01

Vacature: Sales & After-sales medewerker bij Gervi Antwerpen

 

Een beeld krijgen van je toekomstige job? 

 

 

 

Job omschrijving      

Stel je voor dat je werkt bij Gervi Antwerpen, een bedrijf dat zich richt op het realiseren van wellness dromen van klanten in de breedste zin van het woord: van sauna's en infraroodcabines tot hotspring spa's en zelfs fitnesstoestellen - allemaal specifiek samengesteld op basis van de persoonlijke situatie en wensen van jouw klant. Jouw rol als sales & after-sales medewerker is om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte wellness producten en diensten die passen bij hun behoeften. En dat, door ze in de showroom een ware beleving te bezorgen van onze exclusieve merken en diensten.

 

Bij Gervi draait alles om het creëren van een omgeving waarin klanten zich kunnen ontspannen en de kwaliteit van hun vrije tijd kunnen verhogen. Samen met de rest van het team ben je verantwoordelijk voor het bieden van een uitstekende service, zodat klanten zich volledig kunnen onderdompelen in een wereld van luxe en gezondheid.

 

Als sales & after-sales medewerker ben je dagelijks in contact met klanten en luister je actief naar hun behoeften en wensen. Door jouw empathie en doelgerichtheid kun je klanten op een professionele manier adviseren over de producten van Gervi en ervoor zorgen dat ze tevreden de deur uitgaan.

 

Daarnaast ben je als sales & after-sales medewerker ook verantwoordelijk voor het afhandelen van after-sales vragen en problemen. Dit betekent dat je altijd klaarstaat om eventuele problemen op te lossen en klanten de beste service te bieden.

 

Kortom, als sales & after-sales medewerker bij Gervi Antwerpen ben jij een belangrijke schakel in het realiseren van de wellness dromen van klanten en het bieden van een uitstekende service. Als je een passie hebt voor sales en wellness en jezelf herkent in de benodigde vaardigheden, dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie. Zie jij jezelf al werken bij Gervi Antwerpen? Solliciteer dan snel en wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

Taken & Verantwoordelijkheden

 

 • Verkopen van alle Gervi producten en diensten aan consumenten op een dagelijkse basis en het volgen van alle verkoopprocedures.
 • Ervoor zorgen dat maandelijkse en jaarlijkse doelstellingen worden gehaald voor alle productcategorieën. 
 • Assertief zijn en initiatief tonen in het genereren van nieuwe business leads en sales. 
 • Het hebben van consistente kennis, op jaarbasis, van alle producten die beschikbaar zijn.  Dit wordt gedeeltelijk bereikt door het regelmatig gebruik en begrip van de wellness-voordelen van de producten.
 • Voltooiing van het inwerkprogramma voor nieuwe verkopers of aantonen dat je de verkoopvaardigheden beheerst.
 • Regelmatig bijwonen van cursussen, waaronder training aangeboden door Gervi (Sales training, lessen, Dealer Meetings etc.).
 • Helpen de showroom netjes te houden.
 • Verantwoordelijk voor de collectie en het invoeren van klantcontactinformatie in Adsolut.
 • Ervoor zorgen dat na de verkoop het proces van klanteneducatie en -tevredenheid wordt opgevolgd.
 • Kennis hebben van concurrerende bedrijven en alle concurrerende producten die zij vertegenwoordigen.
 • Aanwezig en op tijd zijn voor alle geplande werkzaamheden in de showroom en buitenevenementen.  Dit omvat het uitvoeren van openingsprocedures voor showroom/evenementen 15 minuten vóór de vastgestelde openingsuren.
 • HAVE FUN!

 

 

Interesse? Neem contact op met Marjolein Nijs (marjolein.nijs@gervi.be - 0473 63 47 72). 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken