Uniek concept : Adem zuiverende zeelucht in dankzij de Salt ProX van Klafs

Geniet u graag van de zuiverende zeelucht met zijn helende werking?

Nu kan u dit gevoel ook thuis ervaren dankzij de unieke zout halo therapie van KLAFS.

Waarom Salt ProX gebruiken?

Het inademen van ultrafijne zoutpartikels heeft een positieve invloed op de behandeling van ademhalingsstoornissen en huidaandoeningen.

  • Ademhalingsstoornissen : Het inademen van de vrijgekomen zoutpartikels heeft een dubbele werking. Preventief zorgt de Salt ProX voor de versteviging en de reiniging van de luchtwegen. Dit helpt om ernstige verkoudheden en ontstekingen van de luchtwegen te voorkomen. Wanneer er reeds een ademhalingsstoornis is, helpt het inademen van deze lucht om de klachten te reduceren en de stoornis zelf onder controle te brengen.

 

  • Huidaandoeningen : Wanneer u last heeft van een huidaandoening zoals bijvoorbeeld acne of psoriasis, werkt de inademing helend. De lucht die wordt verspreid, heeft een bewezen invloed op het genezingsproces en de klachten van de huidaandoening.

Hoe werkt Salt ProX?

Het zout wordt in de machine geplaatst en wordt door de Salt ProX in de lucht verdampt. De Salt ProX wordt aangedreven door een oplaadbare batterij. Er zijn twee intensiteitsniveaus. Er wordt aangeraden om een inhaleringssessie te doen van minimum 20 en maximum 60 minuten. De zoute lucht wordt bij elke sessie maximum 60 minuten verspreid. Er wordt tevens ook enkel gewerkt met het pure zuivere sodium chloride zout.

Plaats het toestel in je sauna of stoombad voor een optimale werking!

 Omdat de Salt Pro X zo compact is kan u hem makkelijk thuis gebruiken.

De Salt Pro X kan in elke ruimte gebruikt worden en dit zowel staand als hangend.

Het is echter ideaal dat u het toestel in uw sauna of stoombad gebruikt. Waarom? Omdat de werking van het product optimaal is bij een temperatuur van 30-35°c.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken