NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Sauna inrichting op maat

In de sauna moet u steeds 100% kunnen relaxen. Daar draagt een goed ontworpen inrichting toe bij. Of u nu kiest voor een kleine sauna of een moderne sauna met meer ruimte, de plaatsing van de saunabanken, rugleuningen, hoofdsteunen, het opstapbankje en de sauna kachel is cruciaal. De wellness experts van Gervi denken actief met u mee bij het uittekenen van de sauna inrichting. Zo hoeft u in de sauna niets anders meer te doen dan zalig te genieten.

Sauna inrichting voor uw sauna thuis

Wilt u een Finse sauna thuis plaatsen en kiest u voor een kleine sauna? Vooral dan is de sauna inrichting van belang! In de sauna gaat uw lichaam hevig transpireren en stijgt uw hartslag. Vandaar dat veel mensen het aangenaam vinden om te liggen in hun sauna thuis. Zeker als u boven in een kleine sauna plaatsneemt, daar waar de temperatuur het hoogst is, is het aangenaam als u kunt liggen. Verder wordt er door Gervi bij de sauna inrichting rekening gehouden met de plaatsing van de kachel, eventueel sauna glas, de ligbanken, het opstapbankje, de sauna bediening, enz.

Sauna inrichting aan de hand van een gepersonaliseerde sauna plan.
Een saunaplan op maat: volledig vrijblijvend en kosteloos

Professionele sauna inrichting door Gervi

Heeft u een wellnesscenter, B&B of hotel en wilt u een sauna installeren? Ook met professionele sauna inrichting heeft Gervi ervaring. Bij een professionele sauna inrichting zijn er enkele zaken die extra aandacht vragen: 


 • Afmetingen: Bij een professionele sauna inrichting zijn de afmetingen meestal ruimer, gezien er meer en intensiever gebruik gemaakt wordt van de warmte cabine. Vandaar is een cabine met standaard sauna afmetingen meestal uitgesloten en wordt er geopteerd voor maatwerk.
Heeft u een wellnesscenter, B&B of hotel en wilt u een sauna installeren? Ook met professionele sauna inrichting heeft Gervi ervaring.
Privé sauna HOME (door KLAFS & Gervi)
 • Sauna houtsoorten: Als er intensief gebruikt gemaakt van de professionele sauna, is het van groot belang dat u kiest voor kwalitatieve houtsoorten, zowel voor de binnen- als buitenafwerking. Zo behoudt uw professionele sauna inrichting ook op termijn die unieke uitstraling. Gervi maakt bijvoorbeeld gebruik van het duurzame Hemlock hout voor de inrichting van sauna’s.
 • Sauna artikelen: Ook voor de overige sauna artikelen zoals de bediening, de sauna kachel, de opstapbank (voor een gemakkelijke toegankelijkheid) en het sauna glas (voor een verbluffend uitzicht), laat u zich best adviseren door een sauna winkel met ervaring zoals Gervi. 

Gervi, uw sauna winkel, tekent een persoonlijke sauna inrichting op maat

Kiest u nu voor een buiten sauna, een maatwerk sauna of een exclusieve sauna (met aangepast sauna design)? Gervi is dé winkel bij uitstek om u te begeleiden bij het zoeken naar de voor u optimale sauna inrichting. Onze wellness specialisten ontvangen u graag in één van onze inspirerende sauna winkels. Hier kunt u meerdere KLAFS sauna’s met eigen ogen zien én testen op afspraak (kosteloos en volledig vrijblijvend).
Designsauna PURE met horizontale lattenstructuur als binnenafwerking (Hemlock).
Binnenafwerking van de designsauna PURE (door KLAFS & Gervi)
In samenspraak wordt er vervolgens een plan getekend voor uw sauna thuis. De sauna inrichting (plaatsing sauna kachel, ligbanken, enz) wordt in detail voorgesteld. Zo kunt u zicht een perfect beeld vormen van hoe uw sauna inrichting er zal uitzien. Ook na uw sauna aankoop, kunt u terecht in onze winkels voor alle mogelijke accessoires, zoals aroma’s, handdoeken, sauna cosmetica, enz.
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

sauna inrichting sauna professionele sauna professionele sauna inrichting sauna winkel

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

sauna inrichting sauna professionele sauna professionele sauna inrichting sauna winkel

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

sauna inrichting sauna professionele sauna professionele sauna inrichting sauna winkel

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

sauna inrichting sauna professionele sauna professionele sauna inrichting sauna winkel

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws