01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop en met de service die wij van Gervi kregen, zowel bij de verkoop als bij de installatie. We hebben er een pareltje bij in onze tuin, onder de pergola en naast de visvijver. Na een lange werkdag is het heerlijk ontspannen ! Het enige waar we spijt van hebben, is dat we ons niet veel eerder deze relaxerende "luxe" gepermitteerd hebben..

Dewinter - Bourgeois, Kortenberg

Ik ben heel blij met de aankoop van de TrioSol Infraroodcabine. Als fervente saunaganger heb ik nu het wellness gevoel binnen handbereik in mijn huis 24/24u. Een zalig, ontspannen gevoel zowel voor het lichaam als voor de geest. Thuisblijven in Covid-tijd verliep moeiteloos dankzij de TrioSol. Over heel de lijn raad ik Gervi (Antwerpen) aan. Alles was top, van advies, testen in de showroom, plaatsing tot dienst na verkoop. Top team!

Meulepas B., Lint

De aankoop van een jacuzzi is een meerwaarde in de tuin. En de service is meer dan super. Steeds een zeer behulpzaam team.

Vandael, Lubbeek

Zeer deskundige informatie met betrekking tot onze jacuzzi. Na service is ook altijd heel goed.

Pannemans - Fraussen, Lanaken

Wij zijn uitermate tevreden over het onthaal, de vakkundige kennis, de professionele begeleiding en de voortreffelijke plaatsing van onze sauna door Gervi (Leuven). Reeds van bij het begin hadden wij een goed gevoel bij het onthaal en de technische advisering door Babs. Tijdens de Coronaperiode hebben wij meermaals met Babs telefonisch en per e-mail contact gehad voor verdere vragen omtrent allerhande keuzemogelijkheden van de sauna. Telkens opnieuw snelle reactie en duidelijke communicatie en advisering! Super tevreden met de inrichting en afmetingen van de sauna! Kortom, een KLAFS sauna is een TOP product. Nogmaals een dikke en welgemeende dankuwel aan Babs!!!

Yseboodt - Vandereviere, Zemst

Topproduct die het gedwongen thuisblijven tijdens de Corona pakken aangenamer maakt. Lekker wegdromen in onze privé wellness of opwarmen na een koude wandeling was nog nooit zo eenvoudig.

Symoens T., Oostende

Topproduct die het gedwongen thuisblijven tijdens de Corona pakken aangenamer maakt. Lekker wegdromen in onze privé wellness of opwarmen na een koude wandeling was nog nooit zo eenvoudig.

Symoens T., Oostende

Een van de betere investeringen die ik de laatste 30 jaar gedaan heb! Het is een fantastisch gevoel om op gelijk welk moment van de dag te beslissen om binnen het half uur naar de sauna te kunnen gaan! En het is bovendien een fan-tas-tisch product! Prachtige afwerking en heel solide! Topwerk en topservice !

Willaert P., Brasschaat

Dankzij Gervi hebben wij een Wellness Paviljoen (Hotspring Spa + sauna) in onze tuin kunnen realiseren. Onze verkoper heeft ons het hele project van A tot Z correct en vakkundig begeleid. Uitstekende service en productkennis. Kwalitatieve producten die volledig aan onze wensen voldoen. Belangrijk detail: het zoutsysteem van onze HotSpring werkt fantastisch en vraagt weinig onderhoud. Kortom, elke dag heerlijk herbronnen en ontspannen. Wij komen niet meer uit onze (Corona) bubbel :-)

Bulkmans - Bleumers, Lier

Wij zijn heel tevreden over Gervi Gistel, professioneel uitleg gekregen. Levering en montage correct en op tijd volgens afspraak. Heel tevreden ook over de plaatsing, de monteurs hebben proper werk geleverd met op het einde klaar en duidelijk uitleg gekregen. Ik zou de sauna's van Gervi zeker aanraden.

Ricart V., Gistel

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine