01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Willy Buntinx - Sales & Aftersales

willy.buntinx@gervi.be

089/77 98 43

Waar kan men beter ontspannen dan in de frisse buitenlucht, omgeven door de natuur? In één van onze wellness-artikelen natuurlijk! Dat is ook exact hoe Willy hierover denkt. Hij is gehuwd, heeft twee kinderen en zorgt naast zijn sales- en after sales-functie ook nog voor het wateronderhoud van zijn eigen spa. Een echte allrounder dus! Hij is dan ook regelmatig aanwezig op onze beurzen om iedereen een woordje uitleg te geven over onze producten.

Let's connect on LinkedIn

Nathalie Duwel - Sales & Aftersales

nathalie.duwel@gervi.be

089/ 77 98 49

Dat Nathalie goed met stress om kan, daar bestaat geen twijfel over. Ze beantwoordt met veel plezier al uw vragen over onze producten en geeft advies indien nodig. Wanneer ze niet aanwezig is bij Gervi, is ze vast en zeker op stap met haar tweeling en haar man Marc. Samen maken ze Opitter en omstreken onveilig! 

Dieter Seynaeve - Sales & Aftersales

dieter.seynaeve@gervi.be (24u/24u)

089/ 77 98 42

 

Let's connect on LinkedIn 

Marc Jeurissen - Leveringen & plaatsingen

Marc plant niet alleen de plaatsingen die door Gervi uitgevoerd worden, hij zorgt ook voor de nodige humor op de werkvloer. Hij leidt uw project ongetwijfeld in goede banen! Marc heeft bovendien twee kinderen met zijn vrouw Mieke en houdt in zijn vrije tijd zowel van wellness als van sport. De ideale combinatie dus!

marc.jeurissen@gervi.be (24u/24u)
089/76 05 36 
(ma-vri: 9u-12u, 13u-17u30)

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken