01

Maak kennis met het Gervi-team

Eline – sales & aftersales

Eline.tanghe@gervi.be (24u/24u)

059 51 03 92 (openingsuren)

Eline heeft het wellness-gen ontvangen van haar vader en hoort en voelt zich ook thuis in Gervi Gistel. Laat u niet vangen, Eline is meer dan dat. Ze staat part-time in het onderwijs waar ze graag met kinderen bezig is. Daarnaast gaat ze in haar vrije tijd paardrijden en kan ze genieten van een diner met haar vriend. Een echte multi-tasker dus.

Yvan Moesen - verantwoordelijke winkels

yvan.moesen@gervi.be (24u/24u)
059 51 03 92 (openingsuren)

Yvan kent het reilen en zeilen van Gervi als geen ander. Hij werkt al 25 jaar bij onze firma, wat hem de perfecte filiaalverantwoordelijke maakt. Naast zijn job in Gent, zorgt hij er ook in Maasmechelen voor dat de garantie en techniek probleemloos verlopen. In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn vrouw Saskia en hun kids, maar paardrijden slaat hij ook niet af.

Eline Quintens - phygital customer success manager

eline.quintens@gervi.be (24u/24u)
059 51 03 92 (openingsuren)

Brian Emmanuel - Sales & Aftersales

brian.emmanuel@gervi.be (24u/24u)
059 51 03 92 (openingsuren)

 

Enthousiast, ambitieus en gedreven. Brian, een jongeman van 27 jaar en recent afgestudeerd als winkelmanager. Familie en vrienden omschrijven hem als een joviaal persoon met het hart op de goede plaats. Zijn motto op de werkvloer is “klant komt op de eerste plaats”. Naast zijn passie voor adviseren en verkopen, heeft hij ook zijn hart verloren bij sporten.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken