Swimspa

Swimspa, zwemspa –twee verschillende termen voor hetzelfde voorwerp: een jacuzzi waar u ook nog eens in kan zwemmen. Deze luxueuze ervaring zorgt ervoor dat u geheel tot rust kunt komen en een pauze kunt nemen van uw dagelijkse, hectische leven. En wanneer u uw luxe zwemspa voor thuis aanschaft, beleeft u deze unieke ervaring ook nog eens in uw eigen achtertuin! Bij Gervi.be helpen we u graag bij de aanschaf van uw eigen swim spa. Wij snappen namelijk dat u het uiterste uit deze ervaring wilt behalen. Daarom heeft u bij ons keuze uit een uitgebreid assortiment swimspas. Onze zwemspas zijn namelijk in diverse soorten en modellen beschikbaar, met uiteenlopende mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een échte, sportieve swimming spa in uw achtertuin, maar ook voor een prachtig swim spa design om uw leefomgeving extra uitstraling te geven. Lees en kijk gerust verder voor meer informatie over onze swimmspa’s.

 

Ontdek al onze zwemspa's

Zwemspa prijs

Maar een zwemspa kopen, dat is toch prijzig? Klopt, maar dan heeft u ook een unieke ervaring! Met een swimspa kunt u namelijk tegelijkertijd genieten van warme massage-stromen en aan uw conditie werken door een paar baantjes te zwemmen. Dat is de swimspa prijs dubbel en dik waard. Wanneer u op zoek bent naar zwemspa prijzen, is het belangrijk om te weten dat er drie verschillende soorten zwemspa’s zijn: zwemspa’s waarbij het zwem- en spagedeelte zich in hetzelfde watervolume bevinden, of zwemspa’s waarbij deze twee delen van elkaar afscheiden zijn met een wand. De derde soort swimspa zijn de trainingpools: deze zijn enkel bedoeld voor zwemtraining, met krachtige tegenstroom-jets. De swimspa prijzen zijn afhankelijk van het soort zwemspa dat u kiest. Daarnaast wordt de zwemspa prijs bepaald door de grootte, de asseccoires en het model van uw zwemspa. Wanneer u meer gerichte informatie wilt over swimspa prijzen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Gervi.be showroom. Onze werknemers helpen u graag verder!

Buitenspa

Een swimspa is haast onmisbaar in uw outdoor spa. Een buiten spa in uw tuin zorgt er namelijk voor dat u altijd thuis kunt genieten en relaxen, wanneer u dat maar wilt! Daarnaast zorgt de unieke zwemoptie er voor dat u tegelijkertijd aan uw conditie kunt werken! Wilt u een buitenspa kopen? Dan staat Gervi.be u graag te woord over de mogelijkheden. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat uw spa tuin een perfecte, rustgevende omgeving wordt. Bij ons vindt u altijd de juiste buitenspa te koop!

Spa kopen

Heeft u de knoop doorgehakt? Wilt u een spa kopen? Dan hoeft u niet verder te kijken. Gervi.be heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van allerlei soorten spa’s. Wij hebben daarnaast ook altijd een uitgebreide selectie aan spa’s te koop staan. Hierdoor kunnen wij er samen met u voor wij zorgen dat u een thuisspa krijgt die precies bij u, uw wensen en uw levensritme past, zodat u eindeloos kunt genieten van uw eigen wellness aan huis !

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken