01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Ben altijd zeer tevreden geweest bij Gervi. Ook steeds super vriendelijk.

Corbeel nina, 3012

Mijn jacuzzi is aangekocht in het jaar 1995 en wordt nog iedere dag gebruikt.De technieker Lieve is mijn persoonlijke technieker en zorgt ervoor dat mijn jacuzzi in orde blijft en dit al 28 jaar lang. Ook mijn oproepen worden steeds correct beantwoord en in de winkel wordt ik met de glimlach ontvangen. Gervi is er voor mij altijd.

GHOOS, 3980

Tijdens ons bezoek aan de toonzaal in Gistel, zijn we zeer goed ontvangen door Eline en hebben we meteen zeer deskundige uitleg gekregen. We vonden het ook fantastisch dat we uitgenodigd werden om onze toekomstige Envoy uit te proberen in de demonstratieruimte. Na 6 maanden geduldig wachten werd onze spa uiteindelijk op 8 december geleverd. De plaatsing werd professioneel, perfect en volgens afspraken uitgevoerd onder toeziend oog van Brian, die intussen ons nieuwe aanspreekpunt geworden is. We kunnen nu meermaals per week genieten van een fantastische spa in onze tuin. We zijn super tevreden van de manier waarop wij door Gervi Gistel benaderd worden. Als wij vragen hebben, wordt er steeds binnen de kortste keren geantwoord via telefoon of mail. Onlangs kwam Brian zelf bij ons ter plaatse omdat wij twijfelden aan de waterkwaliteit en hij onze ongerustheid wilde wegnemen. Ik wil Eline en Eline en Brian dan ook via deze weg van harte bedanken voor hun professionele aanpak, hun toewijding en hun inzet. Dankuwel ! jullie zijn een topteam.

Joost Demeulenaere, 8610

20 januari 2023 is onze jacuzzi geplaatst, in een ware sneeuwstorm. We hebben er even op mieten wachten, maar uiteindelijk heeft hij nog een paar maanden in de opslag bij Gervi gestaan omdat het tuinplan niet klaar was. We hadden al na 2 dagen een storing, maar daar is snel iemand voor langs gekomen. Er zat een waterslang dubbel. We zijn zeer tevreden over het advies, kwaliteit en behulpzaamheid van Gervi. Extra dankjewel voor Lucien Hendriks die ons bij alle vragen bijstaat met deskundig advies. Wij genieten nu wekelijks van onze hotspring.

Nicole Eurlings, 6371XA

De scores spreken voor zich: deskundig advies, aangenaam contact met verkoper en plaatsingsteam, heel klantvriendelijk. Ondertussen al heerlijk kunnen ontspannen in onze ir sauna.

Els Buffel, 2980

Vanaf het begin in de winkel tot de levering en de na service was zeer goed. Zeer goed uitleg gekregen in de winkel al. En een week na plaatsing is de verkoper langs geweest om nog alles eens uit te leggen.

Van De Vel _Mol, 2180

We zijn zeer tevreden met de service en de levering van onze jacuzzi. Er werd bij levering een zeer goede uitleg gegeven over het onderhoud en werking van de jacuzzi.Als we eens een probleem hadden werden we direct geholpen.

Johan Vanlerberghe , 8690

Infra rood sauna, jacuzzi en BBQ Andy en Gerrie bedankt voor de verrichte werkzaamheden! Jullie zijn vakmensen!!! TOP Willy bedankt voor de waanzinnige service, altijd oplossingsgericht! Super

Lodewijk en Rick, 6267GA

Infra rood sauna, jacuzzi en BBQ Andy en Gerrie bedankt voor de verrichte werkzaamheden! Jullie zijn vakmensen!!! TOP Willy bedankt voor de waanzinnige service, altijd oplossingsgericht! Super

Lodewijk en Rick, 6267GA

Heel goed advies en heel goede jacuzzi. Dienst naverkoop uitermate slecht. Bij het plaatsen van de jacuzzi werd het voorste paneel beschadigd tijdens het vervoer. Bij het plaatsen werd dit genoteerd en werden er foto's genomen door de plaatsers. . Aan 1 kant kon zelfs de vijs niet goed ingedraaid worden. Er werd ons verzekerd dat er een nieuw paneel zou besteld worden. Door corona zou dit natuurlijk wat langer duren. Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder en werd ons paneel nog steeds niet vervangen. Wanneer we hier naar vragen wordt er steeds gezegd dat het paneel werd besteld maar nog steeds niet geleverd werd. De laatste keer dat we in de winkel waren zat het zelfs al in een container. Wanneer we deze week opnieuw bellen met de vraag naar ons paneel kan er blijkbaar geen bestelling gevonden worden. Tot 2 keer toe is de verkoopster bij ons aan huis geweest voor uitleg en dergelijke, telkens werd er beloofd dat het paneel zou vervangen worden. Helaas is dit nog steeds niet gebeurd. We waren blijkbaar te goeder trouw naar het bedrijf en de verkoopster toe. We vinden het vooral jammer dat we onze zuurverdiende centen blijkbaar bij de verkeerde firma hebben gespendeerd. Nu beseffen we pas hoe verkeerd we Gervi hebben ingeschat.

Lippens P. , 9290

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine