01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Prima uitleg, kwaliteit vh product

Vanhees Gert

Super installatie met zeer goede service achteraf!!

Nico Reynders

Wij hebben onze aankoop 1 jaar geleden gedaan. Zowel het verkoop- proces, de plaatsing als de service na verkoop zijn zeer aangenaam verlopen. Professionele ervaring over gans de lijn. Ik heb Gervi dan ook al met veel overtuiging bij vrienden en collega's warm aanbevolen.

Rudi Lemmens

Zeer professioneel begeleiding, goede service , zeer klantvriendelijk, Prijs super , kwaliteit héél goed, ,top👍😀👍

Gellens-Loossens

Kwaliteit, service -en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel en worden elke keer weer waargemaakt. Het geheel klopt gewoon: vanaf de entree in de showroom tot en met de bezorging aan huis, iedereen is hiervan doordrongen. Chapeau!

Roger Beckers

wij zijn zeer tevreden over de hele aanpak van Gervi, te beginnen bij de verkoopster op Batibouw, het contact om een afspraak te regelen en de techniekers die de plaatsing zijn komen doen. Ik kan echt niets aangeven dat verkeerd is gelopen vandaar de hoge scores.Wij hopen nu op dezelfde service na verkoop maar ik denk dat dat ook wel zal zijn.

Annick Verhaegen

Ik ben heel vriendelijk en professioneel ontvangen in de showroom van Wilsele door Guido. De techniekers Mario en Mario hebben uitstekende werk afgeleverd. Ze zijn zeer vriendelijk en professioneel en hebben alles netjes achtergelaten. Ik ben super tevreden. Sofie

De Volder S.

Als de werking van de jacuzzi zelfs maar 90 % zou zijn van de gegeven service, dan nog zal het super zijn. Nu staat het water nog op te warmen ...

Bastianen Willy

zeer tevreden

hil claesen bvba

Prijs kwaliteit vriendelijkheid Er werken superenthousiaste mensen.

Simons Enrico

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine