01

Maak kennis met het Gervi-team

Patrick Tanghe - winkelverantwoordelijke Gervi Gistel

patrick.tanghe@gervi.be

U kent Patrick Tanghe wellicht nog van Aqua & Wellness by Stubbe. Daar heeft Patrick de nodige ervaring en knowhow opgedaan om als wellness-expert aan de gang te gaan bij Gervi. 

Eline – onthaal & administratie

Eline.tanghe@gervi.be

Eline heeft het wellness-gen ontvangen van zijn vader en hoort en voelt zich ook thuis in Gervi Gistel. Laat u niet vangen, Eline is meer dan dat. Ze staat part-time in het onderwijs waar ze graag met kinderen bezig is. Daarnaast gaat ze in haar vrije tijd paardrijden en kan ze genieten van een diner met haar vriend. Een echte multi-tasker dus.

Luïs – onthaal & administratie

patrick.tanghe@gervi.be

Luïs is bij Gervi Gistel begonnen in de zomer van 2019 en brengt, met zijn Spaanse roots, letterlijk en figuurlijk de zon in huis! Hij zorgt samen met Eline voor de administratie in de showroom zodat alles in goede banen loopt. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden op zijn mountainbike terwijl hij van de frisse buitenlicht geniet.

Yvan Moesen - dienst na verkoop

yvan.moesen@gervi.be (24u/24u)
09/231 44 31 (ma-di-wo-vri: 10u-12u, 13u-18u)

Yvan kent het reilen en zeilen van Gervi als geen ander. Hij werkt al 25 jaar bij onze firma, wat hem de perfecte filiaalverantwoordelijke maakt. Naast zijn job in Gent, zorgt hij er ook in Maasmechelen voor dat de garantie en techniek probleemloos verlopen. In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn vrouw Saskia en hun kids, maar paardrijden slaat hij ook niet af.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken