Uw ideale sauna op maat

Een sauna op maat wordt getekend op basis van uw beschikbare wellness ruimte, terras of tuin in plaats van andersom. Eén van onze sauna experts komt gratis en vrijblijvend tot bij uw thuis en bekijkt samen met u de ruimte of tuin. Een sauna op maat vereist dat de sauna afmetingen perfect gekend zijn en correct worden doorgegeven.


Onze Gervi techniekers zijn vertrouwd met het plaatsen van sauna’s op maat. Zij maken er een erezaak van dat ook uw sauna op maat perfect past en geplaatst wordt!

Sauna op maat kopen: tips

Wilt u een sauna op maat kopen? Lees dan even rustig de volgende tips:


  • Doe beroep op een sauna expert met ervaring in het installeren en plaatsen van sauna’s. Gervi heeft meer dan 30 jaar ervaring als sauna expert; Een goede keuze dus als u een sauna op maat wilt kopen.
  • Kies voor een saunamerk zoals KLAFS waarbij u uw sauna op maat kunt laten bouwen zoals u dat zelf wenst. Bij een klafs sauna moet u geen enkele toegeving doen als het aankomt op sauna afmetingen, sauna design of sauna benodigdheden.
  • Klafs hecht veel belang aan sauna design bij sauna’s op maat. Bij een sauna op maat heeft u immers de volledige vrijheid om de sauna inrichting naar uw wens uit te tekenen.

Sauna afmetingen: alles is mogelijk

Gervi, de sauna expert, tekent voor u een sauna plan met alles erop en eraan. Zo kan u zich een perfect beeld vormen van de private sauna die bij uw thuis geplaatst wordt.


Als het aankomt op de sauna afmetingen is echt alles mogelijk. Kiest u voor een klafs sauna op maat, dan kan u alles zelf kiezen. De sauna afmetingen die de grootte van de sauna cabine bepalen bijvoorbeeld zijn volledig variabel. Daarnaast kunt u de sauna materialenkiezen die gebruikt worden voor de saunabouw. U kunt kiezen voor het hoogkwalitatieve, knoestvrije Hemlock hout voor de binnen afwerking of voor een geglazuurde lak voor de buitenafwerking. U kan ook kiezen voor een sauna glas front op een plaats naar keuze zodat u naar buiten kunt kijken vanuit uw sauna cabine.

Binnen sauna of buitensauna kopen ?

Denkt u er aan om een sauna voor thuisgebruik te installeren? Bij Gervi kunt u zowel terecht voor een binnen sauna als voor een buitensauna. Aan beide sauna’s zijn voordelen verbonden. Een buitensauna of tuin sauna biedt u de mogelijkheid om na het saunaritueel direct in de frisse, koude lucht te stappen. 
Bovendien kunt u het sauna design zo afstemmen dat u een perfect zicht heeft op de groene tuin of het gezellige terras vanuit uw buitensauna. Een binnen sauna biedt u dan weer het gemak dat u dicht bij de woning blijft. Het meest populaire blijft dan ook de binnen sauna bij Gervi.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

sauna sauna op maat klafs sauna afmetingen buitensauna