NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Gervi Gent

Contactgegevens:

Kortrijksesteenweg 200
9830 St-Martens-Latem (Gent)


T. 09/231 44 31
E. gent@gervi.be


Openingsuren:

Ma, di, woe, vrij: 10u - 12u, 13u - 18u
Zaterdag: 10u - 17u
Donderdag en zondag gesloten
Gesloten van 13 t.e.m. 22 juli o.w.v. de Gentse Feesten!

Contactformulier:

Beleef nu uw sauna in Gent

Veel mensen die een sauna bezoeken voelen zich tegelijkertijd een beetje zenuwachtig. De drukte, het reizen, de openingstijden. U kwam toch om te ontspannen? Voor dat momentje voor uzelf? Beleef dat gevoel daarom met een sauna in eigen huis of tuin. Uw eigen sauna in Gent is misschien niet goedkoop, maar wél een goede koop. Een scala aan mogelijkheden en een grote variatie in prijs en design, zorgen ervoor dat u niet meer hoeft weg te vluchten om lekker in uw vel te kunnen zitten. Vindt u het moeilijk om een plek te bedenken voor uw privé-spa? Wellness in Gent kan ook voor u op maat worden gemaakt! Zo kunt u uw eigen spa in Gent zo groot en uitgebreid krijgen als u zelf wenst.

Een sauna, infraroodsauna, of infraroodcabine in Gent

Ziet u de sauna puur als verwennerij in uw vrije tijd, of legt u meer nadruk op de gezondheidseffecten? Op het eerste gezicht zien een infraroodsauna en infraroodcabine er misschien bijna hetzelfde uit, maar er zijn wel degelijk verschillen. Een sauna warmt de lucht in de cabine op, terwijl de panelen in een infraroodcabine stralen produceert die hun warmte direct afgeven aan uw lichaam. Zeker kinderen en ouderen voelen zich vaak minder snel benauwd in een infraroodcabine.

De temperatuur in een infraroodcabine is namelijk iets lager dan in een gewone sauna, terwijl de warmte zeer effectief wordt verspreid. Infraroodstralen dringen bovendien diep door in de huid, waardoor mensen met reuma of andere lichamelijke klachten meer verlichting krijgen. De maximale tijd die u in een infraroodcabine mag doorbrengen is lager dan voor een gewone sauna, juist omdat uw lichaam effectiever wordt opgewarmd. Een beetje langer genieten doet u dan ook in een sauna. Het goede nieuws is dat u niet hoeft te kiezen; u kunt van beide werelden genieten met een infraroodsauna. U kunt dan elke dag kiezen voor infrarood, sauna, of de ideale combinatie van beide. Wanneer u toe bent aan meer ontspanning en een langere sessie, kunt u gewoonweg de infraroodstralen uitzetten en nagenieten van de gewone sauna.

Het ideale spa-gevoel

Wilt u weten wat voor baat u hebt bij de verschillende opties op het gebied van sauna’s of andere jacuzzi’s of zelfs Infraworld en Health Company. Professioneel advies over onze producten en een kundige installatie zorgen ervoor dat u tevreden bent en kunt genieten van uw spa in/ aan huis. Onze groothandel en outlet zorgen ervoor dat u geheid vindt wat u wenst, binnen uw budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan en open uw deur voor een stoomcabine, infraroodcabine, sauna en wellness in Gent, voor échte ontspanning.
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

Gervi Gervi Maasmechelen Gervi Hasselt Gervi Wilsele Gervi Gent

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

Gervi Gervi Maasmechelen Gervi Hasselt Gervi Wilsele Gervi Gent

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws