01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Top product , top service . Aanrader !

Peeters , Keerbergen

Nimmer zo'n prachtige en selectieve aankoop gedaan in zo'n korte tijd ! Het begon bij de beurs "Verhelst-Knokke in Style", werd vervolgd met een overtuigende testsessie in Gervi-Gistel o.b.v. dhr. Patrick Tanghe en zijn charmante dochter Eline. Correct volgens planning en afspraak werd de IR-cabine door 2 collega's-medewerkers geplaatst. De finale afwerking door medewerkerJoris werd op heel vakkundige wijze en met uitermate klantvriendelijke houding en inzet uitgevoerd. Wij konden zijn rustige en duidelijke toelichtingen tot het efficiënt gebruik van de IR-cabine alleen maar sterk waarderen. De voorbije maand (plaatsing d.d. 16.10.19) was het echt zalig genieten van onze aankoop. Wij zullen Gervi ongetwijfeld en waar mogelijk aanprijzen ! Een welgemeende dank aan Patrick, Eline en hun medewerkers.

Adelaar-Naert, Pittem

Wij werden en worden nog elke dag verwend!

J. Reynders, Merksem

We hebben nu bijna 6 maanden onze hotspring en zijn heel tevreden . We raden Gervi aan iedereen aan . We zijn heel tevreden over de keuze van het merk maar zeker ook van de naverkoop .

V. Pincket & J. Maene, Oostende

Zeer goede ervaring met het aankopen van onze jacuzzi. Goed advies om het product aan te kopen. En voorlopig zeer tevreden hierover. Ook de kids vinden het leuk en we maken er dus regelmatig gebruik van.

G. Putzeys, Sint-Truiden

We willen jullie bedanken voor de professionaliteit van uw team bij het samenstellen van de sauna op 29.08.2019. Jullie hebben een zeer competent team. Alles was onberispelijk.

J.C. Van Den Abeele, Gistel

Moet ik nog even afwachten, heb het nog maar pas!

Erik Moors

Een paar jaar geleden heeft Gervi Gent bij ons een sauna geplaatst, en toen we op zoek waren naar een jacuzzi was het niet nodig om verder te kijken. Het gevoel van wellness begon al in de showroom (bedankt Isabelle en Yvan !), en ook de service bij de plaatsing was uitstekend (bedankt Matthias !). En zowel de sauna als de jacuzzi hebben net dat beetje extra wat de beleving zo bijzonder maakt.

F. Landolt, 9030

Eerst en vooral willen we melden dat we zeer tevreden zijn met de aankoop van onze jacuzzi. Het gehele plaatje klopt van A tot Z, van verkoop tot plaatsing, tot dienst na verkoop. We kunnen het aan iedereen aanbevelen want het is veel meer dan ontspanning alleen... dankjewel!

Familie Lemmens, Borgloon

Gisteren zijn Mathias en Robin de Infrarood-cabine komen plaatsen.Daarom wil ik hen hierbij bedanken voor hun prachtig en net werk. Het waren super vriendelijke gasten en het probleempje om enkele panelen hebben ze fantastisch opgelost. We gaan Gervi Gistel zeker aan iedereen aanraden.

Eddy en Rita Asaert Weyten, Bredene

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine