NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

6 redenen om van een sauna te genieten!

Een koude en natte herfstdag… Hunkeren naar een beetje warmte… Een kwartiertje in de sauna helpt u er weer helemaal bovenop te komen! Een sessie in een Finse sauna heeft niet alleen een positief effect op uw geest. Het heeft ook een geweldige uitwerking op ons lichaam en onze gezondheid! 

Terwijl u geniet van een heerlijke sauna, worden er 300 tot 500 calorieën verbrand in een sauna sessie van 15 tot 20 minuten.
Verbrand tot 500 calorieën in 15 minuten!

Gewichtsverlies in de sauna

Terwijl u geniet van een heerlijke sauna, worden er 300 tot 500 calorieën verbrand in een sessie van 15 tot 20 minuten. Dit kan vergeleken worden met één à twee uur wandelen of een uur intensief sporten. Zeg nu zelf, genieten in uw eigen privesauna is toch het leukst?!

Elimineren van giftige stoffen in het lichaam

De sauna werkt op basis van hete lucht en koud water. Door de felle opwarming van uw lichaam, openen de poriën van uw lichaam zich. Hierdoor gaat u zweten en worden alle giftige afvalstoffen en andere ziektemakers uit uw lichaam gezuiverd. Tevens zorgt de sauna voor een betere doorbloeding waardoor uw huid van binnenuit gereinigd wordt!

Verhoog uw weerstand tegen ziektes in een Finse sauna

Door de warme temperatuur in een Finse sauna wordt uw lichaamstemperatuur ook opgewarmd. Hierdoor helpt de sauna u virussen, bacteriën of parasieten in het lichaam te doden. U komt dus gezond en helemaal gezuiverd terug uit uw sauna wellness beurt!

U komt dus gezond en helemaal gezuiverd terug uit uw sauna wellness beurt!
Verhoog uw weerstand in een Finse sauna!

Een mooie en gezonde huid dankzij de sauna

Meerdere malen per week gebruik maken van een sauna zorgt voor een stralende huid! Door het zweten raken huidschilfers los van het lichaam. Hierdoor wordt er telkens opnieuw een vernieuwde huidlaag gevormd. Zo voelt de huid na een saunabeurt soepel en zacht aan. Tevens verbetert de elasticiteit en de huidstructuur aanzienlijk na elke sessie door het vele transpireren.

Kom langs in een Gervi showroom en creëer uw eigen privesauna!
Een Finse saunacreatie van Klafs!

Een sauna zorgt voor een sterker immuunsysteem

De blootstelling aan hoge temperaturen in een sauna zorgt ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd en versterkt wordt. Hierdoor ontstaat er een productie van witte bloedcellen en antilichamen waardoor u beter bestand bent tegen ziektes en temperatuursschommelingen.

Door de hoge temperaturen in een sauna worden uw spieren en gewrichten opgewarmd. Hierdoor zal de spanning dankzij de sauna aanzienlijk verminderen.
Ontspan uw spieren in uw privesauna

Ontspan uw spieren in uw privesauna

Gespannen spieren? Dan is de sauna de oplossing voor u! Door de hoge temperaturen worden uw spieren en gewrichten opgewarmd. Hierdoor zal de spanning dankzij de sauna aanzienlijk verminderen. Bovendien heeft zo'n aangename sessie een pijnstillend effect. Denk maar aan die pijnlijke rug na een harde werkdag…

Sauna kopen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een sauna kopen doet u best met de juiste hulp. Klafs is al jaren onze partner als het gaat over een sauna. Samen met Klafs en ons gespecialiseerd verkoopsteam zorgen wij voor een op maat gemaakte privesauna voor bij uw thuis! U wil dit sauna wellness gevoel ook bij uw thuis? Bezoek dan snel één van onze showrooms of neem contact met ons op! 

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws