NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Gervi Wilsele

Contactgegevens:

Aarschotsesteenweg 584
3012 Wilsele (Leuven)


T. 016/44 70 34
E. leuven@gervi.be


Openingsuren:

Maandag tem vrijdag: 10u - 12u30, 13u - 18u
Zaterdag: 10u - 18u
Zondag gesloten
Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk.

Contactformulier:

Ontdek hier onze open zondagen

 

Maak kennis met het Gervi-team

 

Gervi Leuven is gemakkelijk bereikbaar via de E314. Neem afrit 20, Wilsele en volg “Wilsele-Putkapel”. U vindt onze showroom op ongeveer 2 km aan uw rechterzijde. Ruime parkeerplaats. GPS: Puttebroekstraat 6, 3012 Wilsele

Route »

Uw eigen privé sauna in Leuven

Wilt u genieten van uw eigen sauna in Leuven, of tot ontspanning komen in een jacuzzi in eigen huis of tuin? Een jacuzzi is meer dan alleen een bubbelmomentje voor u en uw partner. En een sauna is meer dan alleen genieten van de warmte. Wellness in Leuven kan gewoon bij u thuis. Sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen en zorgen ervoor dat u zich zowel mentaal als lichamelijk beter voelt. 

Bepaalde drukpunten op lichaam zorgen voor ontlasting en dat is precies waar bijvoorbeeld het massage-systeem van een jacuzzi op doelt. De warmte in sauna’s, stoombaden en infraroodcabines zorgen op hun beurt door middel van warmte voor een betere doorbloeding. De huid is het grootste orgaan en speelt een belangrijke rol voor de afvoer van afvalstoffen. U kunt het daarom vaak goed aan uw huid zien, wanneer u een tijdje ongezond gegeten hebt. Maak dagelijks gebruik van uw sauna of jacuzzi in Leuven en neem afscheid van giftstoffen in uw lichaam en fysieke klachten zoals spierpijn.

Infrarood cabine

Gezonder en fitter met fitnesstoestellen in Leuven

Ontspanning is belangrijk om uw lichaam gezond te houden. Wilt u van nog meer gezondheidsvoordelen genieten? Als u al uw spieren in uw lichaam tegelijkertijd aan het werk wilt hebben, dan hebt u geheid iets meer nodig dan een keer de trap nemen in plaats van de lift. Met een sauna in Leuven én fitnessapparatuur zorgt u voor een complete lichaam boost.

 

Met fitnesstoestellen in huis bent u efficiënt en bespaart u tijd. U kunt geld betalen voor een sportschool, waar u moet wachten tot uw favoriete apparaat vrijkomt; of ervoor kiezen om comfortabel en in alle rust te sporten wanneer u dat wilt. Het gevoel van ontspanning is pas echt compleet door fitness. Een blij lichaam betekent namelijk een blije geest. U zult daarom merken dat u beter kunt ontspannen en beter op uw werk presteert, door te bewegen.

Complete wellness in Leuven

Fitnesstoestellen voor thuis
Het bedrijf Gervi is al sinds 1985 expert op het gebied van geavanceerde en betrouwbare spa producten en tegelijkertijd de fitnesswinkel in Leuven voor particulieren en bedrijven. Wilt u graag de mogelijkheden ontdekken voor uw eigen spa in Leuven? Neem gerust een kijkje en laat u inspireren en informeren in een van onze showrooms in HasseltMaasmechelen, Leuven of Gent, waar u onze fitnessapparatuur kunt uittesten of onze sauna’s en jacuzzi’s kunt bekijken.

Wilt u ook de sauna’s, stoomcabines of een van onze andere wellness-artikelen in alle rust uitproberen? Maak dan een afspraak, zodat u zeker weet of het product u bevalt. Naast een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zijn service en begeleiding voor ons immer de norm.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

Gervi Gervi Maasmechelen Gervi Hasselt Gervi Wilsele Gervi Gent

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

Gervi Gervi Maasmechelen Gervi Hasselt Gervi Wilsele Gervi Gent

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws