Sauna accessoires

Om uw sauna- en wellness ervaring optimaal te maken, zijn er verschillende sauna accessoires voor handen. Bij Gervi vindt u in de showrooms tal van sauna benodigdheden. U vindt er een grote keuze in accessoires sauna die integraal deel uitmaken van uw sauna, zoals saunabanken, een sauna oven en saunadeuren, maar ook sauna artikelen waarmee u uw wellness beleving extra aangenaam kan maken, zoals geurtjes, handdoeken, zandlopers, thermometer / hygrometer / klimaatmeter enz. Uiteraard hebben we ook sauna producten voor het essentiële onderhoud aan uw sauna. Wees echter gerust, uw sauna onderhoud vergt slechts een minimale inspanning, zowel wat tijd als wat middelen betreft! 

 

Al onze sauna's

Producten sauna voor een optimale wellness ervaring

U kan aan uw sauna ervaring een extra dimensie geven door middel van sauna geuren. Aromatherapie heeft zich al voor veel mensen bewezen als een krachtig en effectief therapeutisch middel. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van een etherische sauna olie, kan u niet alleen extra ontspannen, maar kan u zelfs lichamelijke problemen zoals spierpijn en spanning verlichten. Aromatherapie kan u helpen om uw lichaam en geest weer in evenwicht te brengen zodat u beter kan omgaan met de stress en spanning van het dagelijkse leven. Wanneer u geuren in uw sauna of infraroodcabine gebruikt, kan u zelfs uw immuunsysteem verbeteren, zodat u sneller van een ziekte herstelt of minder vatbaar bent voor een verkoudheid of infectieziekte. Gebruik een kalmerende sauna geur om beter te kunnen slapen of juist een revitaliserende geur om uw energieniveau op te krikken wanneer u uitgeput bent. 
‘Den’ bevordert bijvoorbeeld de concentratie, ‘spar’ werkt zuiverend en ‘eucalyptus’ is juist verfrissend en verkwikkend. De combinatie ‘kamille / jeneverbes’ geeft kracht en ontspant vermoeide spieren. ‘Lavendel’ brengt evenwicht en rust en werkt positief bij stress, hoofdpijn, slaapstoornissen, depressie en littekens. U merkt het: alle sauna geuren hebben zo hun eigen positieve eigenschappen.
KLAFS biedt u diverse etherische saunageuren die u tijdens een opgietsessie in de tweede of derde saunasessie kan toevoegen. Er is uiteraard ook aromatherapie bij infrarood sauna mogelijk, evenals in een KLAFS Sanarium (sauna en stoombad in één). In onze webshopkan u de KLAFS sauna geurtjes makkelijk en snel bestellen. We hebben ook handige geursetjes verkrijgbaar, bestaande uit 4 verschillende fruitige of klassieke geuren; ideaal om regelmatig eens te kunnen afwisselen of om nieuwe geuren te ontdekken.
Verder vindt u in onze webshop nog andere benodigdheden sauna, zoals sauna emmers en –lepels. Met een kwalitatieve, stevige sauna emmer heeft u altijd water bij de hand in de sauna voor een heerlijke opgietsessie. U vindt er ook een sauna hoofdsteun of een sauna kussen voor extra comfort op de hoofdsteun sauna. Onmisbaar is een sauna zandloper, zodat u een goede indicatie hebt van de tijd die u in uw sauna doorbrengt. Meestal zal de zandloper sauna een tijdsduur van ongeveer 15 minuten aangeven. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en omring uzelf en uw sauna met de beste sauna accessoires voor een optimale wellness beleving.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

sauna sauna benodigdheden saunabanken sauna oven sauna emmer