Gervi Maasmechelen

Contactgegevens

Rijksweg 539, 3630 Maasmechelen (Opgrimbie)

089/76 05 36

Ondernemingsnummer: BE 0450.868.371

Openingsuren

maandag

10u - 18u

dinsdag

10u - 18u

woensdag

10u - 18u

donderdag

10u - 18u

vrijdag

10u - 18u

zaterdag

10u - 18u

zondag

13u - 17u

Een bezoek op afspraak is ook steeds mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact op met ons: 089 76 05 36 of contact@gervi.be. 

 

Contactformulier

Uw naam en voornaam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw vraag

Mijn adres

Straat

Nr.

Postcode

Gemeentenaam

Land

Versturen

Gervi Maasmechelen (Opgrimbie) is vlot bereikbaar. Centraal gelegen langs de Rijksweg, vlakbij de op- en afrit van de autostrade. Ruime parking.

Route >>

 

De voordelen van een sauna of jacuzzi thuis

Of het nu een jacuzzi of een sauna in Maasmechelen betreft; voor een sauna of spa in huis geldt: Gaat u voor kwaliteit en minder stookkosten of onderhoud op lange termijn, dan zult u merken dat betere materialen een groot verschil maken. Zo resulteert een elektrische kachel in een lagere energierekening en zorgt isolerend materiaal ervoor dat de temperatuur beter in de cabine blijft. U kunt uw fantasie tegenwoordig op de vrije loop laten. Ontspant u niet alleen? Deel dan de ervaring in een grotere uitvoering. Hout of roestvast staal en vierkant, een beetje rond, of helemaal rond; het mag en kan allemaal.

 

Uw eigen sauna in Maasmechelen

Hebt u de laatste tijd meer behoefte aan ontspanning wanneer u thuiskomt en wilt u er weer tegenaan kunnen de volgende dag? Voor wellness in Maasmechelen, zijn er een flink aantal opties waar u simpelweg thuis van kunt genieten. Een uitstekend voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een saunahuisje of saunacabine in uw huis of tuin, waar u heel lang plezier – en natuurlijk ontspanning - door beleeft. Een dankbare investering is het echter pas, wanneer u goed hebt nagedacht over de wensen, verwachtingen en eisen die u hebt.

Bezoekt u vaker een spa? U hoeft u niet meer druk te maken over openingstijden of drukte en kunt pas écht beginnen met ontspannen, wanneer u dit gevoel thuis kunt ervaren. Nooit meer reizen of entreegeld betalen; maak van uw woning een heerlijke plek om te zijn. De keuze voor een jacuzzi, sauna of infrarood cabine betekent niet alleen ontspanning en vermindering van stress. De jet-stralen in een jacuzzi en de warmte in een sauna of infrarood cabine dragen bij aan een gezond lichaam. 

Uw zweetklieren worden in werking gezet en uw lichaam ontdoet zich van afvalstoffen. Ook voor soepelere spieren en een betere doorbloeding kiest u voor een sauna in Maasmechelen. Vindt u de droge warmte van een sauna ietwat onaangenaam? Dan is waarschijnlijk een infraroodcabine de ideale optie voor u. Omdat de mogelijkheden enorm zijn, hoeven uw budget, smaak en voorkeur geen belemmering te vormen bij de inrichting van uw thuis-spa. Hebt u geen tuin of ruimte in uw huis? Dan kunt u een jacuzzi kopen in Maasmechelen voor op uw balkon, of een stoomdouche laten plaatsen met uitgebreide functies zoals lichttherapie en massagestralen.

 

Begin met genieten

Schrikt u een beetje van de hoeveelheid aan opties en mogelijkheden? Gervi in wellness en spa producten staat voor ontspanning en dus ook voor service. Laat daarom uw spa in Maasmechelen dichterbij komen en download de brochure van Gervi, of laat u verrijken door een van onze deskundigen. Twijfelt u nog steeds? Dan kunt u bij Gervi er ook voor kiezen om een jacuzzi of sauna te huren.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine