01
02
03

Gervi, het prille begin…

In 1985 opende Gervi zijn deuren op de Nijverheidslaan in Maasmechelen. De focus lag bij wellness-artikelen zoals spa’s en sauna’s. U thuis zorgeloos laten genieten van deugddoende wellness… Dat werd ons doel!

In 1998 werd Gervi overgenomen door Dhr. Rony Nijs, de huidige zaakvoerder.

Vaste leveranciers

Vanaf het begin koos Gervi bewust en selectief voor bekende wellnessmerken. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. Op dat moment was het idee om een bad in de tuin te hebben nog heel nieuw. Daarom legde Gervi een tuin aan met baden om klanten de mogelijkheid te bieden de spa's te ontdekken en te testen. Het exclusieve wellness aanbod was compleet met de Duitse sauna’s en stoombaden van KLAFS.

 

De voorbije jaren werd het aanbod geleidelijk aan uitgebouwd met fitness (Technogym), infraroodcabines (Infraworld), swimspa’s (Riptide), tuinmeubilair (DEDON) en BBQ’s. Elk nieuw merk en product werd door het Gervi team onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitstest.

Van 1 naar 6 Gervi vestigingen

In 2006 verhuisde Gervi voor de 2de keer in zijn bestaan. Dit maal naar de huidige locatie langs de Rijksweg in Maasmechelen. De nieuwe showroom, met grote test tuin, was uniek in zijn soort en is tot op de dag van vandaag één van de mooiste, meest inspirerende wellness-winkels in België.

In 2000 opende Gervi Leuven, de 2de Gervi winkel, zijn deuren op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Gervi Hasselt ging van start in 2010. In 2012 verhuisde Gervi Leuven naar een gloednieuwe winkel, enkele kilometers verderop. In januari 2013 was de 4de Gervi winkel in Sint-Martens-Latem een feit. In juni 2018 is er een nieuwe showroom geopend in Gistel en in september 2018 in Antwerpen, daarmee heeft Gervi zich op de kaart gezet in elke Vlaamse Provincie. Met 6 winkels, een team van +/- 40 medewerkers, 30 jaar ervaring én nog steeds dezelfde en gekende merken zoals HotSpring en KLAFS, staat Gervi bekend als dé wellness specialist bij uitstek.

Outdoor herontdekken...

In 2019 heeft Gervi officieel haar 7de showroom in Maasmechelen geopend, Gervi Outdoor. Deze nieuwe showroom richt zich op mensen die hun buitencomfort een stevige boost willen geven. Je kan hier terecht voor luxetuinmeubilair en -accessoires van topmerken zoals Flexform, Kettal, Roda, Dedon, en veel meer. Daarnaast kan je 3 verschillende swimspa's testen in de ruime belevingstuin.

Gervi in de toekomst

Ook in de toekomst blijft uw tevredenheid onze grootste prioriteit. Daarvoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en onze showrooms continu vernieuwd. Ook ons productenaanbod zal blijvend evolueren om u steeds de nieuwste snufjes op vlak van wellness thuis te kunnen bieden.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken