01

Maak kennis met het Gervi-team

Patrick Tanghe - winkelverantwoordelijke Gervi Gistel

patrick.tanghe@gervi.be

U kent Patrick Tanghe wellicht nog van Aqua & Wellness by Stubbe. Daar heeft Patrick de nodige ervaring en knowhow opgedaan om als wellness-expert aan de gang te gaan bij Gervi. 

Eline – onthaal & administratie

Eline.tanghe@gervi.be

Eline heeft het wellness-gen ontvangen van zijn vader en hoort en voelt zich ook thuis in Gervi Gistel. Laat u niet vangen, Eline is meer dan dat. Ze staat part-time in het onderwijs waar ze graag met kinderen bezig is. Daarnaast gaat ze in haar vrije tijd paardrijden en kan ze genieten van een diner met haar vriend. Een echte multi-tasker dus.

Vincent – onthaal & administratie

patrick.tanghe@gervi.be

Vincent is het team van Gervi Gistel komen vergezellen sinds mei 2020. Na 6 jaar als assisten opticien gewerkt te hebben, was het tijd voor een carrièreswitch. Hij zorgt samen met Eline voor de administratie in de showroom zodat alles in goede banen loopt. In zijn vrije tijd gaat hij graag mountainbiken en kitesurfen. Verder brengt hij graag tijd door met zijn vrouw Sofie en zijn zoon Daen. 

Yvan Moesen - dienst na verkoop

yvan.moesen@gervi.be (24u/24u)
09/231 44 31 (ma-di-wo-vri: 10u-12u, 13u-18u)

Yvan kent het reilen en zeilen van Gervi als geen ander. Hij werkt al 25 jaar bij onze firma, wat hem de perfecte filiaalverantwoordelijke maakt. Naast zijn job in Gent, zorgt hij er ook in Maasmechelen voor dat de garantie en techniek probleemloos verlopen. In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn vrouw Saskia en hun kids, maar paardrijden slaat hij ook niet af.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken