De collectie van Paola Lenti

 

Hebt u behoefte aan een nieuwe design inrichting voor uw tuin? Paola Lenti is de juiste keuze voor iedereen die van interessante designs, een zeer goede kwaliteit en duurzaamheid wil genieten. De architectonische vormgeving is een mengeling van invloeden uit het heden en verleden. Ze staat bekend om de meerwaarde die ze bieden aan materialen en de balans die ze daarin aanbrengen. 

Deze invloeden en verschillende verrassende materialen samenbrengen tot een prachtig harmonieus geheel en ervoor zorgen dat de meubelen 100% weersbestendig zijn, behoren dan ook absoluut tot de ijkpunten van het Italiaanse bedrijf.

Paola Lenti durft te experimenteren en doet telkens onderzoek naar nieuwe creaties en mogelijkheden. De ogenschijnlijk simpele constructies waarbij opvallende kleuren en unieke vormen te pas komen en toch rust kunnen uitstralen, komen dan ook enkel voort uit creatief en eigenzinnig denkwerk. U kiest niet voor Paola Lenti als u simpelweg mee wilt gaan met de laatste trends, maar vooral als u een unieke beleving wilt ervaren, die alleen de Paola Lenti collectie voor u kan verwezenlijken.

De kwaliteit van Paola Lenti outdoor

 

De Paola Lenti collectie is zeker niet alleen plezierig voor het oog. De opvallende en bijzondere creaties lopen ook voor op het gebied van functionaliteit. Het bedrijf heeft een goede reputatie opgebouwd en is tegenwoordig dan ook een veelgebruikte referentie voor innovatie op het gebied van textiel en ontwerp.

Niet voor niets hebben ze meerdere prijzen gewonnen. Zo bijvoorbeeld ook meerdere malen voor de Compasso d’Oro in 2001, 2004 en 2011. De meubelen stralen niet alleen rust uit, maar geeft u ook rust en maakt uw buitenleven comfortabel. Dit zien we ook terug in de belofte van duurzaamheid. Paola Lenti tuinmeubelen kenmerken zich namelijk door 100% weersbestendigheid.

De materialen worden dan ook zorgvuldig gekozen en gecombineerd om dit te verwezenlijken. Op deze wijze krijgt u een mengeling van bijvoorbeeld hout, metaal en ambachtelijk gemaakte kussens van hightech textielvezel in één product te zien.

De Paola Lenti Afra

 

Paola Lenti heeft een uiteenlopende collectie, die jaarlijks wordt vernieuwd. Kiest u bijvoorbeeld voor de fleurige Afra loungestoel? Het tuinmeubel Paola Lenti Afra is uitermate geschikt voor buitengebruik en dus bijvoorbeeld ook ideaal voor op uw terras. Ook is de Afra geschikt voor horecagebruik. Het is met de Afra immers niet meer nodig om u zorgen te maken over de soms barre weersomstandigheden waarmee ze te maken krijgen; deze kunnen ze prima verdragen.

De serie bestaat uit een fauteuil, grote zitelementen en bijhorende voetenbanken. De hoezen kunt u eventueel verwijderen. Deze zijn gemaakt van Rope koord en verkrijgbaar in één of in twee kleuren. Een andere mogelijkheid is de versie van Aquatech koord, welke is gestikt in een spiraal patroon. Het kleurenpallet van de meubelen is veelal vrolijk en uitnodigend met vriendelijke warme en/ of frisse kleuren die u gelijk omarmen wanneer u de meubelen ziet. Dit is het effect van kleurrijk minimalisme met maximaal effect op uw gemoedstoestand en comfort. De modellen zijn opvallen, maar toch passend bij uw tuin of interieur.

Paola Lenti float en meer

Een ander interessant meubelstuk uit de collectie van Paola Lenti is de Paola Lenti float. U hebt tevens de mogelijkheid om hier een Paola Lenti poef in verschillende afmetingen bij te krijgen. De meubelen zijn gemaakt van een polyester stof die geen water doorlaat, met een polystyreen bolletjes structuur. Evenals bij de Afra hebt u keuze uit veel verschillende kleuren. Wilt u elementen die naadloos op elkaar aansluiten? Dan is het Otto tuinmeubel uit de collectie misschien iets voor u. De otto heeft naast een fauteuil een groot zitelement van dezelfde uitvoering. De poefs komen zowel binnen als buiten tot hun recht en zijn voor beide situaties geschikt.
 

De mogelijkheden bij Gervi 

Dacht u dat design meubels niet comfortabel konden zijn? Probeer vooral eens de Paola Lenti tuinmeubelen uit in de Gervi showroom en laat u van het tegendeel overtuigen. Omdat Gervi distributeur is en jaarlijks nieuwe collecties aanbiedt, hebt u ook de kans om van nog scherpere prijzen te genieten. Kijk in dat geval gerust even bij de Paola Lenti outlet. Dit kan zowel online als in één van de showrooms.


Gervi biedt bovendien verder een groot assortiment op het gebied van buitenartikelen en kan u zelfs uitstekend helpen op het gebied van wellness of fitness. Door de kwaliteit en degelijkheid komen de weersbestendige materialen op meerdere plekken terug in het assortiment van Gervi. Neem voor de Paola Lenti prijzen of vragen telefonisch contact met ons op.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken