01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Guido Kathagen - Zaakvoerder Gervi Wilsele

guido.kathagen@gervi.be

Gervi Wilsele

Geen enkel Gervi-product heeft geheimen voor Guido. Bent u op zoek naar een sauna of een speciale inrichting? Dat is Guido zijn stokpaardje! Hij is niet alleen zaakvoerder bij Gervi Leuven, maar ook een fervent badmintonspeler en voetbalfan. Daarenboven is hij echte autoliefhebber en geniet hij graag van het leven. Kortom: hij is gepassioneerd door alles wat hij doet!

Babs Frooninckx - Sales & Aftersales

babs.frooninckx@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Gervi Wilsele

Babs is niet alleen leergierig, ze is ook een echte doorzetter en dat maakt van haar de geknipte persoon om uw wellness-project tot een goed einde te brengen. Na het werk geniet ze graag van een gastronomisch avondje of van een momentje in haar Hotspring Spa met haar zoon. Met andere woorden: ze weet heel goed waarover ze spreekt. Quality time is een must voor Babs!

Veerle Fondu - Sales & Aftersales

veerle.fondu@gervi.be

Gervi Wilsele

Veerle zorgter  al een tijdje voor dat de levering en installatie van uw Gervi-aankoop vlekkeloos verloopt. Ze verzorgt bovendien de administratie en de facturatie van uw aankoop. Na een intense opleiding zorgt Veerle nu ook voor de verkoop van uw wellnessproducten. Wanneer ze niet bij Gervi is, geniet ze volop van haar tijd met haar man André en haar zoontje Jente. 

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken