01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Ben zeer tevreden over het product Hotspring,maar ook zeer tevreden over gervi en de medewerkers .top.

Eijssen Denis

Alles in orde.

Benny Spreeuwers

Zeer tevreden over Willy (Maasmechelen) hij heeft ons een zeer goede uitleg gegeven! Na de aankoop is hij ook nog terplaatse geweest.

Katrien Meyvis

Nog geen ervaring met de jacuzzi gezien het water nog te koud is maar ik was zeer tevreden met het gehele aankoop en levering proces. Het proces voor de afwerking kan veel beter gezien er, gedurende 3 maanden, heel wat onduidelijkheden bleven bestaan hoe het er uiteindelijk zou uitzien.

Dirk De Herdt

Mooi prijsvoorstel - snelle levering/plaatsing en dikke duim voor de installatie/plaatsing gelet op het probleem met dikte van een "pas"lat.

Brasseur

Ik wil alvast het gehele Gervi team bedanken voor de goede uitleg over de verschillende producten, de begeleiding om de juiste keuze te maken, evenals de uitstekende en professionele plaatsing en ten slotte de uitleg over de producten. Het bevestigt dat ik de juiste keuze gemaakt heb!

Lieven Marien

Van Schel - Van Uden

Zeer positief!

jan sempels

Zeer klantvriendelijke medewerkers, zeer hulpvaardige technieker, enkele jaren geleden triosol aangekocht en daar zijn we helemaal tevreden over, bij problemen met onze IR kabine werden we onmiddelijk geholpen, my run technogym gaan we vanaf morgen volop gaan testen, we mochten hem al een eerste keer testen in de Gervi toonzaal te Leuven, waar we al heel enthousiast waren en we ook een heel goede uitleg hebben gekregen.

Vandenbosch - Van Doren Tom

Mijn naam is Frank van Leenhoven en ik ben de uitbater van zowel Surfers Paradise als Lake Paradise, alle twee watersportcentra gelegen in Knokke-Heist. Ik was al van zeer jonge leeftijd begeesterd door het windsurfen. Ze noemen mij de windsurfpionier van België. In 1982 ben ik een surfclub begonnen op het strand in Knokke-Heist, namelijk Surfers Paradise. We hebben beslist om daar een HotSpring te plaatsen. Ik denk dat de HotSpring eerst en vooral uitblinkt in kwaliteit omdat het niet kapot te krijgen is. Wij staan steeds verwonderd. Er gaan mensen in met zand, met shorts aan, ze nemen geen douche vooraleer ze erin gaan. Dus voor ons is dat heel, heel belangrijk dat hij altijd functioneert, dat we hem altijd terug proper krijgen en dat de mensen ook vinden dat hij proper staat. Plus het is heel moeilijk er technische defecten aan te krijgen.

Frank van Leenhoven - Surfers/Lake Paradise

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine