01

Referenties Deel uw eigen ervaring

We genieten al 8 jaar van onze spa zonder problemen.

Van Calster M., Tremelo

Van harte bedankt, Patrick en Eline, voor het aangename onthaal in de showroom te Gistel bij de aankoop van onze wellness-toestellen. Ook aan jou, Yvan, bedankt voor jouw deskundig advies ter plaatse om er een geïntegreerde wellness-ruimte van te maken in onze vernieuwde badkamer. Ook aan de techniekers en after-sales: wat een service! Kortom: van A-Z tevreden van Gervi. Het resultaat is werkelijk ZORGELOOS GENIETEN!

Cool - Verhaeghe, Roeselare

Super tevreden met de aankoop van de Spa Freeflow excursion! Aangenaam onthaal in Gistel door Eline, goede ondersteuning en advies door Patrick en bij de plaatsing zijn we super tevreden van de 2 vriendelijke en vakbekwame techniekers! Een absolute aanrader!

Denolf - Handschoewerker, Zedelgem

Al jaren zeer tevreden van onze jacuzzi en de onderhoudsproducten. Topkwaliteit!

S. Vanroose, Zedelgem

Zeer tevreden!

Wouters - Coulier, Bredene

Fantastisch!

Lenaers D., Hasselt

Terwijl we in ons kot moeten blijven , genieten we ten volle van onze jacuzzi die professioneel geleverd en geplaatst werd. Carpe diem.

D. Steen, De Haan

Na een overtuigend gesprek te hebben gehad met Babs, welke haar tijd nam om met een duidelijke uitleg over de verschillende modellen van Hotsprings te spreken, overgegaan tot aankoop bij Gervi Leuven Wilsele. Geleverd in maart 2020 zoals voorzien door 2 techniekers (zeer vriendelijk) welke de jacuzzi perfect hebben geïnstalleerd. Nadien een duidelijke uitleg gekregen voor de bediening van de Hotspring,van opstart tot het gebruik van de bijhorende producten. Oogt heel mooi in de tuin, uitnodigend om in te vertoeven, zalige hydromassage, puur genieten! Een mooie aanwinst en ik raad zeker aan om is langs te gaan bij Gervi !

L. Van Thielen, Leuven

Uiterst tevreden met de bekomen adviezen van Patrick en Matthias. Vanaf heden kunnen wij zalig genieten van onze sauna. Top !

C. Coevoet, Roeselare

Een mens met kennis van zaken. Uiterst tevreden.

V. Clerens, 8420

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine