NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Uw ideale sauna op maat

PURE sauna: luxe sauna op maat van KLAFS.
Sauna

Een sauna op maat wordt getekend op basis van uw beschikbare wellness ruimte, terras of tuin in plaats van andersom. Eén van onze sauna experts komt gratis en vrijblijvend tot bij uw thuis en bekijkt samen met u de ruimte of tuin. Een sauna op maat vereist dat de sauna afmetingen perfect gekend zijn en correct worden doorgegeven.


Onze Gervi techniekers zijn vertrouwd met het plaatsen van sauna’s op maat. Zij maken er een erezaak van dat ook uw sauna op maat perfect past en geplaatst wordt!

Sauna op maat kopen: tips

Wilt u een sauna op maat kopen? Lees dan even rustig de volgende tips:


 • Doe beroep op een sauna expert met ervaring in het installeren en plaatsen van sauna’s. Gervi heeft meer dan 30 jaar ervaring als sauna expert; Een goede keuze dus als u een sauna op maat wilt kopen.
 • Kies voor een saunamerk zoals KLAFS waarbij u uw sauna op maat kunt laten bouwen zoals u dat zelf wenst. Bij een klafs sauna moet u geen enkele toegeving doen als het aankomt op sauna afmetingen, sauna design of sauna benodigdheden.
 • Klafs hecht veel belang aan sauna design bij sauna’s op maat. Bij een sauna op maat heeft u immers de volledige vrijheid om de sauna inrichting naar uw wens uit te tekenen.

Sauna afmetingen: alles is mogelijk

Speciale sauna met glas van KLAFS & Gervi.
Exclusief sauna design met glasfront (100% maatwerk)

Gervi, de sauna expert, tekent voor u een sauna plan met alles erop en eraan. Zo kan u zich een perfect beeld vormen van de private sauna die bij uw thuis geplaatst wordt.


Als het aankomt op de sauna afmetingen is echt alles mogelijk. Kiest u voor een klafs sauna op maat, dan kan u alles zelf kiezen. De sauna afmetingen die de grootte van de sauna cabine bepalen bijvoorbeeld zijn volledig variabel. Daarnaast kunt u de sauna materialen kiezen die gebruikt worden voor de saunabouw. U kunt kiezen voor het hoogkwalitatieve, knoestvrije Hemlock hout voor de binnen afwerking of voor een geglazuurde lak voor de buitenafwerking. U kan ook kiezen voor een sauna glas front op een plaats naar keuze zodat u naar buiten kunt kijken vanuit uw sauna cabine.

Binnen sauna of buitensauna kopen ?

Denkt u er aan om een sauna voor thuisgebruik te installeren? Bij Gervi kunt u zowel terecht voor een binnen sauna als voor een buitensauna. Aan beide sauna’s zijn voordelen verbonden. Een buitensauna of tuin sauna biedt u de mogelijkheid om na het saunaritueel direct in de frisse, koude lucht te stappen. 

Vrije keuze in sauna hout, sauna afmetingen, sauna design, sauna inrichting, enz.
Inbouwsauna van KLAFS & Gervi
Bovendien kunt u het sauna design zo afstemmen dat u een perfect zicht heeft op de groene tuin of het gezellige terras vanuit uw buitensauna. Een binnen sauna biedt u dan weer het gemak dat u dicht bij de woning blijft. Het meest populaire blijft dan ook de binnen sauna bij Gervi.
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

sauna sauna op maat klafs sauna afmetingen buitensauna

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

sauna sauna op maat klafs sauna afmetingen buitensauna

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws