01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Al jaren zeer tevreden van onze jacuzzi en de onderhoudsproducten. Topkwaliteit!

S. Vanroose, Zedelgem

Zeer tevreden!

Wouters - Coulier, Bredene

Fantastisch!

Lenaers D., Hasselt

Terwijl we in ons kot moeten blijven , genieten we ten volle van onze jacuzzi die professioneel geleverd en geplaatst werd. Carpe diem.

D. Steen, De Haan

Na een overtuigend gesprek te hebben gehad met Babs, welke haar tijd nam om met een duidelijke uitleg over de verschillende modellen van Hotsprings te spreken, overgegaan tot aankoop bij Gervi Leuven Wilsele. Geleverd in maart 2020 zoals voorzien door 2 techniekers (zeer vriendelijk) welke de jacuzzi perfect hebben geïnstalleerd. Nadien een duidelijke uitleg gekregen voor de bediening van de Hotspring,van opstart tot het gebruik van de bijhorende producten. Oogt heel mooi in de tuin, uitnodigend om in te vertoeven, zalige hydromassage, puur genieten! Een mooie aanwinst en ik raad zeker aan om is langs te gaan bij Gervi !

L. Van Thielen, Leuven

Uiterst tevreden met de bekomen adviezen van Patrick en Matthias. Vanaf heden kunnen wij zalig genieten van onze sauna. Top !

C. Coevoet, Roeselare

Een mens met kennis van zaken. Uiterst tevreden.

V. Clerens, 8420

Een zeer professionele firma met gepassioneerde medewerkers. Met kennis van zaken winnen ze het vertrouwen, en bewijzen zij dat ze goed zijn.

Gaul D. , 8400

Ik heb mijn infrarioodcabine gekocht bij gervi in Gistel, bij Eline en Patrick. Zeer tevreden over hun deskundige uitleg, heel goede informatie, ook alle vragen die gesteld waren, werden vlot beantwoord, eveneens ook mogen uittesten… Dank jullie wel… Geert

G. Werbrouck, Middelkerke

Hallo, ik ben Nico. Ik ben 21 jaar oud en ik ben student handelsingenieur. Mijn ouders hebben de voorbije zomer besloten om een duurzame investering te doen. Zij hebben gekozen voor een poolhouse. Daar hoort een zwembad bij. Daar hoort een sauna bij. Maar daar hoort vooral een goede jacuzzi bij! Het zwembad is natuurlijk leuk voor de kinderen. Ook voor mensen van mijn leeftijd is dat nog lachen. De sauna, dat is lekker een beetje warm en een beetje koud. Maar de HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad. Ikzelf heb ook rugklachten van het sporten. Ik ondervind daarom veel deugd aan een HotSpring en bovendien is het ook heel plezant. Ik heb mijn eenentwintigste verjaardag gevierd in de HotSpring. Ik kan u zeggen dat het groot genoeg is om een fles champagne in te kunnen doorgeven!

Nico Esposito

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine