NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Alles wat u wilt weten over een  sauna thuis

Is een sauna thuis de investering waard?

U bezoekt regelmatig een wellness center en u geniet er telkens weer van de deugddoende warmte van de Finse sauna. Waarom het u dan niet nog gemakkelijker maken en thuis een sauna installeren? Een sauna thuis biedt u immers 3 belangrijke bijkomende voordelen ten opzichte van een publieke sauna:
Met een sauna thuis, gaat u bijna automatisch ook meer erin. Hierdoor zal u de gezondheidsvoordelen van regelmatig saunagebruik sterker ervaren
Sauna thuis? Dat is thuis genieten!
1. Met een sauna thuis, gaat u bijna automatisch ook meer in de cabine. Hierdoor zal u de gezondheidsvoordelen van regelmatig saunagebruik sterker ervaren (bijvoorbeeld hogere weerstand, minder snel verkouden, betere bloeddoorstroming).
2. Thuis kan u ongestoord, en dus ook meer relaxt van een saunasessie genieten. U hoeft zich niet te verplaatsen vóór en na het gebruik van de cabine. U blijft binnen de privacy van uw eigen woning en u kiest zelf het gezelschap… En na afloop van het saunaritueel bent u gewoonweg al heerlijk thuis.

3. Heeft u een sauna thuis, dan kan u uw saunaritueel ook volledig afstemmen op uw eigen voorkeuren. U kiest uw eigen saunaprogramma (met een gepaste temperatuur, luchtvochtigheid), uw favoriete muziek (of net volledige stilte), uw gewenste verlichting , enz. Met andere woorden, u kan uw saunaritueel nog meer perfectioneren!

Heeft u een sauna thuis, dan kan u uw saunaritueel ook volledig afstemmen op uw eigen voorkeuren.
Een sauna thuis? Dat is afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren!

Wat u moet voorzien voor een sauna thuis

U denkt er aan om thuis een sauna te plaatsen. Dan houdt u best de volgende punten in uw achterhoofd:

 • Kies voor een goed verluchte ruimte waarin er voldoende toevoer is van frisse zuurstof. Een slecht verluchte ruimte zal u een onaangenaam gevoel bezorgen in de cabine. Een uitgekiende ventilatie is noodzakelijk om optimaal van uw saunacabine te genieten.
 • Uw sauna kan ook in een bestaande ruimte (bvb. ontspanningsruimte, kelder, fitnessruimte, badkamer) geplaatst worden.
 • Bij onvoldoende ruimte in huis, kan de tuin ook een alternatief bieden voor het plaatsen van een sauna.
 • Idealiter is er in de ruimte van uw sauna thuis ook een directe toegang naar buiten (voor de afkoelfase) en is er een douche in de buurt.

Een sauna bij uw thuis, gebouwd door Gervi

Gervi heeft als professioneel saunabouwer honderden sauna’s bij particuliere klanten thuis geplaatst. Onze wellness specialisten ontvangen u graag, indien gewenst op afspraak, in een Gervi showroom naar keuze. Daar kunt u verschillende modellen in werking zien. Ook kunt er inspiratie opdoen voor de inrichting van uw eigen wellnessruimte thuis

Gervi heeft als professioneel saunabouwer honderden sauna’s bij particuliere klanten thuis geplaatst. Onze wellness specialisten ontvangen u graag, indien gewenst op afspraak, in een Gervi showroom naar keuze.
Een sauna bij uw thuis, gebouwd door Gervi

Onze medewerkers komen vrijblijvend bij uw thuis om de saunamaten correct op te meten. Uw sauna thuis wordt ter plaatse door ons technisch team opgebouwd zodat deze naadloos in uw interieur past. 

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws