Thuis sporten met Technogym

Wilt u afvallen? Of net wat spiermassa bijkomen? Of wilt u gewoonweg dagelijks bewegen om u goed te voelen? Wat uw doelstelling ook is, in het gamma fitnesstoestellen voor thuisgebruik van Technogym vindt u ongetwijfeld een toestel dat aan uw behoeftes tegemoet komt. Technogym is bij velen vooral gekend door zijn professionele toestellen voor fitnesscentra, hotels, en revalidatiecentra. Maar, er is ook een collectie voor thuisgebruik beschikbaar. Deze toestellen zijn afgeleid van de professionele Technogym toestellen, maar voorzien van specifieke ergonomische en veiligheidsfuncties voor een thuisomgeving.

 

Al onze fitnesstoestellen

 

Cardio- of krachttraining?

Cardiotraining betekent dat u door te bewegen uw hartslag opdrijft en zo stelselmatig uw conditie opbouwt. Daarvoor is elk cardiotoestel is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate). U draagt een hartslagmeter die continu communiceert met uw toestel. Stijgt of daalt uw hartslag, dan past het toestel automatisch zijn weerstand en snelheid aan. Met krachttraining gaat u aan uw spierkracht werken. Door bvb. gewichten te tillen, gaat u bepaalde spiergroepen activeren en verstevigen. Welke doelstelling u ook nastreeft (conditie, afvallen, verstevigen), idealiter bestaat uw training altijd uit zowel cardio- als krachttraining.

 

FORMA: cardiotraining bij uw thuis

De FORMA lijn bestaat uit 5 fitnesstoestellen voor thuisgebruik: de Spazio Forma (opklapbare loopband), Jog Forma (loopband voor hardlopers), Bike Forma (fiets), Recline Forma (ligfiets) en Synchro Forma (crosstrainer). Elk toestel is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate).

UNICA lijn: krachttraining bij uw thuis

De Unica is een krachttraining toestel voor thuisgebruik. Het is vervaardigd uit dezelfde materialen als professionele fitnessapparatuur en heeft een verfijnd en elegant design dat perfect aansluit bij elk interieur. Het is het meest uitgebreide toestel voor lichamelijke fitheid en spierversteviging dat er bestaat. Er kunnen maar liefst meer dan 25 verschillende oefeningen mee gedaan worden op slechts anderhalve vierkante meter.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken