Connextion™ - Bedien uw jacuzzi vanop afstand!

Ervaar een nieuw niveau van customer service!

Verbind in alle gemoedsrust

Het innovatieve Connextion™-systeem voor toezicht van de jacuzzi vanop afstand zorgt voor uw Hot Spring®-spa wanneer u dat niet kunt en geeft u rechtstreeks toegang tot uw spa-bedieningen van nagenoeg overal ter wereld. Als u vaak van huis bent, wilt genieten van een spa in uw buitenverblijf of gewoon de gemoedsrust wilt dat uw spa wordt opgevolgd, dan is het Connextion-systeem de ideale oplossing.

Technologie die uw leven vereenvoudigt

Het Connextion-systeem laat uw jacuzzi communiceren met een computer of smartphone aan de hand van een op cloud-gebaseerde abonnementsdienst en dit via uw internetverbinding thuis. Dankzij deze gepatenteerde technologie kan uw Hot Spring-verdeler uw spa opvolgen en onze unieke VirtualValet™-berichtendienst waarschuwt u en uw verdeler wanneer uw spa aandacht nodig heeft, zodat er regelmatig onderhoud of service kan gepland worden zonder uitstel – zelfs als u afwezig bent.

Klaar wanneer u dat bent!

Het Connextion-toezichtsysteem biedt ook handige toegang vanop afstand tot verschillende spa-functies van nagenoeg overal ter wereld, zodat uw jacuzzi klaar is wanneer u dat wenst. Vanaf uw PC of via de gratis ConnextionApp op uw smartphone kunt u de watertemperatuur aanpassen, de jets van de jacuzzi activeren, de spa-vergrendeling instellen, de zuiverheid van de jacuzzi filter controleren, contact opnemen met uw verdeler en veel meer.

Eigenschappen van het Connextion systeem

  • Wereldwijd toezicht van jacuzzisystemen
  • VirtualValet-berichtendienst die u en uw verdeler kan waarschuwen wanneer onderhoud of service voor uw jacuzzi nodig is
  • Toegang vanop afstand tot jacuzzi bedieningen
Het Connextion-systeem voor toezicht van de jacuzzi vanop afstand kan door uw verdeler als optie geïnstalleerdworden op alle modellen van de Highlife®-collectie. Ontdek het in een Gervi verkooppunt.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken