NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Gervi, het prille begin…

In 1985 opende Gervi zijn deuren op de Nijverheidslaan in Maasmechelen. De focus lag bij wellness-artikelen zoals spa’s en sauna’s. U thuis zorgeloos laten genieten van deugddoende wellness… Dat werd ons doel!

In 1998 werd Gervi overgenomen door Dhr. Rony Nijs, de huidige zaakvoerder.

Gervi biedt enkel luxe wellnessartikelen aan

Vaste leveranciers

De Gervi tuin met test spa's

Vanaf het begin koos Gervi bewust en selectief voor bekende wellnessmerken. In 1985 bracht Gervi de eerste HotSpring Spa naar België en pionierde zo op de Belgische markt. Op dat moment was het idee om een bad in de tuin te hebben nog heel nieuw. Daarom legde Gervi een tuin aan met baden om klanten de mogelijkheid te bieden de spa's te ontdekken en te testen. Het exclusieve wellness aanbod was compleet met de Duitse sauna’s en stoombaden van KLAFS.

De voorbije jaren werd het aanbod geleidelijk aan uitgebouwd met fitness (Technogym), infraroodcabines (Infraworld), swimspa’s (Riptide), tuinmeubilair (DEDON) en BBQ’s. Elk nieuw merk en product werd door het Gervi team onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitstest.

Van 1 naar 6 Gervi vestigingen

In 2006 verhuisde Gervi voor de 2de keer in zijn bestaan. Dit maal naar de huidige locatie langs de Rijksweg in Maasmechelen. De nieuwe showroom, met grote test tuin, was uniek in zijn soort en is tot op de dag van vandaag één van de mooiste, meest inspirerende wellness-winkels in België.

In 2000 opende Gervi Leuven, de 2de Gervi winkel, zijn deuren op de Aarschotsesteenweg in Wilsele. Gervi Hasselt ging van start in 2010. In 2012 verhuisde Gervi Leuven naar een gloednieuwe winkel, enkele kilometers verderop. In januari 2013 was de 4de Gervi winkel in Sint-Martens-Latem een feit. In juni 2018 is er een nieuwe showroom geopend in Gistel. Daarnaast zal  Gervi Antwerpen in september 2018 openen, zo heeft Gervi een showroom in elke Vlaamse Provincie. Met 6 winkels, een team van +/- 40 medewerkers, 30 jaar ervaring én nog steeds dezelfde en gekende merken zoals HotSpring en KLAFS, staat Gervi bekend als dé wellness specialist bij uitstek.
Gervi showroom Maasmechelen

Gervi in de toekomst

Ook in de toekomst blijft uw tevredenheid onze grootste prioriteit. Daarvoor worden onze medewerkers jaarlijks getraind en onze showrooms continu vernieuwd. Ook ons productenaanbod zal blijvend evolueren om u steeds de nieuwste snufjes op vlak van wellness thuis te kunnen bieden.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws