01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Guido Kathagen - Zaakvoerder Gervi Wilsele

guido.kathagen@gervi.be

Geen enkel Gervi-product heeft geheimen voor Guido. Bent u op zoek naar een sauna of een speciale inrichting? Dat is Guido zijn stokpaardje! Hij is niet alleen zaakvoerder bij Gervi Leuven, maar ook een fervent badmintonspeler en voetbalfan. Daarenboven is hij echte autoliefhebber en geniet hij graag van het leven. Kortom: hij is gepassioneerd door alles wat hij doet!

Babs Frooninckx - Sales & Aftersales

babs.frooninckx@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Babs is niet alleen leergierig, ze is ook een echte doorzetter en dat maakt van haar de geknipte persoon om uw wellness-project tot een goed einde te brengen. Na het werk geniet ze graag van een gastronomisch avondje of van een momentje in haar Hotspring Spa met haar zoon. Met andere woorden: ze weet heel goed waarover ze spreekt. Quality time is een must voor Babs!

Lets connect on LinkedIn

Lore Ecatherina Rousseau - Administratie

lore.rousseau@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Lore is een trotse mama van 2 jongens.Daarnaast is ze na verschillende trajecten en opleidingen de administratieve duizendpoot bij Gervi Leuven.Ze helpt je verder op gebied van technische interventies, boekhouding en alle andere vragen en tips tijdens en na je aankoop over al onze wellness artikelen. Als er nog tijd overschiet, kan je Lore vinden op het terras voor een lekkere cocktail of in de HotSpring Spa. Een combinatie van die laatste 2 kan ook. ;-) 
 

Let's connect on LinkedIn

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken