01
02

Maak kennis met het Gervi-team

Yvan Moesen - Winkelverantwoordelijke Gervi Gent

yvan.moesen@gervi.be (24u/24u)

09/231 44 31 (ma-di-wo-vri: 10u-12u, 13u-18u)

Yvan kent het reilen en zeilen van Gervi als geen ander. Hij werkt al 25 jaar bij onze firma, wat hem de perfecte filiaalverantwoordelijke maakt. Naast zijn job in Gent, zorgt hij er ook in Maasmechelen voor dat de garantie en techniek probleemloos verlopen. In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn vrouw Saskia en hun kids, maar paardrijden slaat hij ook niet af.

Isabelle De Vos - Sales & Aftersales

isabelle.de.vos@gervi.be

Genieten van het leven staat voorop voor Isabelle. Een wellness-momentje af en toe is een echte must, net zoals tijd doorbrengen met haar man en haar kids. Daarnaast ziet ze ook graag een stukje van de wereld en ontvangt ze u altijd met veel energie en enthousiasme in onze showroom! Zowel voor, tijdens als na uw aankopen staat ze u bij met advies en goede raad.

Eline Quintens - Phygital customer success manager

eline.quintens@gervi.be (24u/24u)
059 51 03 92 (openingsuren)

Brian Emmanuel - Sales & Aftersales

brian.emmanuel@gervi.be (24u/24u)
059 51 03 92 (openingsuren)

Enthousiast, ambitieus en gedreven. Brian, een jongeman van 27 jaar en recent afgestudeerd als winkelmanager. Familie en vrienden omschrijven hem als een joviaal persoon met het hart op de goede plaats. Zijn motto op de werkvloer is “klant komt op de eerste plaats”. Naast zijn passie voor adviseren en verkopen, heeft hij ook zijn hart verloren bij sporten.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken