NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Swimspa

Swimspa, zwemspa –twee verschillende termen voor hetzelfde voorwerp: een jacuzzi waar u ook nog eens in kan zwemmen. Deze luxueuze ervaring zorgt ervoor dat u geheel tot rust kunt komen en een pauze kunt nemen van uw dagelijkse, hectische leven. En wanneer u uw luxe zwemspa voor thuis aanschaft, beleeft u deze unieke ervaring ook nog eens in uw eigen achtertuin! Bij Gervi.be helpen we u graag bij de aanschaf van uw eigen swim spa. Wij snappen namelijk dat u het uiterste uit deze ervaring wilt behalen. Daarom heeft u bij ons keuze uit een uitgebreid assortiment swimspas. Onze zwemspas zijn namelijk in diverse soorten en modellen beschikbaar, met uiteenlopende mogelijkheden. U kunt bij ons terecht voor een échte, sportieve swimming spa in uw achtertuin, maar ook voor een prachtig swim spa design om uw leefomgeving extra uitstraling te geven. Lees en kijk gerust verder voor meer informatie over onze swimmspa’s.

Swimspa te koop?

Wilt u een zwemspa kopen? Dan bent u bij Gervi.be aan het juiste adres. Wij hebben ook voor u de juiste zwemspa te koop, die precies bij uw wensen en eisen past. Wanneer u overweegt om een swimspa aan te schaffen, is het belangrijk dat deze in uw leefomgeving past. Informeer daarom gerust naar ons uitgebreide assortiment, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de zwemspa die bij ú past!

Wilt u een zwemspa kopen? Dan bent u bij Gervi.be aan het juiste adres.
Riptide swimspa

Zwemspa prijs

Maar een zwemspa kopen, dat is toch prijzig? Klopt, maar dan heeft u ook een unieke ervaring! Met een swimspa kunt u namelijk tegelijkertijd genieten van warme massage-stromen en aan uw conditie werken door een paar baantjes te zwemmen. Dat is de swimspa prijs dubbel en dik waard. Wanneer u op zoek bent naar zwemspa prijzen, is het belangrijk om te weten dat er drie verschillende soorten zwemspa’s zijn: zwemspa’s waarbij het zwem- en spagedeelte zich in hetzelfde watervolume bevinden, of zwemspa’s waarbij deze twee delen van elkaar afscheiden zijn met een wand. De derde soort swimspa zijn de trainingpools: deze zijn enkel bedoeld voor zwemtraining, met krachtige tegenstroom-jets. De swimspa prijzen zijn afhankelijk van het soort zwemspa dat u kiest. Daarnaast wordt de zwemspa prijs bepaald door de grootte, de asseccoires en het model van uw zwemspa. Wanneer u meer gerichte informatie wilt over swimspa prijzen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Gervi.be showroom. Onze werknemers helpen u graag verder!

Buitenspa

Een swimspa is onmisbaar in uw outdoor spa.
Uw outdoor spa

Een swimspa is haast onmisbaar in uw outdoor spa. Een buiten spa in uw tuin zorgt er namelijk voor dat u altijd thuis kunt genieten en relaxen, wanneer u dat maar wilt! Daarnaast zorgt de unieke zwemoptie er voor dat u tegelijkertijd aan uw conditie kunt werken! Wilt u een buitenspa kopen? Dan staat Gervi.be u graag te woord over de mogelijkheden. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat uw spa tuin een perfecte, rustgevende omgeving wordt. Bij ons vindt u altijd de juiste buitenspa te koop!

Spa kopen

Heeft u de knoop doorgehakt? Wilt u een spa kopen? Dan hoeft u niet verder te kijken. Gervi.be heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van allerlei soorten spa’s. Wij hebben daarnaast ook altijd een uitgebreide selectie aan spa’s te koop staan. Hierdoor kunnen wij er samen met u voor wij zorgen dat u een thuisspa krijgt die precies bij u, uw wensen en uw levensritme past, zodat u eindeloos kunt genieten van uw eigen wellness aan huis !
swimspa\'s Riptide swimspa spa

ENDLESS POOLS

swimspa\'s Riptide swimspa spa

Swimspa's met 1 watervolume (Riptide)

swimspa\'s Riptide swimspa spa

Swimspa's met 2 watervolumes (Riptide)

swimspa\'s Riptide swimspa spa

Trainingspool (Riptide)

Ontdek meer

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

swimspa\'s swimspa Riptide spa jacuzzi

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

swimspa\'s swimspa Riptide spa jacuzzi

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws