Morgen uw eigen sauna in Brussel

Genieten in huis, zonder dat u iets moet; Dit kunt u beleven door middel van een eigen sauna in Brussel, in uw eigen huis. De bedoeling van een kuuroord bezoeken is dat u tot rust komt en kunt ontspannen, maar het kost u vaak een hoop extra tijd: U moet heen en weer reizen, uw auto parkeren, u melden bij de balie en betalen, omkleden in een pashokje, uitzoeken waar u moet zijn en soms ook nog op uw beurt wachten wanneer het er druk is. Ook ervaart u nooit de privacy die u in uw eigen huis ervaart. Wanneer u een eigen sauna in huis hebt is dit voortaan allemaal verleden tijd. 

 

Al onze sauna's

Hoe kiest u een sauna?

Laat wellness in Brussel dichterbij komen en kies voor een model dat op al uw wensen inspeelt. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk om goed na te denken over wat u wel wilt en wat u absoluut niet wilt. Hebt u liever een sauna die energiezuinig is, of betaalt u liever wat minder voor de aanschaf van uw eigen spa in Brussel? Duurder betekent niet altijd beter. Toch is het zo dat beter isolerende materialen en componenten van hoge kwaliteit er zeker voor zorgen dat uw sauna op langere termijn minder geld gaat kosten en langer mee gaat.
Het kiezen voor een zuiniger en vaak iets duurder model verdient zichzelf op een gegeven moment dus vanzelf terug. 

De voordelen van een sauna

Een spa is goed voor meerdere doeleinden. Zo helpt een sauna of infraroodcabine u optimaal te ontspannen na een drukke dag, waardoor u de volgende dag weer klaar bent om te presteren op werk. De sauna heeft echter niet alleen een geneeskrachtige functie op uw geest, maar ook op lichaam. De warmte in de cabine zorgt voor een opkikker voor uw koude spieren en gewrichten in de koude wintermaanden en voor vermindering van spierpijn na een pittige training. Met een sauna verbetert u dus uw gehele gezondheid, op een heerlijk ontspannende manier.

Een sauna van Gervi

Bent u geïnteresseerd in een spa in of jacuzzi aan huis? Gervi biedt verschillende spa-producten zoals sauna’s en stoomcabines, in allerlei vormen of maten. Daarnaast kunt u ook voor fitnessattributen of een jacuzzi in Brussel bij Gervi terecht. Gervi biedt niet alleen standaard modellen; u hebt ook de optie om uw eigen cabine op maat te laten maken en te ontwerpen.

 

Download vandaag nog de brochure van Gervi en bekijk de mogelijkheden.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

sauna brussel sauna in brussel sauna sauna thuis sauna tuin