Gervi Gistel

Contactgegevens

Oostendsebaan 24, 8470 Gistel

059 51 03 92

Openingsuren

maandag

10u - 18u

dinsdag

10u - 18u

woensdag

10u - 18u

donderdag

10u - 18u

vrijdag

10u - 18u

zaterdag

10u - 17u

zondag

Bezoek op afspraak

Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met ons: 059 51 03 92 of contact@gervi.be. 

 

 

Contactformulier

Uw naam en voornaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw vraag

Mijn adres

Straat

Nr.

Postcode

Gemeentenaam

Land

Versturen

Uw eigen privé wellness in Gistel

Kom tot ontspanning op een plaats waar u zich comfortabel en op uw gemak voelt: THUIS. Genieten van uw eigen sauna om heerlijk op te warmen tijdens de koude wintermaanden? Of een jacuzzi om in alle comfort te genieten van een mooie sterrenhemel in zomer of winter? Of een infraroodcabine om pijnlijke spieren en gewrichten te verzachten? Dat allemaal kan gerealiseerd worden in uw eigen privé-ruimte dankzij Gervi Gistel.

 

Een jacuzzi, meer dan enkel ontspanning

Uiteraard zal u na een lange werkdag goed kunnen ontspannen in een jacuzzi. Maar laten we de andere voordelen eens op een rijtje zetten. Een jacuzzi thuis zorgt ervoor dat een grote barrière verdwijnt: geen verplaatsing, geen gène, geen beperkingen... U bent toch ook meer gerust wanneer u thuis bent?

 

Slaap beter dankzij een jacuzzi

Een jacuzzi zorgt ook voor een goede nachtrust. Een kwartier gebruik maken van uw jacuzzi voor het slapengaan zou uw nachtrust aanzienlijk verbeteren. Zo wordt u elke dag uitgerust wakker en dat enkel en alleen dankzij het gebruik van uw eigen jacuzzi.

 

Spierpijn?

Bovendien zorgen de jets in een Hotspring Spa voor een massage die deugd kan doen bij spierpijn. Naast verzachtend, kan een jacuzzi ook preventief werken. Hoe vaak warmt u zich op voor een goede work-outsessie? Velen slaan deze cruciale stap over met alle gevolgen vandien. Een tiental minuten in de jacuzzi voor een workout zorgt ervoor dat uw spieren goed opgewarmd zijn voor uw work-out. Zo vermindert de kans op kwetsuren. 

 

Twijfelt u nog steeds? Probeer het dan eens uit. Maak vrijblijvend een afspraak in één van onze showrooms zodat u in alle rust een jacuzzi, sauna, infraroodcabine en zoveel meer kan uittesten. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine