NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Sauna accessoires

Om uw sauna- en wellness ervaring optimaal te maken, zijn er verschillende sauna accessoires voor handen. Bij Gervi vindt u in de showrooms tal van sauna benodigdheden. U vindt er een grote keuze in accessoires sauna die integraal deel uitmaken van uw sauna, zoals saunabanken, een sauna oven en saunadeuren, maar ook sauna artikelen waarmee u uw wellness beleving extra aangenaam kan maken, zoals geurtjes, handdoeken, zandlopers, thermometer / hygrometer / klimaatmeter enz. Uiteraard hebben we ook sauna producten voor het essentiële onderhoud aan uw sauna. Wees echter gerust, uw sauna onderhoud vergt slechts een minimale inspanning, zowel wat tijd als wat middelen betreft! 

Producten sauna voor een optimale wellness ervaring

U kan aan uw sauna ervaring een extra dimensie geven door middel van sauna geuren. Aromatherapie heeft zich al voor veel mensen bewezen als een krachtig en effectief therapeutisch middel. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van een etherische sauna olie, kan u niet alleen extra ontspannen, maar kan u zelfs lichamelijke problemen zoals spierpijn en spanning verlichten. Aromatherapie kan u helpen om uw lichaam en geest weer in evenwicht te brengen zodat u beter kan omgaan met de stress en spanning van het dagelijkse leven. Wanneer u geuren in uw sauna of infraroodcabine gebruikt, kan u zelfs uw immuunsysteem verbeteren, zodat u sneller van een ziekte herstelt of minder vatbaar bent voor een verkoudheid of infectieziekte. Gebruik een kalmerende sauna geur om beter te kunnen slapen of juist een revitaliserende geur om uw energieniveau op te krikken wanneer u uitgeput bent. 

aanbod sauna benodigdheden en sauna accessoires
Saunageurtjes: bestel ze via de webshop

‘Den’ bevordert bijvoorbeeld de concentratie, ‘spar’ werkt zuiverend en ‘eucalyptus’ is juist verfrissend en verkwikkend. De combinatie ‘kamille / jeneverbes’ geeft kracht en ontspant vermoeide spieren. ‘Lavendel’ brengt evenwicht en rust en werkt positief bij stress, hoofdpijn, slaapstoornissen, depressie en littekens. U merkt het: alle sauna geuren hebben zo hun eigen positieve eigenschappen.

Sauna onderhoud? Gemakkelijk met sauna accessoires
Q Lounge sauna van KLAFS met sterrenhemel
KLAFS biedt u diverse etherische saunageuren die u tijdens een opgietsessie in de tweede of derde saunasessie kan toevoegen. Er is uiteraard ook aromatherapie bij infrarood sauna mogelijk, evenals in een KLAFS Sanarium (sauna en stoombad in één). In onze webshopkan u de KLAFS sauna geurtjes makkelijk en snel bestellen. We hebben ook handige geursetjes verkrijgbaar, bestaande uit 4 verschillende fruitige of klassieke geuren; ideaal om regelmatig eens te kunnen afwisselen of om nieuwe geuren te ontdekken.
Verder vindt u in onze webshop nog andere benodigdheden sauna, zoals sauna emmers en –lepels. Met een kwalitatieve, stevige sauna emmer heeft u altijd water bij de hand in de sauna voor een heerlijke opgietsessie. U vindt er ook een sauna hoofdsteun of een sauna kussen voor extra comfort op de hoofdsteun sauna. Onmisbaar is een sauna zandloper, zodat u een goede indicatie hebt van de tijd die u in uw sauna doorbrengt. Meestal zal de zandloper sauna een tijdsduur van ongeveer 15 minuten aangeven. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop en omring uzelf en uw sauna met de beste sauna accessoires voor een optimale wellness beleving.
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

sauna sauna benodigdheden saunabanken sauna oven sauna emmer

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

sauna sauna benodigdheden saunabanken sauna oven sauna emmer

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

sauna sauna benodigdheden saunabanken sauna oven sauna emmer

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

sauna sauna benodigdheden saunabanken sauna oven sauna emmer

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws