01

Referenties Deel uw eigen ervaring

Topproduct en topservice. Als u een spa wil, altijd langs gervi gaan.

Declerck , Brasschaat

Super tevreden!

Vermeylen - Van de Ven, Putte

Zeer vriendelijke en professionele begeleiding tijdens en na verkoop.

Goelen, Mortsel

Wij zijn super tevreden. Zeer correcte uitleg gekregen van Dieter in Maasmechelen en zeer goede opvolging. De plaatsers waren zeer beleefd en vriendelijk. Top!

Lambrechts J., Olen

Na enkele bezoeken aan andere “jacuzzi-verkoopszaken” kwamen wij terecht bij Gervi Hasselt. Wij werden er ontvangen door Theo Van Den Heuvel die ons ECHT het reilen en zeilen in de jacuzziwereld leerde kennen... Zijn productkennis en ook zijn overtuiging in HotSpring maakte de keuze voor ons veel eenvoudiger. Het testen van allerlei jacuzzi’s bleek natuurlijk een schot in de roos voor HotSpring... hier kan niets tegenop! Wij zijn dan ook over gegaan tot de aankoop van een Envoy en ik kan zeggen, wij gebruiken hem bijna dagelijks... 100% genieten! Een speciale dank dan ook aan Theo maar ook aan het plaatsingsteam dewelke alles tot in de perfectie hebben afgewerkt en ons alle vakkundige uitleg hebben gegeven over hoe de bijgeleverde producten dienen gebruikt te worden! By the way... the BROIL KING is ook fantastisch. Ook een aanrader voor iedereen. Dank voor alles TEAM GERVI

Geerts B., Tongeren

Super tevreden met de aankoop van onze Hotspring. Goede kwaliteit voor een correcte prijs. Elke dag genieten!

Henrioulle G., Gingelom

Zeer tevreden zowel over de correcte levering als de service. Je kan ALTIJD terecht met je vragen, telkens wordt er een oplossing gegeven. Bij de levering van onze jacuzzi was er een Engelstalige handleiding bij, na telefonisch contact werd er online de Nederlandstalige doorgestuurd. Service staat bij hun helemaal voorop.

Somers, Scherpenheuvel-Zichem

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop en met de service die wij van Gervi kregen, zowel bij de verkoop als bij de installatie. We hebben er een pareltje bij in onze tuin, onder de pergola en naast de visvijver. Na een lange werkdag is het heerlijk ontspannen ! Het enige waar we spijt van hebben, is dat we ons niet veel eerder deze relaxerende "luxe" gepermitteerd hebben..

Dewinter - Bourgeois, Kortenberg

Ik ben heel blij met de aankoop van de TrioSol Infraroodcabine. Als fervente saunaganger heb ik nu het wellness gevoel binnen handbereik in mijn huis 24/24u. Een zalig, ontspannen gevoel zowel voor het lichaam als voor de geest. Thuisblijven in Covid-tijd verliep moeiteloos dankzij de TrioSol. Over heel de lijn raad ik Gervi (Antwerpen) aan. Alles was top, van advies, testen in de showroom, plaatsing tot dienst na verkoop. Top team!

Meulepas B., Lint

De aankoop van een jacuzzi is een meerwaarde in de tuin. En de service is meer dan super. Steeds een zeer behulpzaam team.

Vandael, Lubbeek

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine