01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Erwin Nijs - Zaakvoerder Gervi Hasselt

erwin.nijs@gervi.be (24u/24u)

011 23 08 60 (openingsuren)

Met Erwin als filiaalverantwoordelijke kunnen we in Hasselt rekenen op een professionele aanpak. Hij is opgeleid als bouwkundig ingenieur en heeft dus ook de technische kennis die we bij Gervi garanderen. Hij is gehuwd en is trotse vader van twee tieners. In zijn vrije tijd speelt hij tennis en woont hij graag een voetbalmatch bij. ’s Avonds vind je hem vaak in een gezellig Italiaans restaurant.

Theo Van den Heuvel - Sales & Aftersales

theo.vandenheuvel@gervi.be (24u/24u)

011 23 08 60 (openingsuren)

Lego-verzamelaar Theo werkt al meer dan tien jaar bij Gervi. Jarenlang verkocht hij menig jacuzzi en sauna in Maasmechelen, maar vandaag de dag staat hij u met raad en daad bij in Gervi Hasselt. Hij is getrouwd met Tea en heeft maar liefst twee zonen waar hij graag zijn vrije tijd mee doorbrengt. Als die hem nog niet moe gemaakt hebben, doet hij aan gevechtsport, gaat hij zwemmen of fitnessen.

Raf Scrayen - Finance & Sales

raf.scrayen@gervi.be (24u/24u)

011 23 08 60 (openingsuren)

Raf woont samen met zijn vrouw Christel en hun twee kinderen: Sander en Lotte. Relaxen? Dat doet hij na een goede sessie sport. Raf gaat graag eerst volleyballen of tennissen voordat hij geniet van zijn wellness-moment.

Marc Jeurissen - Leveringen & plaatsingen

Marc plant niet alleen de plaatsingen die door Gervi uitgevoerd worden, hij zorgt ook voor de nodige humor op de werkvloer. Hij leidt uw project ongetwijfeld in goede banen! Marc heeft bovendien twee kinderen met zijn vrouw Mieke en houdt in zijn vrije tijd zowel van wellness als van sport. De ideale combinatie dus!

marc.jeurissen@gervi.be (24u/24u)
089/76 05 36 
(ma-vri: 9u-12u, 13u-17u30)


Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken