01

Referenties Deel uw eigen ervaring

We hebben nu bijna 6 maanden onze hotspring en zijn heel tevreden . We raden Gervi aan iedereen aan . We zijn heel tevreden over de keuze van het merk maar zeker ook van de naverkoop .

V. Pincket Vicky & J. Maene, Oostende

We willen jullie bedanken voor de professionaliteit van uw team bij het samenstellen van de sauna op 29.08.2019. Jullie hebben een zeer competent team. Alles was onberispelijk.

J.C. Van Den Abeele, Gistel

Zeer goede ervaring met het aankopen van onze jacuzzi. Goed advies om het product aan te kopen. En voorlopig zeer tevreden hierover. Ook de kids vinden het leuk en we maken er dus regelmatig gebruik van.

G. Putzeys, Sint-Truiden

Wij zijn heel tevreden over Gervi Gistel, professioneel uitleg gekregen. Levering en montage correct en op tijd volgens afspraak. Heel tevreden ook over de plaatsing, de monteurs hebben proper werk geleverd met op het einde klaar en duidelijk uitleg gekregen. Ik zou de sauna's van Gervi zeker aanraden.

V. Ricart, Gistel

Een paar jaar geleden heeft Gervi Gent bij ons een sauna geplaatst, en toen we op zoek waren naar een jacuzzi was het niet nodig om verder te kijken. Het gevoel van wellness begon al in de showroom (bedankt Isabelle en Yvan !), en ook de service bij de plaatsing was uitstekend (bedankt Matthias !). En zowel de sauna als de jacuzzi hebben net dat beetje extra wat de beleving zo bijzonder maakt.

F. Landolt, 9030

Eerst en vooral willen we melden dat we zeer tevreden zijn met de aankoop van onze jacuzzi. Het gehele plaatje klopt van A tot Z, van verkoop tot plaatsing, tot dienst na verkoop. We kunnen het aan iedereen aanbevelen want het is veel meer dan ontspanning alleen... dankjewel!

Familie Lemmens, Borgloon

Gisteren zijn Mathias en Robin de Infrarood-cabine komen plaatsen.Daarom wil ik hen hierbij bedanken voor hun prachtig en net werk. Het waren super vriendelijke gasten en het probleempje om enkele panelen hebben ze fantastisch opgelost. We gaan Gervi Gistel zeker aan iedereen aanraden.

Eddy en Rita Asaert Weyten, Bredene

We zijn zeer tevreden van de deskundige ontvangst en uitleg van Isabelle in de vestiging van Gervi in St.Martens-Latem; we bevelen iedereen aan de prachtige wellness-producten en installaties te ontdekken!

Barbara, 1750

Na een bezoek aan de nieuwe vestiging te Gistel hadden wij van de zaakvoerder Patrick een deskundige uitleg gekregen qua jacuzzi die het beste bij onze wensen paste. Begin december kwamen ze dan onze Flair jacuzzi plaatsen. De Mathias en Robbe plaatsten vlot de jacuzzi op ons terras. Ook kregen we van dit team de nodige uitleg en tips om optimaal te kunnen genieten van de jacuzzi. Pas nadat alles gemonteerd en het bad gevuld was (zelfs mijn poortje terug geplaatst) wensten dit topteam ons succes. Tot op heden zijn we zeer tevreden en gebruiken we toch een 3x in de week de jacuzzi om te ontspannen. Kortom goede ervaring bij Gervi Gistel !!

Longueville Ann, Sijsele

Na 20 jaar weer een nieuwe Hotspring en een IR cabine! Bedankt Jorven en Gerry voor de goede plaatsing! Namens Harry & Hetty

H. Timmer, 3680

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine