NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Gervi Maasmechelen

Contactgegevens:

Rijksweg 539
3630 Maasmechelen (Opgrimbie)


T. 089/76 05 36
E. info@gervi.be


Openingsuren:

Ma, di, woe, vrij: 10u - 12u30, 13u - 18u
Do: 13u - 20u, Za: 10u - 18u
Zo: 13u - 17u (uitzonderlijke open op woe. 15/8)
Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk.

Contactformulier:

Maak kennis met het Gervi-team

 

Ondernemingsnummer: BE0450868371

 

Gervi Maasmechelen (Opgrimbie) is vlot bereikbaar. Centraal gelegen langs de Rijksweg, vlakbij de op- en afrit van de autostrade. Ruime parking.

Route >>

 

De voordelen van een sauna of jacuzzi thuis

Of het nu een jacuzzi of een sauna in Maasmechelen betreft; voor een sauna of spa in huis geldt: Gaat u voor kwaliteit en minder stookkosten of onderhoud op lange termijn, dan zult u merken dat betere materialen een groot verschil maken. Zo resulteert een elektrische kachel in een lagere energierekening en zorgt isolerend materiaal ervoor dat de temperatuur beter in de cabine blijft. U kunt uw fantasie tegenwoordig op de vrije loop laten. Ontspant u niet alleen? Deel dan de ervaring in een grotere uitvoering. Hout of roestvast staal en vierkant, een beetje rond, of helemaal rond; het mag en kan allemaal.

 

Uw eigen sauna in Maasmechelen

Hebt u de laatste tijd meer behoefte aan ontspanning wanneer u thuiskomt en wilt u er weer tegenaan kunnen de volgende dag? Voor wellness in Maasmechelen, zijn er een flink aantal opties waar u simpelweg thuis van kunt genieten. Een uitstekend voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een saunahuisje of saunacabine in uw huis of tuin, waar u heel lang plezier – en natuurlijk ontspanning - door beleeft. Een dankbare investering is het echter pas, wanneer u goed hebt nagedacht over de wensen, verwachtingen en eisen die u hebt.

Bezoekt u vaker een spa? U hoeft u niet meer druk te maken over openingstijden of drukte en kunt pas écht beginnen met ontspannen, wanneer u dit gevoel thuis kunt ervaren. Nooit meer reizen of entreegeld betalen; maak van uw woning een heerlijke plek om te zijn. De keuze voor een jacuzzi, sauna of infrarood cabine betekent niet alleen ontspanning en vermindering van stress. De jet-stralen in een jacuzzi en de warmte in een sauna of infrarood cabine dragen bij aan een gezond lichaam. 

Een infraroodcabine thuis: ontspannen op elk moment van de dag

Uw zweetklieren worden in werking gezet en uw lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. Ook voor soepelere spieren en een betere doorbloeding kiest u voor een sauna in Maasmechelen. Vindt u de droge warmte van een sauna ietwat onaangenaam? Dan is waarschijnlijk een infraroodcabine de ideale optie voor u. Omdat de mogelijkheden enorm zijn, hoeven uw budget, smaak en voorkeur geen belemmering te vormen bij de inrichting van uw thuis-spa. Hebt u geen tuin of ruimte in uw huis? Dan kunt u een jacuzzi kopen in Maasmechelen voor op uw balkon, of een stoomdouche laten plaatsen met uitgebreide functies zoals lichttherapie en massagestralen.

 

Begin met genieten

Schrikt u een beetje van de hoeveelheid aan opties en mogelijkheden? Gervi in wellness en spa producten staat voor ontspanning en dus ook voor service. Laat daarom uw spa in Maasmechelen dichterbij komen en download de brochure van Gervi, of laat u verrijken door een van onze deskundigen. Twijfelt u nog steeds? Dan kunt u bij Gervi er ook voor kiezen om een jacuzzi of sauna te huren.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

Gervi Gervi Maasmechelen Gervi Hasselt Gervi Wilsele Gervi Gent

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

Gervi Gervi Maasmechelen Gervi Hasselt Gervi Wilsele Gervi Gent

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws