Gervi Gent

Contactgegevens

Kortrijksesteenweg 200, 9830 St-Martens-Latem (Gent)

09/231 44 31

Openingsuren

maandag

10u - 12u

13u - 18u

dinsdag

10u - 12u

13u - 18u

woensdag

10u - 12u

13u - 18u

donderdag

gesloten

vrijdag

10u - 12u

13u - 18u

zaterdag

10u - 17u

zondag

Gesloten

Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met ons: 09 231 44 31 of contact@gervi.be.  

 

Contactformulier

Uw naam en voornaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw vraag

Mijn adres

Straat

Nr.

Postcode

Gemeentenaam

Land

Versturen

Beleef nu uw sauna in Gent

Veel mensen die een sauna bezoeken voelen zich tegelijkertijd een beetje zenuwachtig. De drukte, het reizen, de openingstijden. U kwam toch om te ontspannen? Voor dat momentje voor uzelf? Beleef dat gevoel daarom met een sauna in eigen huis of tuin. Uw eigen sauna in Gent is misschien niet goedkoop, maar wél een goede koop. Een scala aan mogelijkheden en een grote variatie in prijs en design, zorgen ervoor dat u niet meer hoeft weg te vluchten om lekker in uw vel te kunnen zitten. Vindt u het moeilijk om een plek te bedenken voor uw privé-spa? Wellness in Gent kan ook voor u op maat worden gemaakt! Zo kunt u uw eigen spa in Gent zo groot en uitgebreid krijgen als u zelf wenst.

Een sauna, infraroodsauna, of infraroodcabine in Gent

Ziet u de sauna puur als verwennerij in uw vrije tijd, of legt u meer nadruk op de gezondheidseffecten? Op het eerste gezicht zien een infraroodsauna en infraroodcabine er misschien bijna hetzelfde uit, maar er zijn wel degelijk verschillen. Een sauna warmt de lucht in de cabine op, terwijl de panelen in een infraroodcabine stralen produceert die hun warmte direct afgeven aan uw lichaam. Zeker kinderen en ouderen voelen zich vaak minder snel benauwd in een infraroodcabine.
De temperatuur in een infraroodcabine is namelijk iets lager dan in een gewone sauna, terwijl de warmte zeer effectief wordt verspreid. Infraroodstralen dringen bovendien diep door in de huid, waardoor mensen met reuma of andere lichamelijke klachten meer verlichting krijgen. De maximale tijd die u in een infraroodcabine mag doorbrengen is lager dan voor een gewone sauna, juist omdat uw lichaam effectiever wordt opgewarmd. Een beetje langer genieten doet u dan ook in een sauna. Het goede nieuws is dat u niet hoeft te kiezen; u kunt van beide werelden genieten met een infraroodsauna. U kunt dan elke dag kiezen voor infrarood, sauna, of de ideale combinatie van beide. Wanneer u toe bent aan meer ontspanning en een langere sessie, kunt u gewoonweg de infraroodstralen uitzetten en nagenieten van de gewone sauna.

Het ideale spa-gevoel

Wilt u weten wat voor baat u hebt bij de verschillende opties op het gebied van sauna’s of andere jacuzzi’s of zelfs Infraworld en Health Company. Professioneel advies over onze producten en een kundige installatie zorgen ervoor dat u tevreden bent en kunt genieten van uw spa in/ aan huis. Onze groothandel en outlet zorgen ervoor dat u geheid vindt wat u wenst, binnen uw budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan en open uw deur voor een stoomcabine, infraroodcabine, sauna en wellness in Gent, voor échte ontspanning.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine