01

Plan nu je staycation voor 2022...

Het lijkt misschien ’n beetje aan de vroege kant om nu al met je vakantie bezig te zijn voor volgend jaar. Maar wil jij in de zomer van 2022 in je achtertuin bubbelen in je eigen jacuzzi of zwemmen in je eigen zwemspa? Wacht dan niet af tot volgend jaar, maar reserveer je spa of zwemspa nu in één van onze 6 Gervi filialen. En leef met ’n gerust hart toe naar een onvergetelijke zomer!

 

5 redenen waarom nu bestellen de beste keuze is!

Hoewel het misschien aanlokkelijk lijkt om je aankoop uit te stellen tot volgend jaar, is dit absoluut niet aan te raden. Wij lijsten voor jou de 5 redenen op waarom je nu best al start met de voorbereiding van jouw staycation in 2022. 

 

  1. Bestel je je jacuzzi of zwemspa nog dit jaar (dus voor 31/12/2021) in één van onze 6 Gervi filialen, dan worden de 2021 prijzen gehanteerd. Zelfs wanneer je jacuzzi of zwemspa pas in tijdens de zomer van 2022 geplaatst wordt. Voordeel gegarandeerd dus!
  2. Sinds de Corona crisis is de vraag naar onze jacuzzi’s en zwemspa’s exponentieel gestegen. Hierdoor lopen de leveringstermijn op tot maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit dat ze op korte termijn terug zullen inkrimpen. Droom je dus van een echte HotSpring Spa of Endless Pool, wacht dan niet langer en reserveer nu jouw exemplaar! Hoe eerder jij je bestelling plaatst, hoe sneller je zal kunnen genieten van je (zwem)spa. 
  3. In het gamma van HotSpring zijn er meer dan 30 verschillende modellen en kleurencombinaties. Wil jij uit dit XL aanbod jouw uniek spa-model kiezen in de gedroomde kleuren voor jouw terras? Bestel dan nu en jouw spa wordt op bestelling voor jou gemaakt tegen de zomer van 2022. Wacht je daarentegen tot volgend jaar, dan zal je keuze wellicht beperkter zijn. 
  4. Maakt de plaatsing van een spa of zwemspa deel uit van de herinrichting van je tuin of terras? Dan heb je er nog meer voordeel bij om Gervi als wellness leverancier vanaf het prille begin bij je outdoor project te betrekken. Onze wellness experts zorgen voor een naadloze integratie van de spa of zwemspa in het nieuwe ontwerp van je tuin. 
  5. Tenslotte, wij begrijpen dat deze lange termijnen voor jou als klant ongezien zijn. Daarom willen wij het “wachten” voor jou verzachten… Wat dit precies inhoudt? Vraag hier je offerte mét “verzachtende” condities aan:
Naam *
Voornaam *
Woonplaats *
E-mail *
Telefoon of GSM *
Ik ben geïnteresseerd in (meerdere opties mogelijk): *

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken