01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Een zeer professionele firma met gepassioneerde medewerkers. Met kennis van zaken winnen ze het vertrouwen, en bewijzen zij dat ze goed zijn.

Gaul D. , 8400

Ik heb mijn infrarioodcabine gekocht bij gervi in Gistel, bij Eline en Patrick. Zeer tevreden over hun deskundige uitleg, heel goede informatie, ook alle vragen die gesteld waren, werden vlot beantwoord, eveneens ook mogen uittesten… Dank jullie wel… Geert

G. Werbrouck, Middelkerke

Hallo, ik ben Nico. Ik ben 21 jaar oud en ik ben student handelsingenieur. Mijn ouders hebben de voorbije zomer besloten om een duurzame investering te doen. Zij hebben gekozen voor een poolhouse. Daar hoort een zwembad bij. Daar hoort een sauna bij. Maar daar hoort vooral een goede jacuzzi bij! Het zwembad is natuurlijk leuk voor de kinderen. Ook voor mensen van mijn leeftijd is dat nog lachen. De sauna, dat is lekker een beetje warm en een beetje koud. Maar de HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad. Ikzelf heb ook rugklachten van het sporten. Ik ondervind daarom veel deugd aan een HotSpring en bovendien is het ook heel plezant. Ik heb mijn eenentwintigste verjaardag gevierd in de HotSpring. Ik kan u zeggen dat het groot genoeg is om een fles champagne in te kunnen doorgeven!

Nico Esposito

Top product , top service . Aanrader !

Peeters , Keerbergen

Nimmer zo'n prachtige en selectieve aankoop gedaan in zo'n korte tijd ! Het begon bij de beurs "Verhelst-Knokke in Style", werd vervolgd met een overtuigende testsessie in Gervi-Gistel o.b.v. dhr. Patrick Tanghe en zijn charmante dochter Eline. Correct volgens planning en afspraak werd de IR-cabine door 2 collega's-medewerkers geplaatst. De finale afwerking door medewerkerJoris werd op heel vakkundige wijze en met uitermate klantvriendelijke houding en inzet uitgevoerd. Wij konden zijn rustige en duidelijke toelichtingen tot het efficiënt gebruik van de IR-cabine alleen maar sterk waarderen. De voorbije maand (plaatsing d.d. 16.10.19) was het echt zalig genieten van onze aankoop. Wij zullen Gervi ongetwijfeld en waar mogelijk aanprijzen ! Een welgemeende dank aan Patrick, Eline en hun medewerkers.

Adelaar-Naert, Pittem

Wij werden en worden nog elke dag verwend!

J. Reynders, Merksem

We hebben nu bijna 6 maanden onze hotspring en zijn heel tevreden . We raden Gervi aan iedereen aan . We zijn heel tevreden over de keuze van het merk maar zeker ook van de naverkoop .

V. Pincket & J. Maene, Oostende

Zeer goede ervaring met het aankopen van onze jacuzzi. Goed advies om het product aan te kopen. En voorlopig zeer tevreden hierover. Ook de kids vinden het leuk en we maken er dus regelmatig gebruik van.

G. Putzeys, Sint-Truiden

We willen jullie bedanken voor de professionaliteit van uw team bij het samenstellen van de sauna op 29.08.2019. Jullie hebben een zeer competent team. Alles was onberispelijk.

J.C. Van Den Abeele, Gistel

Moet ik nog even afwachten, heb het nog maar pas!

Erik Moors

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine