Uw sauna in Vlaams Brabant

Huishouden, sporten, kinderen, werken; we hebben het allemaal druk tegenwoordig. Daarom is het belangrijk om tussen de drukte door even wat tijd voor uzelf te maken. Met een jacuzzi of sauna in Vlaams Brabant, zorgt u voor rust en ontspanning, dat romantische momentje tussen u en uw partner, of gezelligheid met een hele groep. Laat een sauna, een stoomcabine of een ander spa-product in of bij uw woning installeren om te genieten van wellness in Vlaams Brabant en stap voortaan gewoonweg uw eigen tuin of badkamer in om te genieten van deze luxe.

 

Al onze sauna's

Een scala aan spa-mogelijkheden

Vindt u het moeilijk om te kiezen tussen alle wellness-producten, houdt u van afwisseling, of zijn u en uw partner het niet eens over de keuze tussen bijvoorbeeld een infraroodcabine en een traditionele sauna? Tegenwoordig is het mogelijk om voor een cabine te kiezen die functies combineert. Met een infraroodsauna kunt u de ene dag genieten van een lange sauna-sessie en de andere dag van infraroodstralen. Ook is het mogelijk om een sauna en stoombad in één in uw huis te laten plaatsen. U kunt werkelijk alle kanten op wat betreft de maten en vormen van uw sauna of stoomcabine en zelfs het design van de sauna kan volledig afgestemd worden op uw huis en het interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een traditionele houten sauna kiezen, maar ook voor een sauna die grotendeels uit glas bestaat! 

Houdt u van water, bubbels en massages? Een spa in Vlaams Brabant kunt u ook creëren door middel van een jacuzzi. Met een masserende lucht- en waterstroom beleeft u baden op een geheel nieuwe manier. 
De massage elementen in het water zorgen voor een welverdiend rustmoment, terwijl uw lichaam tegelijkertijd een massage krijgt. Wanneer u ook van zwemmen houdt, kunt u bovendien kiezen voor de swimspa, met jet stralen die zorgen voor een krachtige tegenstroming. U kunt een jacuzzi in Vlaams Brabant laten plaatsen in uw badkamer, maar ook uw tuin of op een andere geschikte plek in huis. 

De spa-producten Gervi

Bent u toe aan uw eigen home spa en wilt u weten wat uw ideaalplaatje u gaat kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan op de website van Gervi en u weet precies waar u aan toe bent. Naast nieuwe modellen heeft Gervi ook een online outletstore, waar u kunt kiezen voor modellen met een kleinere prijs. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

sauna sauna Vlaams-Brabant sauna in Vlaams-Brabant sauna thuis