01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Na 20 jaar weer een nieuwe Hotspring en een IR cabine! Bedankt Jorven en Gerry voor de goede plaatsing! Namens Harry & Hetty

H. Timmer, 3680

De samenwerking met GERVI Hasselt om tot een goed product te komen dat bij ons past is heel aangenaam verlopen, dankzij de vakkundige uitleg van Erwin Nijs. De jacuzzi die we nu hebben is voor ons de ideale keuze, de juiste maat en kleur. Wij beleven er met de kleinkinderen en vrienden een heerlijke tijd. Het product”, Wij hebben een SPA “SOVEREIGN “ de jacuzzi is zeer vriendelijk in onderhoud, met de ingebouwde OZON dat maakt dat hij niet om de zoveel tijd moet aanspringen. Het geheel is van zeer goede kwaliteit en de beste materialen zijn er gebruikt naar pompen, en onderdelen in de jacuzzi als ook de techniek. De aangename sfeerverlichting zorgt ervoor dat we tot rust komen, en de rugmassage mag niet ontbreken. Wij zijn zeer tevreden over de keuze van het merk en de na verkoop. De opvolging is altijd op een zeer deskundige en snelle manier gebeurd. Voor ondeskundige mensen zoals ik in de wereld van de jacuzzi’s staan ze altijd geduldig en paraat om mij bij te staan met al mijn vragen.

J.P. Vanstraelen

Zeer positieve ervaringen met jullie personeel en firma. Vermits ik al geruime tijd op de sukkel ben met zware nekhernia's, heb ik bij verschillende personen info ingewonnen en de meesten waren van oordeel dat een infraroodcabine het meeste deugd zou doen. Ook hierover heeft men ons zeer goed geïnformeerd. We hebben daarbij een mooi voorstel ontvangen voor een showroommodel en kijken nu al uit naar de levering ervan.

N. Nijssen

De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

Fam. Heytens

Bedankt voor de vlotte opvolging service en vriendelijkheid van de beide medewerkers. Ik wens ook te benadrukken dat zij zeer proper hebben gewerkt! Ook de vertegenwoordiger heeft contact genomen. Waarvoor dank doet plezier. Het is zeer uitzonderlijk dat een firma zich zo inzet van begin tot het einde naar hun klanten toe! Vaak is het zo verkocht is verkocht... Proficiat aan alle medewerkers

C. Hinnekens

Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

Giovanni T.

Prima, kwaliteit en service zijn jullie twee voornaamste troeven en die zijn dik in orde.

Roosen Franky

Zeer goed, professioneel ,gemoedelijk , correct. Het product is een verademing

Jhm fey

Zeer goede service Prima prijs/kwaliteit

Koen Janseghers

vriendelijke klantgerichte medewerkers (en van hun woord !!!). Hopend op een kwalitatief product met een goede en vlotte dienst naverkoop. Maar daar gaan we zeker van uit.

Booghmans Nancy

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine