Modulaire overkappingen van Aluvision

Een goed leven is een verzameling van leuke momenten. Met Aluvision’s nieuwste Outdoor Living collectie zijn deze momenten binnen handbereik. Een breed scala aan modulaire leef units, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit. Beleef jouw ultieme vakantiegevoel met Aluvision.

 

Kiezen voor Aluvision?

Aluvision ontwikkelt al bijna twee decennia revolutionaire nieuwe producten. Door out of the box te denken ontstaan nieuwe kansen in bestaande markten.

De pergola’s en cabana’s van Aluvision voor Outdoor Living bieden architecturale structuren die worden gevormd door een uniek ontwerp, uitstekende kwaliteit en hoge efficiëntie. Dankzij deze kernfuncties kunnen onze partners een unieke buitenervaring voor hun klanten creëren.

Aluvision is de originele producent van het Puro gamma.

 • Innovatie
  Met onderzoek en ontwikkeling als kern van het bedrijf, wilt Aluvision intelligente producten bouwen met een strak design, en blijven ze continu op zoek naar nieuw technologieën.
 • Modulariteit
  Modulariteit vormt de kern van het ontwerp. Creëer eindeloze combinaties en creatieve oplossingen met een breed scala aan materialen, afwerkings-opties en duurzame producten.
 • Kwaliteit
  Van productie tot customer service, Aluvision streeft voortdurend naar hoogwaardige kwaliteit. Ze leveren wat ze beloven dankzij uitgekiende interne kwaliteitscontroles en verliezen daarbij nooit de details uit het oog.
 • Efficiëntie
  Maximale output met minimale inspanning, dat is hun doel. Het modulaire systeem voor buiten-omgevingen is eenvoudig te bouwen en zorgt voor een hoog rendement van de investering.
 • Bekroond design
  Productontwerp gedreven door elegantie, precisie en vakmanschap zorgt voor unieke architecturale ervaringen en resulteert in wereldwijde erkenning: de Aluvision Outdoor Living collectie won de North American 2020 Gold Award voor Most Valuable Outdoor Product, evenals de 2021 German Design Award.

Puro range

Een collectie modulaire outdoor pergola’s en schaduwstructuren, met oog voor minimalistisch design en uitstekende kwaliteit.


Met de Puro-serie ontwikkelde Aluvision de ultieme outdoor structuur voor elke woning, horecagelegenheid of andere commerciële buitenomgeving. Of u nu huiseigenaar bent die een eigen verblijfsparadijs in de tuin wil creëren of u bent op zoek naar een perfecte schaduwstructuur, cabana of elegante ontspanningsruimte voor uw klanten, Aluvision heeft het antwoord.

Het Puro assortiment bestaat uit twee types modulaire aluminium buitenunits. De Bay collectie kan vrijstaand gebruikt worden of als pergola aan de muur bevestigd worden. Er is een breed aanbod aan opties om de zijkanten en de luifel te sluiten. De Box collectie omvat vrijstaande constructies die kunnen worden afgewerkt met een vloer naar keuze.

Beide collecties zijn modulair opgebouwd, waardoor je de units op talloze manieren kan personaliseren met verschillende opties en afwerkingen. 

 

Mix and match

Geef een extra touch aan je outdoor unit met de Ledline

De geïntegreerde Ledline zorgt voor gemoedelijk licht tijdens de avond. Creëer schaduw en comfort met de verticale lamellen. De unit kan op elke vlakke ondergrond geplaatst worden en je kan er een vloer naar keuze aan toevoegen.

De 24V Ledline backlit cover is verkrijgbaar in warm wit (2700K, 10W/m) en koud wit (6500K, 10W/m). De IP67 LED strip is waterdicht en bestaat uit 180 leds/m.

Vast dak
Een stevige en waterdichte oplossing uit geïsoleerde sandwichpanelen. Het dak is ook voorzien van een afwateringssysteem via de verticale kolom.

De onderkant kan worden afgewerkt met hout of met een decoratief spandoek naar keuze. Maximale afwerking van een vast dak is 6138 mm (projection) bij 4650 mm (span).

Vaste lamellendaken

De vaste lamellen zijn een in huis ontworpen extrusie, elegante profielen, met zachte, afgeronde randen en afgewerkt met de hoogst mogelijke precisie. 

Creëer een vakantiesfeer, voeg een zonnescherm toe dat zorgt voor de nodige schaduw

Een manueel te bedienen harmonicascherm zorgt voor welgekomen schaduw op zonnige dagen. Waterdichte en niet-waterdichte schaduwdoeken in een breed scala aan kleuren. Maximale afmeting van een vouwdak is 6138 mm (projection) bij 4154 mm (span).

Bent u geïnteresseerd in een overkapping van Aluvision? Kom dan eens langs in onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden die Aluvision te bieden heeft. Aluvision overkappingen zijn momenteel enkel beschikbaar via Gervi Maasmechelen. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken