Sauna afmetingen

U wilt een privesauna of een professionele sauna kopen? De eerste vraag die zich stelt is vaak: wat zijn de sauna afmetingen? Kiest u voor een stoombad, infraroodcabine of sauna bij Gervi, dan zijn de afmetingen in ieder geval geen beperkende factor. U heeft volledige vrijheid als het aankomt op de afmetingen van uw saunacabine. Gervi is specialist is zowel standaard en maatwerk sauna’s.

 

Al onze sauna's

Minimale sauna afmetingen

U heeft een slechts kleine ruimte of oppervlakte ter beschikking voor het plaatsen van een sauna. Dan kan de SMART saunacabine een oplossing bieden. De kleinste SMART cabine uit het gamma van KLAFS is 140cm breed en 110cm diep. De cabinehoogte is standaard 198,5cm. Wilt u toch nog een kleinere cabine? Dan kan er altijd een sauna op maat worden uitgetekend voor u. Houd er echter rekening mee dat u een minimale oppervlakte nodig heeft om comfortabel te liggen en/of te zitten in uw saunacabine.

Vaste sauna afmetingen

Kiest u voor een standaardmodel van KLAFS, dan zijn de sauna afmetingen vast. In dit geval kiest u voor een SMARTHOME of PREMIUM saunacabine. Al deze sauna modellen zijn geplaatst in onze Gervi showrooms en kunnen ter plaatse uitvoerig bekeken en getest worden. De afmetingen variëren bijvoorbeeld van 120/200cm tot 220/300cm (Inbouwmaat diepte/breedte) voor een HOME cabine.

Variabele sauna afmetingen

Past uw beschikbare ruimte niet binnen vaste sauna afmetingen? Dan bent u bij Gervi en KLAFS aan het juiste adres! Sauna’s op maat zijn onze specialiteit. Geen uitdaging is te groot voor onze ervaren wellness experts en plaatsingsdienst. In dit geval brengen wij, volledig vrijblijvend en kosteloos, een bezoek aan uw thuis om de afmetingen 100% precies op te meten. Zo garanderen wij een naadloze plaatsing van een maatwerk cabine. Welke sauna afmetingen u ook zoekt, Gervi bouwt een saunacabine die past!

 

Maximale sauna afmetingen

U droomt van een professionele cabine (voor dagelijks gebruik in een wellnesscenter bijvoorbeeld)? Of u heeft een groot gezin en wilt met meerdere mensen tegelijk comfortabel gebruik maken van de saunacabine? De regel is simpel: er zijn geen maximale sauna afmetingen. Als u kiest voor een relatief grote cabine, is het wel van belang dat u een degelijke en sterke saunakachel installeert die de volledige cabine vult met een zalige warmte. Gervi is dé aangewezen partner om u te adviseren bij de keuze van een energiezuinige én krachtige saunakachel.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken