NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Ontdek de barbecues van Boretti

Bent u op zoek naar een nieuwe barbecue van het merk Boretti? Het Italiaanse merk Boretti maakt graag uw zomer compleet met buitenkeukens en barbecues. De Boretti barbecues staan bekend om mooie designs, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. De Boretti buitenkeuken doet dan ook zeker niet onder voor een echte keuken. Ook voor zijbranders, warmhoud-roosters, of infraroodbranders laat Boretti u niet verder zoeken. 

Een boretti bbq voor de perfecte barbecue- en grill ervaring

Boretti Barilo barbecue

Grillen en barbecueën zijn zeker geen synoniemen; grillen doet u immers op hoge temperatuur met de bovenkant open. Sluit u de bovenkant van uw Boretti barbecue, dan dient u de temperatuur iets te verlagen en bent u pas echt aan het barbecueën.

 

Grillen en barbecueën geven uw eten dan ook een andere smaak. Dit verschil geldt ook voor verschillende barbecues. Zo vinden velen dat de houtskool barbecue, anders dan de gasbarbecue, een authentieke rokerige barbecue-smaak aan het eten geven, die voor hen de barbecue-ervaring compleet maken.

Op elke manier barbecueën met bbq Boretti

Sommige mensen zien de houtskool barbecue nog steeds als dé echte barbecue. Anderen hebben het gebruiksgemak en de veiligheid van barbecues op gas ontdekt. Met deze exemplaren hoeft u immers niet meer met aanmaakblokjes in de weer te gaan en uw barbecue is sneller op temperatuur.

Waar u ook voor kiest en wat voor u ook de doorslag betekent, een keuze maken is soms gewoon erg lastig. Bent u zelf ook een beetje grillig? Boretti biedt verschillende gas barbecues en houtskool barbecues, maar brengt u ook graag een beetje van beide werelden.

 

De Boretti Ibrido is in dat geval ook het antwoord dat u zoekt, waarbij u het ene moment kunt kiezen voor een barbecue op gas en het andere moment voor houtskool. De Ibrido heeft naast een houtskoolsectie immers ook een zijbrander, drie gasbranders én een infrarood brander aan de achterkant. 

Boretti Ibrido barbecue

Boretti fornuis; hoe maak ik de keuze

Hebt u geen behoefte aan een volledige buitenkeuken met functies en mogelijkheden waar u toch geen gebruik van zult maken en geniet u liever van iets meer eenvoud? In de collectie van Boretti vinden we dan ook voor ieder wat wils. De authentieke rokerige smaak aan uw eten krijgt u moeiteloos met de houtskool barbecue Barilo of Boretti Carbone. De Barilo heeft stalen wanden, gaat erg lang mee en verschaft de perfecte warmtecirculatie.  
Boretti Da Vinci barbecue

Gaat u liever voor veilig barbecueën of wilt u barbecueën op uw balkon, zonder dat uw buren daar last van hebben? De Boretti Da Vinci en Boretti Robusto gasbarbecues maken dit dan voor u mogelijk.

 

Het moderne Boretti gasfornuis heeft een uitnodigend design, is snel warm en maakt aanmaakblokjes voortaan overbodig. 

Barbecue Boretti; materialen en onderhoud

De gietijzeren bakroosters worden zeker niet voor niets aanbevolen. Ze zijn zwaarder dan bijvoorbeeld de roosters uit het goedkopere email en ze zijn goed bestendig tegen de enorme temperaturen die er nodig zijn voor het grillen. U krijgt bovendien mooie grill afdrukken te zien in uw vlees. Email wordt ook vaak gebruikt als materiaal voor bakroosters. Email is dan misschien 100% roestvrij, maar het trekt zich vaak krom onder hoge temperaturen, waardoor u deze uiteindelijk toch eerder moet vervangen.

De onderdelen van de Boretti bbq kunt u laten meedraaien in de afwasmachine, met uitzondering van de gietijzeren bakroosters. Gietijzeren bakroosters vergen misschien iets meer tijd, maar met de juiste behandeling hebt u hier nog heel lang plezier van. Gietijzeren bakroosters dienen regelmatig ingesmeerd te worden met ongezouten vetten, zoals een plantaardige olie. U kunt deze daarna droogwrijven met een papieren doek en opbergen.

Uw roosters schoonschrobben met zeep doet u liever niet, omdat dat ervoor zorgt de roosters eerder verroesten; de etensresten kunt u de volgende keer dat u uw Boretti barbecue gebruikt er moeiteloos afbranden.

 

Wilt u ze liever iets beter ontsmetten? Gebruik dan een citroen om de bakroosters schoon te maken en vet ze vervolgens in!

Boretti onderhoud
Bent u de bakroosters een tijd lang vergeten in te smeren en ontstaat er toch roest? Borstel dit dan goed weg met een borsteltje en vet ze daarna wel in. Ook kan roest ontstaan door een natte waterdichte hoes na een regenbui op de barbecue te laten rusten. Regent het? Verwijder dan de afdekhoes tegen vuil en stof en laat deze eerst drogen, voordat u deze weer terugplaatst op uw Boretti bbq.

Boretti bbq aanbieding

Gervi is een geselecteerde Boretti partner en biedt u dan ook de complete en optimale tuinervaring. Wilt u ook barbecueën in de winter? Dan helpt Gervi u ook graag verder met bijvoorbeeld een nieuwe terrasverwarmer. In ons assortiment vindt u meer dan genoeg keuze op het gebied van buitenartikelen en worden uw wensen rijkelijk beloond. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op, of kom langs in de Gervi showroom.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

23

juni
TOT

24

juni

Summer Splash weekend (opendeurdagen)

23

juni
TOT

24

juni

Summer Splash weekend (opendeurdagen)

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws