst meer dan 25 verschillende oefeningen mee gedaan worden op slechts anderhalve vierkante meter.

Het is het meest uitgebreide toestel voor lichamelijke fitheid en spierversteviging dat er bestaat.
UNICA: professionele fitnessapparatuur

Loopband

Fiets

Crosstrainer

Functionele training

Skillrow

Ontdek meer

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws