01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Babs Frooninckx - Zaakvoerster Gervi Wilsele

babs.frooninckx@gervi.be (24u/24u)

016/44 70 34  (ma-vri: 10u-12u30, 13u-18u)

Een uitdagend wellnessproject? Graag! Ik ben een echte doorzetter en ik doe er alles aan om een project, groot of klein, tot een goed einde te brengen. In mijn privéleven kan ik samen met mijn gezin ontspannen in het sanarium en genieten van quality time in de spa. Ook reizen doen we graag. Als daar culinair genot aan verbonden wordt, is het plaatje voor mij af. Quality time is een must voor mij, net als voor de meeste klanten die onze showroom binnenstappen.

 

Lets connect on LinkedIn

Max Pairoux - Sales & Aftersales

max.pairoux@gervi.be

Max is een echte teamplayer. Hij is gebeten door wellness en wintersport en vindt een gezonde levensstijl belangrijk. Hij legt de lat voor zichzelf erg hoog. 

Als wellness ambassadeur wil hij ook altijd op de hoogte blijven van alle nieuwigheden. Geen wonder dat zijn projecten dan ook met de nodige zorg en passie tot een prachtig resultaat leiden.

Guido Kathagen - Zaakvoerder Gervi Wilsele - op pensioen!

Al sinds 2000 was Guido filiaalhouder van Gervi Leuven. In maart 2023 was Guido's pensioen aangebroken en moesten we helaas afscheid nemen van deze topper. We zijn Guido enorm dankbaar voor alles dat hij de afgelopen 22 jaar voor Gervi heeft betekend. De talloze klanten die hij met enorme toewijding heeft geholpen. Maar ook de kennis die hij gedeeld heeft met zijn team ter plekke. 

 

Het team van Gervi Leuven draagt deze kennis verder uit. Bedankt voor alles, Guido!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken