Gervi Wilsele

Contactgegevens

Aarschotsesteenweg 584, 3012 Wilsele (Leuven)

016/44 70 34

Openingsuren

maandag

10u - 12u30

13u - 18u

dinsdag

10u - 12u30

13u - 18u

woensdag

10u - 12u30

13u - 18u

donderdag

10u - 12u30

13u - 18u

vrijdag

10u - 12u30

13u - 18u

zaterdag

10u - 18u

zondag

Gesloten

Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met ons: 016 44 70 34 of contact@gervi.be. 

 

 

 

Contactformulier

Uw naam en voornaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw vraag

Mijn adres

Straat

Nr.

Postcode

Gemeentenaam

Land

Versturen

Uw eigen privé sauna in Leuven

Wilt u genieten van uw eigen sauna in Leuven, of tot ontspanning komen in een jacuzzi in eigen huis of tuin? Een jacuzzi is meer dan alleen een bubbelmomentje voor u en uw partner. En een sauna is meer dan alleen genieten van de warmte. Wellness in Leuven kan gewoon bij u thuis. Sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen en zorgen ervoor dat u zich zowel mentaal als lichamelijk beter voelt. 

Bepaalde drukpunten op lichaam zorgen voor ontlasting en dat is precies waar bijvoorbeeld het massage-systeem van een jacuzzi op doelt. De warmte in sauna’s, stoombaden en infraroodcabines zorgen op hun beurt door middel van warmte voor een betere doorbloeding. De huid is het grootste orgaan en speelt een belangrijke rol voor de afvoer van afvalstoffen. U kunt het daarom vaak goed aan uw huid zien, wanneer u een tijdje ongezond gegeten hebt. Maak dagelijks gebruik van uw sauna of jacuzzi in Leuven en neem afscheid van giftstoffen in uw lichaam en fysieke klachten zoals spierpijn.

Gezonder en fitter met fitnesstoestellen in Leuven

Ontspanning is belangrijk om uw lichaam gezond te houden. Wilt u van nog meer gezondheidsvoordelen genieten? Als u al uw spieren in uw lichaam tegelijkertijd aan het werk wilt hebben, dan hebt u geheid iets meer nodig dan een keer de trap nemen in plaats van de lift. Met een sauna in Leuven én fitnessapparatuur zorgt u voor een complete lichaam boost.

 

Met fitnesstoestellen in huis bent u efficiënt en bespaart u tijd. U kunt geld betalen voor een sportschool, waar u moet wachten tot uw favoriete apparaat vrijkomt; of ervoor kiezen om comfortabel en in alle rust te sporten wanneer u dat wilt. Het gevoel van ontspanning is pas echt compleet door fitness. Een blij lichaam betekent namelijk een blije geest. U zult daarom merken dat u beter kunt ontspannen en beter op uw werk presteert, door te bewegen.

Complete wellness in Leuven

Het bedrijf Gervi is al sinds 1985 expert op het gebied van geavanceerde en betrouwbare spa producten en tegelijkertijd de fitnesswinkel in Leuven voor particulieren en bedrijven. Wilt u graag de mogelijkheden ontdekken voor uw eigen spa in Leuven? Neem gerust een kijkje en laat u inspireren en informeren in een van onze showrooms in HasseltMaasmechelenLeuven of Gent, waar u onze fitnessapparatuur kunt uittesten of onze sauna’s en jacuzzi’s kunt bekijken.
Wilt u ook de sauna’s, stoomcabines of een van onze andere wellness-artikelen in alle rust uitproberen? Maak dan een afspraak, zodat u zeker weet of het product u bevalt. Naast een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding zijn service en begeleiding voor ons immer de norm.

Guido geeft de fakkel over

Guido Kathagen was sinds 2000 de filiaalhouder in Gervi Leuven. Na 22 jaar veel voor ons bedrijf te hebben betekend en talloze klatnen met enorme toewijding te hebben geholpen, gaat hij op pensioen.

Babs Frooninckx, een van zijn allereerste teamleaden neemt met veel trots de fakkel van filiaalhouder van Gervi Leuven over om de kennis verder te delen. 

We hebben er alle vertrouwen in dat Babs dit ontzettend goed gaat doen! 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine