NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Ervaringen van onze klanten

Onlangs een infraroodcabine aangekocht. De ontvangst in toonzaal was heel vriendelijk, kregen de nodige uitleg over indeling en producten van showroom. We Mochten vrijblijvend rondkijken in toonzaal en wanneer we vragen hadden stond personeel direct tot onzer beschikking. Nadat we showroom bezichtigd hadden, heeft een medewerker ons een professionele en correcte wijze uitleg gegeven over het product dat we wilden aankopen. We hebben eveneens uitleg gekregen over de service na aankoop.We zijn er zeer vriendelijk ontvangen en onze aankoop is in optimale omstandigheden afgehandeld. Bij een volgende aankoop gaan wij zeker terug naar Gervi.

Monnissen

We zijn in de showroom te Hasselt zeer goed ontvangen met een perfecte uitleg van de jacuzzi en de voor en nadelen tussen de verschillende jacuzzi`s waardoor de keuze makkelijk te maken was.Tevens werd er een huisbezoek gemaakt door de medewerker om te zien of de jacuzzi wel degelijk kon geplaatst worden wat ook een surplus is vind ik ,men smeert u zo maar geen product aan zonder vooraf polshoogte te hebben genomen.Wat ik ook als heel origineel ervaar is dat er geen voorschot diende betaald en de betaling bij levering ook niet moest gebeuren dit is een uniek gegeven.Wij hebben de jacuzzi nu al een week en zijn uiterst tevreden en kunnen dit aan iedereen aanraden.Dit product is uw private kinesist ideaal tegen spierpijnen.

Slingers Eddy

De samenwerking met GERVI Hasselt om tot een goed product te komen dat bij ons past is heel aangenaam verlopen, dankzij de vakkundige uitleg van Erwin Nijs. De jacuzzi die we nu hebben is voor ons de ideale keuze, de juiste maat en kleur. Wij beleven er met de kleinkinderen en vrienden een heerlijke tijd. Het product”, Wij hebben een SPA “SOVEREIGN “ de jacuzzi is zeer vriendelijk in onderhoud, met de ingebouwde OZON dat maakt dat hij niet om de zoveel tijd moet aanspringen. Het geheel is van zeer goede kwaliteit en de beste materialen zijn er gebruikt naar pompen, en onderdelen in de jacuzzi als ook de techniek. De aangename sfeerverlichting zorgt ervoor dat we tot rust komen, en de rugmassage mag niet ontbreken. Wij zijn zeer tevreden over de keuze van het merk en de na verkoop. De opvolging is altijd op een zeer deskundige en snelle manier gebeurd. Voor ondeskundige mensen zoals ik in de wereld van de jacuzzi’s staan ze altijd geduldig en paraat om mij bij te staan met al mijn vragen.

J.P. Vanstraelen

Zeer positieve ervaringen met jullie personeel en firma. Vermits ik al geruime tijd op de sukkel ben met zware nekhernia's, heb ik bij verschillende personen info ingewonnen en de meesten waren van oordeel dat een infraroodcabine het meeste deugd zou doen. Ook hierover heeft men ons zeer goed geïnformeerd. We hebben daarbij een mooi voorstel ontvangen voor een showroommodel en kijken nu al uit naar de levering ervan.

N. Nijssen

Bedankt voor de vlotte opvolging service en vriendelijkheid van de beide medewerkers. Ik wens ook te benadrukken dat zij zeer proper hebben gewerkt! Ook de vertegenwoordiger heeft contact genomen. Waarvoor dank doet plezier. Het is zeer uitzonderlijk dat een firma zich zo inzet van begin tot het einde naar hun klanten toe! Vaak is het zo verkocht is verkocht... Proficiat aan alle medewerkers

C. Hinnekens

De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

Fam. Heytens

Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

Fam. Habex

Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

Joseph Dhaene

Zeer correcte service, ook achteraf, toen bleek dat 1 infrarood HT straler van de infraroodcabine, niet naar behoren werkte. Zeer tevreden over de afhandeling hiervan.

Luc Seegers

Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

Giovanni T.

Deel uw ervaring
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws