Gervi Hasselt

Contactgegevens

Herkenrodesingel 35 , 3500 Hasselt (NIEUW ADRES/NOUVEAU ADRESSE!)

011/23 08 60

Openingsuren

maandag

10u - 18u

dinsdag

 

13u30 - 18u

woensdag

10u - 18u

donderdag

10u - 18u

vrijdag

10u - 18u

zaterdag

10u - 18u

zondag

Gesloten

Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met ons: 011 23 08 60 of contact@gervi.be. 

Nieuw adres Gervi Hasselt: Herkenrodesingel 35, 3500 Hasselt.

 

 

Contactformulier

Uw naam en voornaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw vraag

Mijn adres

Straat

Nr.

Postcode

Gemeentenaam

Land

Versturen

Wellness in Hasselt: Een huiselijk gevoel

Stress kan op sommige momenten behoorlijk toeslaan en het is dan ook verstandig om af en toe tot rust te komen. Toch heeft niet iedereen de tijd om regelmatig een bezoekje aan een spa te brengen in deze drukke maatschappij. Wilt u voortaan dat ultieme spa-gevoel bij u thuis beleven? Een half uurtje ontspannen tussen het werken door? Ervaar dan de mogelijkheden op het gebied van wellness in Hasselt. 

 

U hebt echt geen kasteel nodig om ruimte in uw woning te vinden, als u maar slim met deze ruimte omgaat. Met een beetje advies en creativiteit kan uw badkamer, garage, tuin of zelfs balkon omgetoverd worden in uw eigen spa. Op deze wijze hoeft u nooit meer rekening te houden met de tijd of drukte in een spa en brengt u ontspanning dichterbij dan ooit. Als u zelf toe bent aan een jacuzzi kopen in Hasselt bent u bij Gervi steeds welkom.

De voordelen van een sauna in Hasselt

Niet alleen komt u beter tot rust in uw eigen spa in of aan huis; een sauna in Hasselt helpt u om de reiniging van uw lichaam te bevorderen en u gezond te houden. Afvalstoffen worden immers afgevoerd doordat u gaat zweten. Bezit u een vakantiehuisje? Bedenkt u dan eens hoeveel mensen dit huisje zouden willen huren, wanneer u een sauna of infrarood sauna in Hasselt bezit! 

Een rustgevende sensatie is natuurlijk voor iedereen verschillend. U kunt daar uw eigen invulling aan geven. Wilt u graag een eigen spa, maar dan net op een iets andere manier? U kunt er ook voor kiezen om een jacuzzi in Hasselt te laten plaatsen, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Ook jacuzzi’s hebben niet alleen een ontspannende werking; de jet stralen zijn bijvoorbeeld erg effectief tegen lichamelijke klachten zoals spierpijn. Uiteraard kunt u ook fitnesstoestellen kopen in Hasselt bij Gervi om uw spieren dan weer te trainen.

 

Dé sauna of infraroodcabine in Hasselt voor u

Bent u enthousiast over het idee van uw eigen spa en wilt u meer inspiratie opdoen? Of het nu een nieuwe sauna, een jacuzzi, of zelfs fitnesstoestellen in Hasselt betreft; Gervi helpt u graag verder met al uw wensen op het gebied van fitness, lichamelijke en/ of mentale ontspanning. Laat u daarom verrijken en verder helpen in onze showroom in Hasselt. Hier kunt u informatie en advies krijgen van een van onze medewerkers en het is zelfs mogelijk om onze producten uit te testen!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine