S1 sauna, de sauna van de toekomst

Het genieten van een sauna is een stuk levenskwaliteit. Voor veel mensen is onthaasten, ontspanning en rust een onmisbaar deel van hun leven. Maar voor een sauna is ruimte nodig. Ruimte die u niet altijd kunt missen. Daarom heeft KLAFS de ruimtebesparende "S1" sauna ontwikkeld. Een innovatieve sauna die perfect in ons moderne leven past. In uw eigen huis, in een appartement, in een cityloft of in een vakantiehuisje. Een sauna waarmee u dankzij zijn intelligente ruimteconcept van ongeëvenaard sauna plezier kunt genieten.

 

Al onze sauna's

Past. Altijd. Overal.

De nieuwe sauna S1 is wereldwijd de eerste sauna die zich met één druk op de knop inschuift, net als de zoomlens van een camera. In ingeschoven toestand heeft de S1 sauna een diepte van slechts 60cm, niet dieper dan een normale kast. Uitgeschoven biedt de S1 met 1,60m diepte veel ruimte voor een ontspannen sauna moment. De S1, dat is zo veel sauna als mogelijk, op zo weinig ruimte als nodig.

Van 0 tot sauna in 20 seconden

De drijvende kracht achter deze bijzondere ruimtebesparende saunabelevenis is de eMOVE Technology. De naam zegt alles. Door één druk op de knop verandert de nieuwe S1 sauna vanuit ruststand met de afmetingen van een wandkast in slechts 20 seconden in een functionele sauna. De eMOVE technology zorgt voor een synchrone en geruisloze beweging. Zo behoedzaam, dat automatisch wordt gestopt als er iets in de weg ligt. De technologie is onderhoudsvrij zodat u ook na vele jaren van uw sauna kunt genieten.

Een genot om te zien

De S1 sauna is een sauna met vele gezichten. Er zijn drie groottes, vijf verschillende buitenbekledingen en vier verschillende voorzijdes waaruit u kan kiezen. Zijwanden, voor- en bovenzijde zijn rondom van dezelfde bekleding voorzien. Op aanvraag is ook een zijvenster beschikbaar. Hierdoor krijgt uw sauna een harmonieus uiterlijk. Nu hoeft u enkel nog te kiezen welke variant het beste bij u past! De S1 sauna van KLAFS, dat is maximale levenskwaliteit met een minimum aan plaats!

 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken