01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Babs Frooninckx - Zaakvoerster Gervi Wilsele

babs.frooninckx@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Babs is niet alleen leergierig, ze is ook een echte doorzetter en dat maakt van haar de geknipte persoon om uw wellness-project tot een goed einde te brengen. Na het werk geniet ze graag van een gastronomisch avondje of van een momentje in haar Hotspring Spa met haar zoon. Met andere woorden: ze weet heel goed waarover ze spreekt. Quality time is een must voor Babs!

Lets connect on LinkedIn

Max Pairoux - Sales & Aftersales

max.pairoux@gervi.be

Max is een echte teamplayer. Hij is gebeten door wellness en wintersport en vindt een gezonde levensstijl belangrijk. Hij legt de lat voor zichzelf erg hoog. 

Als wellness ambassadeur wil hij ook altijd op de hoogte blijven van alle nieuwigheden. Geen wonder dat zijn projecten dan ook met de nodige zorg en passie tot een prachtig resultaat leiden.

Lore Ecatherina Rousseau - Administratie

lore.rousseau@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Lore is een trotse mama van 2 jongens.Daarnaast is ze na verschillende trajecten en opleidingen de administratieve duizendpoot bij Gervi Leuven.Ze helpt je verder op gebied van technische interventies, boekhouding en alle andere vragen en tips tijdens en na je aankoop over al onze wellness artikelen. Als er nog tijd overschiet, kan je Lore vinden op het terras voor een lekkere cocktail of in de HotSpring Spa. Een combinatie van die laatste 2 kan ook. ;-) 
 

Let's connect on LinkedIn

Guido Kathagen - Zaakvoerder Gervi Wilsele - op pensioen!

Al sinds 2000 was Guido filiaalhouder van Gervi Leuven. In maart 2023 was Guido's pensioen aangebroken en moesten we helaas afscheid nemen van deze topper. We zijn Guido enorm dankbaar voor alles dat hij de afgelopen 22 jaar voor Gervi heeft betekend. De talloze klanten die hij met enorme toewijding heeft geholpen. Maar ook de kennis die hij gedeeld heeft met zijn team ter plekke. 

 

Het team van Gervi Leuven draagt deze kennis verder uit. Bedankt voor alles, Guido!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken