01

Referenties Deel uw eigen ervaring

De aankoop van een jacuzzi is een meerwaarde in de tuin. En de service is meer dan super. Steeds een zeer behulpzaam team.

Vandael, Lubbeek

Zeer deskundige informatie met betrekking tot onze jacuzzi. Na service is ook altijd heel goed.

Pannemans - Fraussen, Lanaken

Wij zijn uitermate tevreden over het onthaal, de vakkundige kennis, de professionele begeleiding en de voortreffelijke plaatsing van onze sauna door Gervi (Leuven). Reeds van bij het begin hadden wij een goed gevoel bij het onthaal en de technische advisering door Babs. Tijdens de Coronaperiode hebben wij meermaals met Babs telefonisch en per e-mail contact gehad voor verdere vragen omtrent allerhande keuzemogelijkheden van de sauna. Telkens opnieuw snelle reactie en duidelijke communicatie en advisering! Super tevreden met de inrichting en afmetingen van de sauna! Kortom, een KLAFS sauna is een TOP product. Nogmaals een dikke en welgemeende dankuwel aan Babs!!!

Yseboodt - Vandereviere, Zemst

Topproduct die het gedwongen thuisblijven tijdens de Corona pakken aangenamer maakt. Lekker wegdromen in onze privé wellness of opwarmen na een koude wandeling was nog nooit zo eenvoudig.

Symoens T., Oostende

Topproduct die het gedwongen thuisblijven tijdens de Corona pakken aangenamer maakt. Lekker wegdromen in onze privé wellness of opwarmen na een koude wandeling was nog nooit zo eenvoudig.

Symoens T., Oostende

Een van de betere investeringen die ik de laatste 30 jaar gedaan heb! Het is een fantastisch gevoel om op gelijk welk moment van de dag te beslissen om binnen het half uur naar de sauna te kunnen gaan! En het is bovendien een fan-tas-tisch product! Prachtige afwerking en heel solide! Topwerk en topservice !

Willaert P., Brasschaat

Dankzij Gervi hebben wij een Wellness Paviljoen (Hotspring Spa + sauna) in onze tuin kunnen realiseren. Onze verkoper heeft ons het hele project van A tot Z correct en vakkundig begeleid. Uitstekende service en productkennis. Kwalitatieve producten die volledig aan onze wensen voldoen. Belangrijk detail: het zoutsysteem van onze HotSpring werkt fantastisch en vraagt weinig onderhoud. Kortom, elke dag heerlijk herbronnen en ontspannen. Wij komen niet meer uit onze (Corona) bubbel :-)

Bulkmans - Bleumers, Lier

Wij zijn heel tevreden over Gervi Gistel, professioneel uitleg gekregen. Levering en montage correct en op tijd volgens afspraak. Heel tevreden ook over de plaatsing, de monteurs hebben proper werk geleverd met op het einde klaar en duidelijk uitleg gekregen. Ik zou de sauna's van Gervi zeker aanraden.

Ricart V., Gistel

Na een bezoek aan de nieuwe vestiging te Gistel hadden wij van de zaakvoerder Patrick een deskundige uitleg gekregen qua jacuzzi die het beste bij onze wensen paste. Begin december kwamen ze dan onze Flair jacuzzi plaatsen. De Mathias en Robbe plaatsten vlot de jacuzzi op ons terras. Ook kregen we van dit team de nodige uitleg en tips om optimaal te kunnen genieten van de jacuzzi. Pas nadat alles gemonteerd en het bad gevuld was (zelfs mijn poortje terug geplaatst) wensten dit topteam ons succes. Tot op heden zijn we zeer tevreden en gebruiken we toch een 3x in de week de jacuzzi om te ontspannen. Kortom goede ervaring bij Gervi Gistel !!

Longueville A., Sijsele

We zijn zeer tevreden van de deskundige ontvangst en uitleg van Isabelle in de vestiging van Gervi in St.Martens-Latem; we bevelen iedereen aan de prachtige wellness-producten en installaties te ontdekken!

Hulst B., Lennik

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine