Sauna inrichting op maat

In de sauna moet u steeds 100% kunnen relaxen. Daar draagt een goed ontworpen inrichting toe bij. Of u nu kiest voor een kleine sauna of een moderne sauna met meer ruimte, de plaatsing van de saunabanken, rugleuningen, hoofdsteunen, het opstapbankje en de sauna kachel is cruciaal. De wellness experts van Gervi denken actief met u mee bij het uittekenen van de sauna inrichting. Zo hoeft u in de sauna niets anders meer te doen dan zalig te genieten.

 

Al onze sauna's

Sauna inrichting voor uw sauna thuis

Wilt u een Finse sauna thuis plaatsen en kiest u voor een kleine sauna? Vooral dan is de sauna inrichting van belang! In de sauna gaat uw lichaam hevig transpireren en stijgt uw hartslag. Vandaar dat veel mensen het aangenaam vinden om te liggen in hun sauna thuis. Zeker als u boven in een kleine sauna plaatsneemt, daar waar de temperatuur het hoogst is, is het aangenaam als u kunt liggen. Verder wordt er door Gervi bij de sauna inrichting rekening gehouden met de plaatsing van de kachel, eventueel sauna glas, de ligbanken, het opstapbankje, de sauna bediening, enz.

Professionele sauna inrichting door Gervi

Heeft u een wellnesscenter, B&B of hotel en wilt u een sauna installeren? Ook met professionele sauna inrichting heeft Gervi ervaring. Bij een professionele sauna inrichting zijn er enkele zaken die extra aandacht vragen: 


  • Afmetingen: Bij een professionele sauna inrichting zijn de afmetingen meestal ruimer, gezien er meer en intensiever gebruik gemaakt wordt van de warmte cabine. Vandaar is een cabine met standaard sauna afmetingen meestal uitgesloten en wordt er geopteerd voor maatwerk.
  • Sauna houtsoorten: Als er intensief gebruikt gemaakt van de professionele sauna, is het van groot belang dat u kiest voor kwalitatieve houtsoorten, zowel voor de binnen- als buitenafwerking. Zo behoudt uw professionele sauna inrichting ook op termijn die unieke uitstraling. Gervi maakt bijvoorbeeld gebruik van het duurzame Hemlock hout voor de inrichting van sauna’s.
  • Sauna artikelen: Ook voor de overige sauna artikelen zoals de bediening, de sauna kachel, de opstapbank (voor een gemakkelijke toegankelijkheid) en het sauna glas (voor een verbluffend uitzicht), laat u zich best adviseren door een sauna winkel met ervaring zoals Gervi. 

Gervi, uw sauna winkel, tekent een persoonlijke sauna inrichting op maat

Kiest u nu voor een buiten sauna, een maatwerk sauna of een exclusieve sauna (met aangepast sauna design)? Gervi is dé winkel bij uitstek om u te begeleiden bij het zoeken naar de voor u optimale sauna inrichting. Onze wellness specialisten ontvangen u graag in één van onze inspirerende sauna winkels. Hier kunt u meerdere KLAFS sauna’s met eigen ogen zien én testen op afspraak (kosteloos en volledig vrijblijvend).
In samenspraak wordt er vervolgens een plan getekend voor uw sauna thuis. De sauna inrichting (plaatsing sauna kachel, ligbanken, enz) wordt in detail voorgesteld. Zo kunt u zicht een perfect beeld vormen van hoe uw sauna inrichting er zal uitzien. Ook na uw sauna aankoop, kunt u terecht in onze winkels voor alle mogelijke accessoires, zoals aroma’s, handdoeken, sauna cosmetica, enz.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

sauna inrichting sauna professionele sauna professionele sauna inrichting sauna winkel