01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Ik ben heel vriendelijk en professioneel ontvangen in de showroom van Wilsele door Guido. De techniekers Mario en Mario hebben uitstekende werk afgeleverd. Ze zijn zeer vriendelijk en professioneel en hebben alles netjes achtergelaten. Ik ben super tevreden. Sofie

De Volder S.

Als de werking van de jacuzzi zelfs maar 90 % zou zijn van de gegeven service, dan nog zal het super zijn. Nu staat het water nog op te warmen ...

Bastianen Willy

zeer tevreden

hil claesen bvba

Prijs kwaliteit vriendelijkheid Er werken superenthousiaste mensen.

Simons Enrico

tot nu is alles goed verlopen nu af wachten en gebruiken stuur binnen een jaar of 2 nog maar eens zon vragen lijst

patrick verheyden

Vriendelijke toppers zijn het daar bij Gervi, warm aan te bevelen! De rust van technieker is enkel te vergelijken met iemand die net uit de sauna komt! Als dan ook de facturatie nog vlot en digitaal verloopt , een voorbeeld.

Jan Verschueren Hotel Vé

Onze contacten met GERVI hebben hun status van zeer betrouwbare, correcte, professionele en competitieve speler in hun segment bevestigd. Wij hebben voor de aankoop van onze cabine dan ook maar één speler gecontacteerd en zelfs niet overwogen op zoek te gaan naar een eventuele "goedkopere" prijs voor dezelfde cabine ... Doe zo verder !!!

Luc Vanbuel

Reeds 4 jaar een spa staan, zeer tevreden van product. Al een paar kleine defecten gehad maar steeds met de nodige service behandeld en opgelost. Prima dienst na verkoop!

Everaert - Descamps

Een relax moment in ons nieuwbouwproject !!!

Denayer - Celis

Ik had van bij het eerste bezoek aan Gervi een goed gevoel. En dat gevoel is tot en met de plaatsing van mijn Jacuzzi altijd gebleven !

Corvers Andy

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine