01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Zeer goed, professioneel ,gemoedelijk , correct. Het product is een verademing

Jhm fey

Zeer goede service Prima prijs/kwaliteit

Koen Janseghers

vriendelijke klantgerichte medewerkers (en van hun woord !!!). Hopend op een kwalitatief product met een goede en vlotte dienst naverkoop. Maar daar gaan we zeker van uit.

Booghmans Nancy

zeer correcte afhandeling van het probleem. Erg bekwame, vriendelijke en stipte technieker. Hoewel ik normaal erg kritisch ben kan ik geen negatieve punten vinden :-) Als totaalscore kan ik echter nog geen 10 geven want ik moet het factuur nog afwachten he (nie waar hoor)

Henderickx Peter

Prima uitleg, kwaliteit vh product

Vanhees Gert

Super installatie met zeer goede service achteraf!!

Nico Reynders

Wij hebben onze aankoop 1 jaar geleden gedaan. Zowel het verkoop- proces, de plaatsing als de service na verkoop zijn zeer aangenaam verlopen. Professionele ervaring over gans de lijn. Ik heb Gervi dan ook al met veel overtuiging bij vrienden en collega's warm aanbevolen.

Rudi Lemmens

Zeer professioneel begeleiding, goede service , zeer klantvriendelijk, Prijs super , kwaliteit héél goed, ,top👍😀👍

Gellens-Loossens

Kwaliteit, service -en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel en worden elke keer weer waargemaakt. Het geheel klopt gewoon: vanaf de entree in de showroom tot en met de bezorging aan huis, iedereen is hiervan doordrongen. Chapeau!

Roger Beckers

wij zijn zeer tevreden over de hele aanpak van Gervi, te beginnen bij de verkoopster op Batibouw, het contact om een afspraak te regelen en de techniekers die de plaatsing zijn komen doen. Ik kan echt niets aangeven dat verkeerd is gelopen vandaar de hoge scores.Wij hopen nu op dezelfde service na verkoop maar ik denk dat dat ook wel zal zijn.

Annick Verhaegen

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine